Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 220
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Ще ми се да е цветен...По спомени цветен ксерокс си е скъп.Но да,и ксерокс ми е вариант

Никоя печатница няма да ти отпечата малка бройка - те работят с тиражи поне от 500 бр/по спомен пиша/ пробвай някъде с цифров печат там може такива единични бройки

# 736
Сигурна съм,че може и по една бройка ,при това не е много скъпо,ако е във формат,готов за разпечатване.Ще споделя,ако намеря Simple SmileБлагодаря,че се включихте!

# 737
  • Пловдив
Питай в някой от копирните центрове до ПУ-то... За цени в момента не мога да коментирам защото печатам вкъщи, но преди 10 години принтирах учебник по информатика от 600 листа (е, може би 1/5 от него да е била цветна), но ми излезе към 60-70 лева Peace

# 738
Когато са повече листи правят отстъпки. Peace
Иначе горе-долу с подвързването излиза толкова, ако искаш корици е по-скъпо.
Принтирах наскоро точно в един от центровете до ПУ, цветното е 1 лв.

# 739
Майка ми пише учебници. Има роднина с печатница в Стара Загора - по-малко от 200 бр. и то извънредно не е пускал.

# 740
  • Пловдив
Трябва ми фотограф, който да дойде на място да заснеме 30 човека поотделно и да извади снимките веднага. Като тези снимки на младоженците по сватбите дето ти ги подаряват newsm78 оффф не знам дали ме разбирате, то и аз не знам как да го обясня

# 741
Трябва ми фотограф, който да дойде на място да заснеме 30 човека поотделно и да извади снимките веднага. Като тези снимки на младоженците по сватбите дето ти ги подаряват newsm78 оффф не знам дали ме разбирате, то и аз не знам как да го обясня
Попитай в някое фото студио.Аз ползвам ( само за паспортни снимки) студио Стил- ул.Лейди Странгфорд 1-на Джумаята

# 742

Попитай във фотото до Чифте баня, те са оборудвани и мисля, че ще ти свършат работа. Мисля, че се казва Фотопатент

# 743
Занимавам се с фотография и доскоро принтирах в Патент, но последният път се разочаровах от качеството Peace. Вижте Яков, той също има студио за печат.

# 744
Препоръчвам Студио Дит - стига да има възможност

# 745
Ето нещо интересно за децата днес:

Медицината среща археологията в Нощта на учените

Видях в Медицинския, УХТ, Аграрния...

# 746
  • Пловдив
Здравейте, наскоро коментирахте мисля, че пазарджишка фирма за мебели, в която мебелите са доста по-евтини от същите, предлагани в магазините в Пловдив. Може ли още веднъж името и евентуално координати?

# 747
  • Пловдив
Май беше велинградска фирмата, но не съм запазила линк...  Rolling Eyes

# 748
Аз се сещам, че се коментираше фирма от Кричим. Ако е тя и ще ти свърши работа ще потърся линка.

# 749
  • Пловдив
Ох, може и Кричим да е било, не Велинград...  ooooh!

Да, да! Кричим! Фирмата е Веко.

Общи условия

Активация на акаунт