Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 613
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
и аз търся, но хубави... Тези в Джъмбо ги гледах преди месец - хич не ми вдъхновя доверие Sad
Гледах на Tupperware, но не ми се дават толкова пари, защото трябва да взема 4-5 броя (за мм)  Mr. Green hahaha

Но пък няма да сгрешиш, имаме няколко техни неща, просто нямат аналог от към качество Peace / препоръчвам купата за втасване на тесто/  Heart Eyes

# 601
  • Пловдив
Пластмасата вкъщи е предимно тяхна, но сега се налага да закупя поне 4 кутии за обяд наведнъж и...нанагорно ми идва Rolling Eyes

Josefin, благодаря! Ще ги разгледам!

# 602
  • Пловдив
има и група във фейса за майтойс, в Пловдив сме се събирали толкова, че по 2-3 евро ти е доставката за какво ли не, там ограничение в кг нямаше последно. Аз правя 2 поръчки годишно, но се зареждам максимално. Сега ноември ще правя, да идват за коледа неща - адвент календари, играчки, пособия за рисуване и подобни.  Rolling Eyes

# 603
  • Пловдив
Пластмасата вкъщи е предимно тяхна, но сега се налага да закупя поне 4 кутии за обяд наведнъж и...нанагорно ми идва Rolling Eyes

Josefin, благодаря! Ще ги разгледам!

Много често пускат във Вивре, но иска следене, също съм виждала в Икея Hug

# 604
  • Точно където трябва
Някъде в Пловдив продават ли детски обувки на D D step или други качествени? Знам само магазините на КК в мола и на Капчица на Иван Вазов и според мен не стават.
Питането ми остава.

# 605
  • Пловдив
Някъде в Пловдив продават ли детски обувки на D D step или други качествени? Знам само магазините на КК в мола и на Капчица на Иван Вазов и според мен не стават.
Питането ми остава.

В Дайхман марката Елефантен /Elefanten/ са качествени-хубави материали и съобразени с детското краче.До 25 номер са и би трябвало твоя мъник да се включи в номерацията
За горната номерация-Del Tex и Cortina

# 606
  • Точно където трябва
Там не излизат много - 2- 3 модела, които не ми харесват. Просто се надявах да има магазин с много детски обувки. Не мога да повярвам, че няма такъв...

# 607
  • Пловдив
Дали всеки обущар може да отпусне нови и убиващи обувки или...да търся спрей newsm78

# 608
Момичета, ако имате запазени дрешки за 9-10-годишно момче, бихте могли да ги подарите на това момченце.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zatrogvashto-obrushtenie … tuk-i-sega-670930

Скрит текст:
Затрогващо обръщение - зов за помощ, направиха от Детската Онкохематология в Пловдив:

"Скъпи приятели, това е Мустафа и се лекува от злокачествено заболяване. Изоставен от родители и близки, той е принуден да разчита на персонал, на други майки и най-вече на себе си относно грижите и нуждите, които има по време на лечението.

Нашата молба е да помогнем на 9-годишния Мустафа с дрешки. Предполагам всеки има нещо останало от неговите деца, ние от Детска Онкохематология Пловдив ще Ви бъдем Благодарни!", се казва в апела.

Дрехите могат да бъдат изпращани на адрес: Пловдив, бул. "Васил Априлов" 15 А, Детска клиника, Онкохематологично отделение.

plovdiv24.bg

Явно реакцията е била много бърза (което е радващо) и към момента детенцето вече има достатъчно дрешки, а също и играчки. От Детска клиника заявиха, че вече не е необходимо да се изпращат повече неща. Дано детенцето се оправи и близките му се появят скоро.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 10:20 от Louren

# 609
  • Пловдив
има и група във фейса за майтойс, в Пловдив сме се събирали толкова, че по 2-3 евро ти е доставката за какво ли не, там ограничение в кг нямаше последно. Аз правя 2 поръчки годишно, но се зареждам максимално. Сега ноември ще правя, да идват за коледа неща - адвент календари, играчки, пособия за рисуване и подобни.  Rolling Eyes
може ли линк? Може и па лични

# 610
  • Пловдив
ами тя групата не е моя, нито е нещо рекламно, затова мисля, че може и тук да я пусна:

https://www.facebook.com/groups/136477026370495/?fref=ts

не е само за Пловдив, има пловдивски майки участници, но трябва да се пише и да се разбере кой кога поръчва. Има някакви лели, които разбира се ти поръчват с комисионна, но не се лъжи..

# 611
Там не излизат много - 2- 3 модела, които не ми харесват. Просто се надявах да има магазин с много детски обувки. Не мога да повярвам, че няма такъв...
Затова масово се поръчва от чужди сайтове;-)

# 612
Къде да търся детски пантофки? Преди купувах от Мечо Пух, но разбрах, че сега не предлагат. Бях доволна от съотношението цена/качество и търся подобни модели.

# 613
В Мечо Пух има. Вчера бях там.

# 614
Благодаря, ще отидем. До колко работят след обед?

Общи условия

Активация на акаунт