Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 800
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Имам нужда от помощ.
Мой колега заминава с автобус от Пловдив до Истанбул (ЦАГ Истанбул (Esenler Otogarı)

И има нужда да стигне от Истанбул гарата до летище ататюрк. Но ми казва,че трябвало да стане с някаква карта Истанбул, която се купува и в нея после се зарежда сума някаква.
Дали някой има такава карта, която той може да използва?

Вече за предвижване по друг начин ще попитам и темата в истанбул, аз не съм ходила отдавна и не знаех, че за да се качиш на метро/автобус там се иска тази карта, а не може само билет да се купи, мнг странно!

Колегата ми иска от гарата да отиде с метро до летището.
Преди 2 години такава карта се купуваше от почти всяка будка около спирките на метрото. След използване можеш да я върнеш и възстановяваха някаква част от сумата за нея. Ние си я запазихме за спомен. Мога да попитам съпруга ми дали има нещо против да услужим и после да ни я върнете Peace.

# 151
chori, благодаря за препоръката! Успях да се свържа с дамата и за останалите момичета, които имат нужда от подобна услуга, ще споделя впечатления в петък. Надявам се - добри, защото става въпрос за една от дъщерите ми. Получих и две други предложения от приятел, но не намерих час, а нямаме време.

# 152
  • Пловдив
Питах преди време, сега - отново.
Трябва да наема фирма/хора за носене, товарене и превоз на багаж. Препоръчайте ми, моля!
И каква е нормалната цена за подобна услуга в рамките на града, ако вещите са - малък гардероб, пералня, печка, съдомиялна, диван, детско легло, скрин, матрак?
Спешно ми е!
Благодаря предварително!

# 153
Здравейте! Бих била много благодарна, ако някой ми каже магазин за качествени обувки
Аз съм доволна от обувките на Фадо.

# 154
Здравейте, препоръчайте ми някакъв офис на Мтел с по-адекватни служители. Или къде се намира централният, ако имат такъв.

# 155
Централния офис на Mtel си е в София. Ако имате проблем който продавач-консултантите в пловдивските им магазини не могат да разрешат най-добре звъннете на телефоните за обслужване на клиенти в сайта им.

# 156
Централния офис на Mtel си е в София. Ако имате проблем който продавач-консултантите в пловдивските им магазини не могат да разрешат най-добре звъннете на телефоните за обслужване на клиенти в сайта им.
Да, тук в един квартален офис не можаха да дадат информацията, която търсим.
Благодаря.

# 157
Питах преди време, сега - отново.
Трябва да наема фирма/хора за носене, товарене и превоз на багаж. Препоръчайте ми, моля!
И каква е нормалната цена за подобна услуга в рамките на града, ако вещите са - малък гардероб, пералня, печка, съдомиялна, диван, детско легло, скрин, матрак?
Спешно ми е!
Благодаря предварително!

http://www.atlant.bg/

# 158
  • Пловдив
Търся покривка за маса със слънчогледи. Някъде да сте виждали?

# 159
  • Пловдив
Имам нужда от помощ.
Мой колега заминава с автобус от Пловдив до Истанбул (ЦАГ Истанбул (Esenler Otogarı)

И има нужда да стигне от Истанбул гарата до летище ататюрк. Но ми казва,че трябвало да стане с някаква карта Истанбул, която се купува и в нея после се зарежда сума някаква.
Дали някой има такава карта, която той може да използва?

Вече за предвижване по друг начин ще попитам и темата в истанбул, аз не съм ходила отдавна и не знаех, че за да се качиш на метро/автобус там се иска тази карта, а не може само билет да се купи, мнг странно!

Колегата ми иска от гарата да отиде с метро до летището.
Преди 2 години такава карта се купуваше от почти всяка будка около спирките на метрото. След използване можеш да я върнеш и възстановяваха някаква част от сумата за нея. Ние си я запазихме за спомен. Мога да попитам съпруга ми дали има нещо против да услужим и после да ни я върнете Peace.

благодаря ви за желанието за услуга. Утре ще попитам колегата ми, т.е ще му кажа, че може да си я купи и да възстанови сума по нея.
Той е имал преди, услужил е, и след 1 година не е можело да се ползва вече, не знам срок ли им тече...

# 160
Къде има санитарен магазин? В Тракия, или в центъра?

# 161
  • Пловдив
Къде има санитарен магазин? В Тракия, или в центъра?
Какво по-точно Ви трябва?

# 162
  • Пловдив
http://remedium.bg/product/7854/nevrolaksin-plyus-tb-120br-tomil-herb.html

Къде може да се намери това бързо? Т.е не онлайн, а в нашия град в някоя аптека?

И също шампоан: Sebiprox?

# 163
  • Пловдив
Дали в някой магазин има такива сервизчета? Предпочитам да си спестя парите за доставка по Еконт.

http://www.olx.bg/ad/portselanov-serviz-mecho-puh-miki-i-mini-ma … o-il-ID6dF8U.html

# 164
  • Пловдив
Дали в някой магазин има такива сервизчета? Предпочитам да си спестя парите за доставка по Еконт.

http://www.olx.bg/ad/portselanov-serviz-mecho-puh-miki-i-mini-ma … o-il-ID6dF8U.html
Дали в Джъмбо няма да има?

Общи условия

Активация на акаунт