Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 713
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • No Line On The Horizon
Знаете ли че в Градския ни транспорт е забранено да разговаряш по телефона  Joy

# 496
  • Пловдив
Парфюми Роксан са реплики, но пък са капсуловани, а не наливни. Трайни са!
Скрит текст:

# 497
Парфюми Роксан са реплики, но пък са капсуловани, а не наливни. Трайни са!
Скрит текст:
Къде се продават тези?
П.П. Продавала съм Рефан, списъкът не е таен, при желание всеки може да го види, но за мен това са едни от най- ужасните имитации. Миришат си на Рефан и това е. Много харесвах едни, които се продаваха в магазин малко след Авеню на М. Луиза, но за съжаление май вече не съществува. Не знам дали е преместен, или затворен изцяло.

# 498
  • Пловдив
Еуфорична, в мола на щанда на Голдън Роуз, в магазин Парадайз
Има различни разфасовки, което е удобно за експерименти и дали ти допадат.

# 499
  • Пловдив
'Туиг, какво стана с часовникаря? Понеже цитираш моето предложение се чувствам длъжна да отговоря, че препоръчаният от мен не е този, за когото има доста негативни отзиви ( ателието му се е намирало срещу градинката на Джумаята).  Peace

# 500
Еуфорична, в мола на щанда на Голдън Роуз, в магазин Парадайз
Има различни разфасовки, което е удобно за експерименти и дали ти допадат.
Много благодаря  bouquet

# 501
  • о`майна лунна нощ е
'Туиг, какво стана с часовникаря? Понеже цитираш моето предложение се чувствам длъжна да отговоря, че препоръчаният от мен не е този, за когото има доста негативни отзиви ( ателието му се е намирало срещу градинката на Джумаята).  Peace

От едната родителска среща излезнах със -100 лева, от другата с -260 лв. /тази не е училищна, да не стане грешка в превода Wink /. Като се осаферя финансово другата седмица, ще мина.

# 502
За този часовникар срещу EVN само да предупредя че малко дере кожи..... вчера за смяна на батерия на едно Касио ми взе 8 лева......

# 503
Къде мога да намеря боя за дрехи? Или място, където боядисват?

# 504
  • Plovdiv
*Padme*, на зодиак са май тези парфюми..Взимала съм от моята фризьорка точто 15 лв 100 мл и от списък ги избирах. Много отдавна не съм взимала ще попитам дали още поръчват или някакъв телефон за връзка да ми даде и ще ти дам Simple Smile

# 505
  • Пловдив
За този часовникар срещу EVN само да предупредя че малко дере кожи..... вчера за смяна на батерия на едно Касио ми взе 8 лева......

По толкова са му батериите. Но и двата ми часовника са скъпи и не рискувам с батерии от квартални дрогерии. Батерията държи доста време за тези пари и го преглъщам. В Джулиани ми искаха двойно за батерия....

# 506
  • Пловдив
Много благодаря на всички за отговорите  bouquet. Ще чакам Loli дано успее да намери координати, а пък като имам път на там ще погледна и тези на Парадайз

Искам да попитам и още нещо, което ми е много важно някой от вас дали е чувал тук да правят изследвания за правилното функциониране на епифизата (спиниалната жлеза). Успях да намеря много малко информация в Интернет на български (с английския и медицинските термини не мога да се оправя) и доколкото разбрах теста се правил чрез слюнка.

# 507
Къде мога да намеря листа от къри newsm78

# 508
  • Пловдив
Търся такъв модел обувки 6-7 см ток и до 25 лв. Трябват ми за един повод и после няма да ги нося, затова не ми се дават повече пари. Имах време да обиколя само магазините по ул."Иван Вазов", но не намерих толкова ниски...Търся най-вече в нета, но нищо. Някой ако знае, моля да каже. bouquet
http://www.krachun.com/bg/Elegance.html#

# 509
Търся такъв модел обувки 6-7 см ток и до 25 лв. Трябват ми за един повод и после няма да ги нося, затова не ми се дават повече пари. Имах време да обиколя само магазините по ул."Иван Вазов", но не намерих толкова ниски...Търся най-вече в нета, но нищо. Някой ако знае, моля да каже. bouquet
http://www.krachun.com/bg/Elegance.html#
Кой номер? И точно същите ли?

Общи условия

Активация на акаунт