Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Потвърждавам мнението на КДС - малко е скучен (добре де, много...).   Mr. Green

# 242
Рефан - 345. Rosa Excelsa D&G  -  отзиви за този?
Трябва да го тестваш. Приятна роза, за мен тъмночервена , но не е и тежка. Като аромат не е моята роза, но не хич лош. Пробвай на кожа.

Deetron, инфото ти е безценно. Дори на някой да не му се чете ще го пропусне. Обаче ще остане и ако се наложи да дирим с търсачката няма да даваш час през час информация PeaceИзобщо не мисля , че някой подценява какъвто и да е аромат. А и вкуса се мени и точно тези дето сега не поглеждат към дадени марки след ахааа и ще ги потърсят така че споко. Да не говорим, че постовете които пишеш са много добре написани а не в бърз телеграфен стил както ние се питаме и разбираме в повечето случаи Grinning bouquet

Не мога и аз да преценя за къде са арабските аромати-за тук или парфюмната тема. Те не са имитации, но пък са на добра цена. Ако се наложи има кой да го реши това.  bouquet

# 243
  • Варна
Здравейте момичета и момчета!
Напоследък само ви чета и ви се радвам, защото в тези горещини не ми се тестваха нови парфюми. Нищо  не съм купувала от 2 месеца и затова не пиша. Днес влязох в сайта на Парфен и видях ,че ще предлагат наливни парфюми от 50 и 100 мл. Обадих се по телефона и ме осведомиха че в момента подготвят списъците и даже щели да бъдат по-богати  от  тези на капсулованите парфюми. В скоро време щели да ни изненадат, но кога точно не знаят. И цени също не знаели.  bouquet

# 244
  • Бургас
Нел, Hug влизаш с много добра новина,особено за мен,след като вече няма да имаме Парфен при нас,а аз съм им страшна фенка.Нещо за някои нови аромати не ги ли пита. Mr. Green Heart Eyes bouquet

# 245
Parfen - 501   Light Blue - Dolce & Gabbana  - Определено не е много добра имитация и съжалих, че го взех.  
Усеща се остър натрапчив лимон приглушен с нещо сладко като мед.  Confused
Варианта на Рефан е в пъти по-добър.

От Рефан взех 034 LA VIE EST BELLE/ LANCOME   - не ми е толкова любим, твърде сладникав.

331. THE BEAT/ BURBERRY  - този ми допадна и вероятно ще е следващият.

# 246
Cotton_Soft сега като се замисля,този ла вие е бел не могат да го имитират много добре,на пръв поглед и пръскане сякаш го долавят и миризмата доста наподобява тази на оригиналната,но например този,който бях показала преди 1 седмица,от 1 лев магазина за 4 лева ла вита е белла,многоо прилича на ла ви е бел,може да се каже,че за цената си е доста добро копие все пак 4 лева за 30 мл си е бинго направо  Laughing ,но чесно казано всеки следващ път,когато го пръскам отначало много ме задушава,тежка задушлива ми е миризмата и чесно казано като си напръскам около врата ми щипе....буквално има някаква помия вътре,която ме кара да се чеша,не е нетърпимо,но ми направи впечатление,като се поотмирише прилича на ла ви е бел,но пак не е като оригиналният,мисля че в ментето усещам прекалено много лешник и е по-точно копие на ла ви е бел интенс,а не на класическия eau de parfum,защото те имат разлика интенс е доста по-сладък от класическия и има лешник,който се усеща наистина.На мен ми е по-любим La vie est belle eau de parfum,много ми харесва и за разлика от други сладки парфюми не ме задушава, според мен миризмата му не е натрапчива, много траен и много добре се развива в следващите часове след напръскване.По принцип за първи път,когато излезе този парфюм и като го пробвах на блотер,не ми хареса веднага го отхвърлих,защото ми се стори и на мен много сладък,но е трябвало да го пробвам на кожа съвсем друго е.Понякога има парфюми на блотер много са ми харесвали купувала съм ги,а след това като ги нося нещо усещам,че не са по моя вкус,съвсем по друг начин се развиват. bouquet
А от Burberry ми е любим London,много хубав парфюм отначало си го носих с голямо удоволствие и страхотна трайност има, много ми харесваше,много е модерна миризмата,но ми стана скучен след втората бутилка. Обаче бих си го купила отново,минаха 3 години близо откакто го изразходих и ми липсва миризмата Grinning Stuck Out Tongue .

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 14:40 от nunkata333

# 247
  • Варна
Нел, Hug влизаш с много добра новина,особено за мен,след като вече няма да имаме Парфен при нас,а аз съм им страшна фенка.Нещо за някои нови аромати не ги ли пита. Mr. Green Heart Eyes bouquet
Питах ги, разпитвах ги и въртях и суках обачеее  Sick нищо не казват, а най-вероятно е нищо да не знаят. bouquet

# 248
  • Бургас
Да побутна питането за парфенски аромати, подходящи за студено време  Simple Smile Носи ми се нещо различно от плодове и ванилия. Ще се радвам на вашите предложения  Heart Eyes Flutter

# 249
LA VIE EST BELLE и аз в началото не го харесах, още тогава усетих леко горчивата нотка, която ме дразни. След време ми се стори много приятен на колежка и преминаващи момичета около мен.

# 250
Преди 2-3 дни си получих Egra-та на Rasasi , след като я бях тествала от проба, паралелно с проба на Narciso-For her EDT. Специални благодарности на Бижу, тя беше "виновна" за сполучливата покупка "на сляпо". Поръчах я спонтанно, без да се замислям много, защото вече съм оценила парфюмния вкус на Бижу. :love
bouquet Красив аромат, въпреки, че не е точно "от най-моите", но ми хареса много. При мен показа изключителна трайност, като приликата с Нарцисо е осезаема (според моите възприятия), при мен стои по-плътен и присъствен, което само може да ме радва. А цената - за това качество е повече от добра.  Hug

# 251
  • Бургас
Нел, bouquet,Лина... виж Черното Версаче и Макс Мара на Парфен.

# 252
  • Sofia
Днес, след доста месеци само на Императрицата, си взех Le jardin на Хермес, имитация, разбира се, иначе нямаше да пиша точно тук - харесва ми  Heart Eyes

# 253
Изобщо не се извинявайте за отзивите за арабските парфюми!!!

А продължавайте да споделяте, когато има нещо...Те също са алтернатива на скъпите маркови парфюми, така че...  Simple Smile

# 254
На темата за арабските аромати,отдавна съм му хвърлил око, може ли някой да подскаже с мнение какво може да очаквам от това Rasasi Oudh Al Misk,виждам че е унисекс, дървесен аромат,харесвам по-леки ненатрапчиви води и парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт