Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 842
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • под тепетата
Струва ми се, че подобни видях на ^"6-ти септември" в магазин под блоковете преди кабинета на д-р Бабаков. Той е преди бариерата за жп-линиите отляво, посока Гребната база. Цена не мога да коментирам, зяпах минавайки.

# 166
  • Пловдив
В Джъмбо няма, вчера бях. И купих чанта със "Замръзналото кралство".
Днес видях в левчето на "Младежка" под блоковете, само че имаше с Мечо Пух и Кити Суит, а те не ми отиват на чантата  Laughing
Жалко ,че не съм видяла този магазин, може утре да видя, или в края на краищата ще поръчам, но все още имам надежда да го открия и така.

# 167
Вещи със Замръзналото кралство тези дни имаше в едно магазинче в Кичука, ако те устройва да обяснявам къде е  Wink

# 168
  • Пловдив
Мерси много, интересува ме. Може и адрес да ми кажеш, ще го намеря с мапса  bouquet

# 169
Къде има санитарен магазин? В Тракия, или в центъра?
Какво по-точно Ви трябва?

Ортопедични стелки.

# 170
  • под тепетата
Ух, не мога да кажа с кои герои бяха сервизите  Embarassed Разбрах, че търсите от този вид, но не и конкретно за замръзналото кралство.

# 171
На бул. Никола Вапцаров, преди кръстовището с ул. Димитър Талев, посока от Коматевски възел към Марса. Пада се след спирката срещу бившата баня Русалка. Последното магазинче, под нова кооперация е. Ето тук, след детския Слънце. На снимката е празно помещение:
https://www.google.bg/maps/@42.1250391,24.7376876,3a,75y,197.15h … 12!8i6656!6m1!1e1
На мапса излиза този детски магазаин за велосипеди и колички Кид дриймс. След него е за дом. потреби. После има строеж и пак малки магазинчета вече до самите сфетофари.

Ако не е ясно, ще се опитам пак да обясня  Mr. Green

# 172
  • Пловдив
Ясно ми е, видях и на картата, утре отивам, благодаря!  smile3525

Ух, не мога да кажа с кои герои бяха сервизите  Embarassed Разбрах, че търсите от този вид, но не и конкретно за замръзналото кралство.

Ами аз не поясних първия път Simple Smile Ако има фал в Кичука, ще търся и на 6-ти септември.

# 173
Моля!  Hug

Отдавна се каня да питам, някой, някъде да е виждал тази пробиотична напитка Ел Би Булгарикум :
Скрит текст:

# 174
  • Майничка
Вещи, Луминарк имат детски сервиз на Замръзналото кралство, но е към 30лв.

# 175
  • Пловдив
Вещи, Луминарк имат детски сервиз на Замръзналото кралство, но е към 30лв.

Мерси  bouquet   Ама честно казано не ми се дават тройно повече пари, при положение, е не знам колко време ще оцелее  Laughing

# 176
  • Пловдив
Момичета спешно търся надуваемо столче за кола. За предпочитане само седалка.Често пътуваме извън страната и наемаме кола.Цената на столче под наем е мин 49 евро.
Малко се замотах ,иначе щях да поръчам от чужбина.Сега ако поръчам няма да пристигне ,а ми трябва за 5 септември.
Та ако някъде сте виждали....моля за помощ.Онлайн в Бг намирам но на ужасни цени само Go booster.

# 177
  • Пловдив
Вещи, защо не се обадиш на продавача на сервизите от OLX и да си купиш директно от него? Гледам, че е от Пловдив и може да избегнеш доставката с Еконт. Аз така съм се уговаряла и купувала от OLX.

# 178
  • Пловдив
Не ми отговаря.
А има такива, които не искат лични срещи.

# 179
Сервизна на замръзналото кралство преди имаше в левчетата на пешеходния мост, сега не знам дали има.Може да потърсиш в повечето левчета , кауфланд, била имаха нещо на замръзналото кралство но май само чаши , лекси( в това на моста на Вси има много играчки, дрешки,посуди) Друг вриант търговиите на брезовска

Общи условия

Активация на акаунт