Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 731
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Благодаря ви!

# 466
  • Пловдив
Ако може да попитам за затворените улици - Руски пуснат ли е или още е затворен? А Васил Априлов?
Извинявам се за въпросите, но снощи се върнах от Равда, сега трябва да отида до Кичука, в нета информация има от средата на август и не мога да преценя от къде да мина.

# 467
  • Пловдив
Още по-зле е. Мъжът ми току що се върна от обиколка на града, защото няма откъде да се мине.....Блокада и обсада. "Руски", "В. Априлов", "Иван Вазов" до складовете, "Коматевско шосе", до Бриколаж.....

# 468
  • Пловдив
Значи тръгвам да опозная града и да го обикна  Laughing

# 469
  • No Line On The Horizon
На 14 и 15-ти като затворят и за срещата и ще стане чудесно.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ad-Zatvaryat-oshte-ulici … -v-Plovdiv-668039

# 470
  • Пловдив
Нали по тази причина церемонията по откриване на първия учебен ден е изтеглена за по-късен час. При нас викат децата в 10.45ч. Не, че и тогава няма да е хаос, но има възможност да се тръгне 1-2 часа  #Crazy  hahaha по-рано.

# 471
  • Пловдив
Да де, но срещата щяла да е, от 15 часа, в Етнографския музей и ще блокират всичко още от обяд до 22 часа.....

# 472
  • Пловдив
Срещата е на 14-ти, а на 15-ти сутринта се изтеглят. Пък и без тази визита е достатъчно весело в лабиринта...

# 473
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам от къде могада купя самозалепващо фолио за подвързване на учебниците на децата? Разбрах, че в Джъмбо имало, но ми е много далече. Има ли го това фолио по книжарците или магазините за един лв?

# 474
  • Пловдив
Аз съм купувала от книжарница Джулия.

# 475
Здравейте! Искам да попитам от къде могада купя самозалепващо фолио за подвързване на учебниците на децата? Разбрах, че в Джъмбо имало, но ми е много далече. Има ли го това фолио по книжарците или магазините за един лв?
Ако търсиш изцяло да се лепи фолиото (цялата площ) е ужасно непрактично.
Ако ти трябва регулиране на ширината с тънка лепяща лента - аз такова ползвам - има в Лекси.

# 476
  • Пловдив
Защо да е непрактично. Става много бързо и е за всякакъв размер учебници и помагала. Не са мръднали цала година и са идеално запазени. Не се размества подвързията. Какво му е непрактичното.

# 477
Лепи се ужасно трудно. Незаслужаващо се досано бих казала  Crossing Arms
Навсякъде остават балончета.
Следващата година как се ползват учебниците с това фолио  newsm78 или какво значение има Simple Smile

# 478
  • о`майна лунна нощ е
Нас изрично ни предупредиха учебниците, които трябва да върнем след края на учебната година, да не се подвързват със залепящото фолио/подвързия. Материалите, които остават за ученика, можехме да си ги подвързваме, както искаме.

# 479
Има няколко вида такива подвързии, които са с различно качество. Естествено тези от Джулия са по-скъпи и качествени /на сини квадрачета външна хартия/ от тези от Метро /червена/
Залепянето не е трудно. Като знам обаче че за залепяне на протектор на телефон, се приема за трудно, не е чудно, че и това се причислява към свръхспособностите.
Наистина учебникът се връща подвързан повече и може би за някои училища не е приемливо. На нас досега не са ни правили проблем.
Лек дискомфорт може да донесе махането на етикетите в края на годината. Продължава часа по бит и техника когато детето е с сешоара и нагрява, а аз ловко дърпам. После като много ми се нагорещят пръстите, се сменяме...
Който мине първо ниво с поставяне без мехурчета, го очаква второ с махане на етикети.

Общи условия

Активация на акаунт