Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 812
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Karlovo
Моля ви припомнете ми кои парфюми бяха Синия и Зеления чай на Рефан ? Днес си взех един Златен на Булгари ,не се сети продавачката за други чайове  Simple Smile .
И на мен ми е интересно да чета за арабските аромати ,които обсъждате .Има ли реален магазин ,където мога да видя поне един да придобия някаква представа .Така по съставки още не мога да се ориентирам .

# 256
Здравейте, някой знае ли имитация на Shalimar или нещо подобно? Heart Eyes

# 257
  • Бургас
Не,няма имитации на Шалимар нито на никой от фланкърите му.

# 258
  • София
На темата за арабските аромати,отдавна съм му хвърлил око, може ли някой да подскаже с мнение какво може да очаквам от това Rasasi Oudh Al Misk,виждам че е унисекс, дървесен аромат,харесвам по-леки ненатрапчиви води и парфюми.
Много е хубав и траен, поръчах го преди време за ММ, супер свеж, аз също го ползвам отвреме-навреме, макар, че си е повече мъжки. Заслужава си, особено за цената си. Wink

# 259
  • София
Това са Синия и Червения чай.
http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Bleu-31018.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Rouge-146.html

За съжаление няма реален магазин, в който да се тестват арабските парфюми. Peace
ПП Сещам се,че в магазин съм виждала тяхното Blue Lady.
http://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Blue-Lady-8629.html

# 260
Докато още арабската тема е топла, ще се опитам да я експлоатирам още малко. Но, първо да благодаря на Deetron за подсказването.
И така пиша си в сайт който няма нищо общо с ароматите и - хоп! Реклама. И каква реклама? На ароматче. И пак арабско, но с необичайно име. На всичко отгоре, било и натурална парфюмерия, тоест само с естествени продукти правено. А цените едни, вълшебни. Приказка. Няма други такива. И мострички има, но за мостри не ми се плаща  куриер, а в бюджета  за този месец не се предвижда покупка от Енцо. И започвам аз да мисля напрегнато и комбинативно. И какво да рози бедната ми глава? Да се обърна пак към вас за помощ.
Ако някой е чувал или си купи NATURAL PERFUMERY с етикет Kelsey Berwin, да сподели какви е купил? Ако ме събуди и в лични , още по-добре , защото не знам колко дълго ще следя какво става тук? Kelsey Berwin е дизайнер от ОАЕ който се занимава главно с парфюмерия.
Предварително благодаря, защото цените са приказка!
И за да е написаното в хармония с главното заглавие на темата. Ако нещо от ароматите на Kelsey Berwin ви замирише на нещо известно и познато се обадете да го коментираме.

P.S.Получи се едно любезно съдействие от Basenotes което бие право в темата. Цитирам го но нвяма да се излагам с превод.
"So, I tried Huberta and Zeus...
Huberta - Has a middle eastern metallic oud kind of a vibe. Almost reminds me of Mancera Gold Intensive Oud.
Zeus - This one is a total stunner! It smells like a more fruity version of Bleu de Chanel! Performs exceptionally as well!"
Бил - total stunner! Това добре ли е за тази цена или не?

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 22:22 от Гъдьо

# 261
  • Deutschland
Меджик, в кои магазини се среща тази Blue Lady? Това е имитация на Амариж, според отзивите във фрагрантика. Издирвам негова имитация, но Рефан май нямат вече такава

# 262
Blue lady го имам,мисля че го продават в елитис Варна или в белите гаражи на колохозния пазар във Варна.В темата за размяна на парфюми го разменям,хубав е много и е адцки траен,но търся други аромати на Rasasi. bouquet

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 09:57 от nunkata333

# 263
Меджик, в кои магазини се среща тази Blue Lady? Това е имитация на Амариж, според отзивите във фрагрантика. Издирвам негова имитация, но Рефан май нямат вече такава

Има го май само в Елитис. Там няма други атомати на Rasasi.

Доста се доближава до Амариж и е с добра трайност. Е, за мен може и още да се желае откъм трайност, но бива...4-5 часа държи.

Рефан нямат от години Амариж...За мен най - добрата версия е тази на Ди енд Пи, много близка до оригинала и много трайна.

# 264
Мами, разглеждам има много обяви за Дубайски ментета на парфюми, дали си заслужава според вас? Дали ще дам 20-30 лв за Заг или Д&п или да поръчам нещо такова?
http://www.olx.bg/ad/pacco-rabanne-black-xs-100ml-ID6ap3a.html

# 265
  • София
dpv, момичетата вече са отговорили за Елитис.
neli_20, лично аз не бих поръчала дубайско менте, защото не мога да съм сигурна къде и как е произведено, както и с какви продукти. Предпочитам ДиП, Заг или другите фирми за имитационна парфюмерия, защото имат сертификати на стоката, която продават.  Peace

# 266
  • Deutschland
Благодаря. Дано в Елитис в Пловдив го има

# 267
  • Бургас
Нели,за 30лв има парфюми/ако не искаш имитации/,които не са дубайски ментаци и са в по-нисък ценови клас,просто разгледай из сайтовете.Не си го причинявай да им купуваш "боклуците".

# 268
Гъдьо, на мен ми излизаха по едно време нон-стоп реклами от Енцо точно на Kelsey Berwin на нещо, наречено Zelimir (да ти кажа, не ми звучи арабско  Grinning ). Порових във Фрагрантика, но нищо не ми излезе. Иначе цените са им много поносими, изкуших се да тествам, но като не намерих нищо, се въздържах. Голям почитател съм на арабските парфюми иначе, благодаря за споделеното!

# 269
dpv, момичетата вече са отговорили за Елитис.
neli_20, лично аз не бих поръчала дубайско менте, защото не мога да съм сигурна къде и как е произведено, както и с какви продукти. Предпочитам ДиП, Заг или другите фирми за имитационна парфюмерия, защото имат сертификати на стоката, която продават.  Peace
Благодаря. Няма да рискувам:) Можете ли да ми кажете как вървят цените на Баргело? Парфюми и тоал. води, мерси

Общи условия

Активация на акаунт