Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Виж "Truth or Dare" на Мадона (оригинал естествено, че той е без пари Laughing) - в него са само бели цветя и тубероза. Много шлейфов, траен и присъствен. С 2 ръце го препоръчвам и поне на мен ми харесва в пъти повече от Гарденията на Ермес. Много са различни и двата. Peace

# 76
  • Бургас
Виктория,дано ти допадне/макар,че се съмнявам,за първи път споделяш,че не харесваш Ермес/,аз също не харесвам повечето им неща.Но пък виж влюбих се в Еликсира.По-добре първо пробвай "Водата на чудесата" в оригинал обаче.Признавам,че и двата парфюма са си трудни и това,че аз ги харесвам не значи,че се харесват масово.Laughing.Etoile,имам го Куатре доста момичета се зарибиха по него тук из форума и си го купиха.Парфюмът си заслужава страшно много,аз обаче не намирам прилика с Жур Абсолю,който разбива от трайност.По-скоро намирам такава между градините на "Ли" и Жур Абсолю лично аз.Жур гардения на Рефан не познавам,но оригинала никак не е мой.Aleksandra11,и мен много ме е яд,че този аромат на Ланком няма имитация....

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 13:25 от Bright Crystal

# 77
Вчера си направих парфюмно шествие в Рефан. Влязох без ясното предначертан парфюм – изках летен, нежен, свеж и траен.
Препоръчаха ми Далия Дивайн на Живанши №337 Рефан   като по-лек, летен и троен аромат. Че е траен, траен даже мнооого, но на мен ми  е някак сладникав -  не го взех.

J'adore  на Диор №187, ..... ееех    Heart Eyes, ами какво да кажа: красив, классически,  универсален аромат, радостен, искрящ, ултра-женствен уместен за всякакъв повод.  Добре ми стои и през зимата, и през летните горещини и през мъгливите  есенни дни.  Не знам  защо, но пози път не ми хареса, някакси бе по напудрен и по-сладникав от другите пъти когато съм го звемала. Може би пак нещо с партидата не е както трябва.

Другия препоръчан бе  ECLAT D'ARPEGE / LANVIN   №191  - хареса ми , много свеж и цветен, с лека сочната  сладост  на прасковен цвят и божур. Купих си го, но за жалост трайност около 2 до 3ч максимум.

Чакам отзиви за Bleu de Chanel, обожавам го, макар в него  няма грам фантазия, а само страст   Wink,

# 78
  • София
 iv4enceto_91, http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/madonna-truth-or-dare-by-madonna.php този ли?
Ако познаваш http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Private-Collecti … ardenia-1011.html дали са сходни? Имам втория в оригинал  и ми е след най-големите любимци, но цената му не Mr. Green, а и май е лимитка и ще стане невъзможен за откриване

ECLAT D'ARPEGE и в оригинал не е много траен Peace

# 79
Bleu de Chanel Рефан намерих на една сергия, но за съжаление само от тези дето са с памук в капачката ooooh! LaughingХич не ми се занимаваше да моля да напръскат, защото не видях и блотери отгоре. Това което усетих беше доста приятно, бързах и съжалявам че не взех едни 10 мл имаха малки шишенца. Така поне в къщи щях да го пробвам на спокойствие.  ooooh!
От вчера съм с Червения чай и му се кефя много , сега като че ли  ми е  по-траен. До края на лятото ще ги въртя със Синия и това е  Grinning
На блотер пръснах Жур гардения чийто оригинал преди време ме потресе. Хич не харесвам белоцветни аромати и бягам от тях даже за проба , този обаче ми се стори доста приятен цветен и нищо сапунено не усетих в него. Мисля че беше номерче 336. Който обича цветни, нежни , да го пробва на кожа не е никак зле. От оригинала се различава и според мен.

# 80
Имитацията на Bleu de Chanel няма нищо общо с оригиналният,бях купила оригинален на приятеля ми,изпръска го вече,хубава миризма приятен е,но имитациите не са добри поне според мен.Eclat d'Arpege наистина не е много траен дори оригиналната версия, иначе е перфектен парфюм за лятото,много приятна миризма,но не бих си го взела отново заради трайността.

# 81
  • Стара Загора
iv4enceto_91, http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/madonna-truth-or-dare-by-madonna.php този ли?
Ако познаваш http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Private-Collecti … ardenia-1011.html дали са сходни? Имам втория в оригинал  и ми е след най-големите любимци, но цената му не Mr. Green, а и май е лимитка и ще стане невъзможен за откриване

ECLAT D'ARPEGE и в оригинал не е много траен Peace

Да, този е. Много е добър. Аз моя от тук го купувах, взех си 30-ца за по-малко от 15 лв в началото на декември.
http://www.parfimo.bg/madonna-truth-or-dare
Не познавам този на Ести обаче.

Еклат е хубав аромат. След мен казват, че се носи шлейф, но и аз не го намирам за особено траен или поне спирам да го усещам. Моя позната го купува няколко пъти и носи през зимата дори. На мен обаче такъв тип аромати в студа ми се губят. Tired

# 82
solar_fields, голяма си подстрекателка, да знаеш  Hug Забърсах 30-ка от Слона, още утре ще го тествам  Party

Молекулите се държат доста добре - пръснах си към 9 сутринта и още го усещам.

# 83
  • Бургас
Подкрепям мнението на nunkata333 относно Bleu de Chanel. Peace Явно не само дамските,но и мъжките не могат да ги имитират.Всичките му версии ми харесват/като аромат/ и са еднакви,само от към трайност някой "куцат".Tози Шанел също е далеч от истината-http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Egoiste-613.html,чисто като аромат обаче е много добър и траен,пиша за Рефанския вариант.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 14:07 от Bright Crystal

# 84
  • Deutschland
Имам парфюма показан от nunkata. Имам и още един, който е имитация на Си. Потвърждавам, че са много наситени и трайни. Имат и Ейлиън, приятелки са доволни.

# 85
Имам парфюма показан от nunkata. Имам и още един, който е имитация на Си. Потвърждавам, че са много наситени и трайни. Имат и Ейлиън, приятелки са доволни.
имитация на Алиен,която също е добра е ето този парфюм ноо трайността му е много малка  Grinning пръскаш се и след около 1,2 часа изчезва.Даже имитацията е по-поносима от оригиналният не е толкова задушлив,носи се добре в зимните месеци.Купен е от Германия за  3 евро 100 мл -пръскай,та пръскай  Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 17:10 от nunkata333

# 86
Подкрепям мнението на nunkata333 относно Bleu de Chanel. Peace Явно не само дамските,но и мъжките не могат да ги имитират.Всичките му версии ми харесват/като аромат/ и са еднакви,само от към трайност някой "куцат".Tози Шанел също е далеч от истината-http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Egoiste-613.html,чисто като аромат обаче е много добър и траен,пиша за Рефанския вариант.
като цяло съм съгласна,че парфюмите на Шанел не могат да ги имитират,особено този много харесваният номер 5, на рефан е ужасен.......Иначе бих искала да пробвам coco mademoiselle chanel-ако знаете за добри имтиации споделяйте  Heart Eyes

# 87
  • София
Да споделя впечатленията си от Аква дел Сол на Заг Зодиак. За мен е много приятен плодов, сладък, но не накъртващ и свеж аромат, носещ лятно настроение и каращ те да се чувстваш, че си тук.  Grinning
След първите 20 минути ароматът затихва и стои близо до кожата. За съжаление и при мен трайността му не е голяма - около 3 часа.  Tired
nunkata333, пробвай Suddenly Madam Glamour, който се предлага в Lidl.  Peace

# 88
  • Deutschland
Nunkata, от кой магазин в Германия е купена имитацията на Ейлиън? Някоя верига или?

# 89
solar_fields, голяма си подстрекателка, да знаеш  Hug Забърсах 30-ка от Слона, още утре ще го тествам  Party
Чакам да кажеш как е.
  Wink
И аз съм с него тия дни....Цял ден съм в този канелено - карамфилов облак, който има магическото свойство през лятото да държи хлад, а през зимата да стопля... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт