Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 800
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Къде мога да намеря връзки за обувки, но от по-финните, не като за маратонки?
В Дайхман.

# 256
Къде мога да намеря връзки за обувки, но от по-финните, не като за маратонки?

В дейчман съм гледала и както каза Джулая в кауфланд в матстара /тракия/ имаше връзки -дано е това което ти трябва

# 257
  • Пловдив
Имам два въпроса: 1-Къде могат да ми уедрят монети от 1 лев? Ако ги дам в банка ми искат доста голям процент. 2- Къде освен в книжарница Джулия мога намеря хубави раници?

# 258
Имам два въпроса: 1-Къде могат да ми уедрят монети от 1 лев? Ако ги дам в банка ми искат доста голям процент.

Монети уедрявам в Инвестбанк - по-точно офиса в Рилон център. Там имат машина за броене. Ако сумата е до 500 лв, таксата е 0,5% (минимум 1 лв) . Ако е над 500 лв - 1,5% (минимум 7 лв).
Аз съм ходила няколко дни поред да внасям по 500 лв, за да ми е по-ниска таксата. 

# 259
Имам два въпроса: 1-Къде могат да ми уедрят монети от 1 лев? Ако ги дам в банка ми искат доста голям процент. 2- Къде освен в книжарница Джулия мога намеря хубави раници?

В БНБ до дом Левски е стандартна услуга, но понякога доста се чака.

# 260
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате фотограф за снимане на кръщене?

# 261
  • Пловдив
Зависи колко лв са,но ако е еднократно това с уедряването - в някой магазини с удоволствие го правят. Уедрявали сме и 1 хил.

# 262
  • Пловдив
Преди години ги търсеха по аптеките, но сега повечето имат договори с тези, които държат кафемашините...
По кварталниъте магазинчета сее търсят, но обикновено не взимат повече от 100-200 на веднъж.
Последно нашите ги обменихме на бензиностанция Peace Взеха всичките 800 на веднъж Simple Smile

# 263
Преди 2-3 седмици бях питала за английски за дете на 6 години и пиша, за който би имал нужда:

Записах я в Англия Скул и трябва да ви кажа, че съм много приятно изненадана - наистина ходи само 2 седмици, но всеки ден

Беше ходила там преди 2 или 3 години и може би е била твърде малка или се е развила самата школа, тогава положението беше на ниво самодейност или тя е била твърде малка

Сега обаче положението е коренно различно и съм впечатлена от:
Това колко са креативни всеки ден и как правят нещо различно и наистина интересно за децата - спорт, водни игри, интересни посещения на различни места /но наистина интересни/
Подцених момента с преподавателите англичани, които въобще не говорят български и можеш, не можеш трябва да се оправиш
Децата в някои групи по между си говорят помежду си на английски /5-6 годишни/

Виждам коренна разлика между това сега и Берлиц когато брат й беше на тези години /Берлиц е затворен вече в Пловдив май/

Разбира се това е доста кратък период, но наистина работата в групите е на много по-високо ниво отколкото очаквах /е може и аз да съм била излишно наплашена от предишни школи/
Има и още един плюс за мен - не позволяват на децата да се лигавят и изискват от тях добро държание /което е по-скоро изключение в частните организации или в псевдо хай лайф организации - училища, занимални и тн т/

# 264
Може ли да ми препоръчате фотограф за снимане на кръщене?
Горещо препоръчвам:

http://desigramadnikovaphotography-desiti.blogspot.bg/

# 265
  • Пловдив
Ерин,и моето дете е там.Аз също съм много доволна ,но имам и доста забележки.Да много по-различно е от другите школи,но има доста елементарни неща за пипване.Детето ходи цяло лято и вече имам наблюдения.Ще продължи и през учебната година.Ще видя как ще е и през годината.Мисля ,че могат много неща да подобрят.

# 266
  • Пловдив
Относно моментите може да отидете и просто да искате да си ги внесете по сметка. Нямат право да ви отказват, нито да ви искат някакви такси и след това си ги теглите от банкомат или на ги е и готово.

# 267
Момичета,къде освен в Домко има избор на фототапети за стена.
Дали бих могла да поръчам по индивидуални размери?

# 268
Къде могат да ми уедрят монети от 1 лев?
Във всякакви магазини, бензиностанции, аптеки. Днес ходих да питам дали могат да ми уедрят стотинки в една аптека, казаха, че търсят по 1лв. и по 50ст. Така че просто отиди и питай- веднага ще ти ги вземат.

# 269
  • Майничка
Някой знае ли как се казваше детската театрална школа, чиито занимания се провеждаха в гимназията за сценични кадри на "Петко Д.Петков"?

Общи условия

Активация на акаунт