Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В онлайн магазина им са по 15 лв. + доставка 5 лв. В реален магазин са 19 лв. Ако можеш да намериш Рафела, цената е 12 лв. И двете марки са парфюмни води, поне така пише на флаконите.  Peace

# 271
Привет,да попитам,някой знае ли Jodex къде върху опаковката и шишето пишат номера ,или пишат името на което отговаря парфюмът?

# 272
  • София
Привет,да попитам,някой знае ли Jodex къде върху опаковката и шишето пишат номера ,или пишат името на което отговаря парфюмът?
Никъде.
Имат си техни имена, тях ги пише на опаковката, а на първата страница на тази тема можеш да видиш на какво отговарят Peace

# 273
  • Бургас
Нел, bouquet,Лина... виж Черното Версаче и Макс Мара на Парфен.
Брайт, благодаря! 

# 274
  • София
На темата за арабските аромати,отдавна съм му хвърлил око, може ли някой да подскаже с мнение какво може да очаквам от това Rasasi Oudh Al Misk,виждам че е унисекс, дървесен аромат,харесвам по-леки ненатрапчиви води и парфюми.

Georgo Graciani - Имам го и винаги го ползвам с удоволствие. Тук добре са те упътили, аз само ще допълня с 2-3 думи.
Rasasi Oudh Al Misk  - в първите часове основно усещам чудесна свежа и живителна цитрусова експлозия. Пръвите часове, за мен парфюма е основно комбинация от сочен грейпфрут/но не горчив/, здравец и ветивер. В много ревюта из чужди сайтове пропускат ветивера незнайно защо, но за мен той е основен играч в Rasasi Oudh Al Misk.
Може би някъде след третия час, базата си дава своето и парфюма става по-плътен и дървесен, но все така свеж. Определно си заслужава. За мен е много хубава идея за ежедневен парфюм.

Гъдьо - имам за теб малко инфо  Simple Smile Преди време, наред с други неща си поръчах и 2 пробички от Kelsey Berwin - Trudie Sport и Huberta.
Trudie Sport - никак не е лош, усеща се морско-свежарския хактер и мисля, че е лесен за харесване. Бих го определил като акватик с плодов уклон.
Huberta - този е труден и специфичен. Никак не го препоръчвам за поръчка на сляпо, независимо от цената му. Наистина има нещо метално/хладно в него, но същевременно е цветен, дървесен и то не по най-лекия за възприемане начин. Комплексен е и разбирам защо би могъл да се обърка с някой наистина специфични и доста по-скъпи парфюми. Все пак имай едно наум за този. Странен е.

magicjo - радвам се да разбера, че Rasasi Yazan Men се е харесал от теб и любимият ти  Simple Smile И за мен е много интересен и хубав избор.

Накрая моля за потвърждение относно цените на 30мл наливен Парфен от магазина на Руски паметник, защото в мол Сердика в София, цената е 15лв за 30мл.  Confused

# 275
В онлайн магазина им са по 15 лв. + доставка 5 лв. В реален магазин са 19 лв. Ако можеш да намериш Рафела, цената е 12 лв. И двете марки са парфюмни води, поне така пише на флаконите.  Peace

Попитах момичето в реален магазин,каква е разликата освен цената,тя каза ,Баргело са по-концентрирани т.е парафюмна вода,а Рафаела са тоалетни води затова са и по-евтини.

# 276
  • Бургас
Точно,и аз така знам,Баргело са ЕДП.В реален магазин са и 15 лв,при нас лятото имаше промоция на някой от ароматите им. Peace Много е възможно и сега все още да има,незная и не съм се интересувала.Момичето ми каза,че много скоро се очаква зареждане,защото всичко почти е обрано.

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 14:57 от Bright Crystal

# 277
  • София
Deetron, юли месец купувах за последно от Парфен на Руски паметник и цената все още беше 10 лв. за 30мл.
Е, как няма да ни хареса Rasasi Yazan Men.  Simple Smile За нашия вкус е чудесен. Наистина съотношението цена-качество за двата парфюма, които имаме на марката е много добро.  Peace
Сега погледнах допълниятелният етикет на Рафела, там наистина пише ЕДТ.

# 278
  • България <3
Здравейте, къде мога да намеря парфюми на Заг Зодиак на място, а не онлайн? За София..

# 279
  • София
Виж тук http://zagzodiak.com/stores/category_id/144/Партньори%20в%20страната

# 280
Deetron, благодаря! Винаги става така. Струва ти се, че това пред тебе е жадуваният оазис , а накрая се оказва нещо нецезурно. Септември мога да опитам този Зевс, ако се реша да купувам нещо и ще пиша. Дано някой да  го опита до тогава.

# 281
Бях до Баргело в Люлин. Парфюмите са 50мл 20 лв. Скъпичко ми се стори, те на Ди енд Пи са 24. Не си взег, имаше един по 10лв последен в странно шишенце бил тестер на промоция.

# 282
  • София/Дружба
а някое арабско парфюмче, което да прилича на Chanel Allure дали знаете?  Hug

# 283
Току що си взех на Брджело Prada Candy и  very irresistible Givenchi за мама.
Кандито не съм го имала оригинала, но съм го мирисала в мола и на летището и ми се струва доста сходен.
Аз съм им голяма фенка на Барджело.
Кандито буквално ми мирише на миризмата от магазините в моловете  Mr. Green
нежен е аромата, характерно бонбонест,за зимата ще е идеален  Simple Smile
чудех се дали да не взема acqua di gio ама се отказах, а той е доста пролетен и свеж

# 284
  • Deutschland
Моето Кенди от Заг си е чист карамел. Трайността му обаче, след като го поразносих е незадоволителна

Общи условия

Активация на акаунт