Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 213
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мъниче, как се казва сервизът? bouquet

# 676
  • Пловдив
и идея си нямам... Трябва да изровя документацията довечера и ще пиша Peace

# 677
Здравейте! Търся оптики, където да има детски диоптрични рамки. Ако знаете за някоя оптика за която аз не знам, може ли да ми кажете адреса, утре да потърсим. Днес обиколихме на много места - в мола, на центъра в Леонардо, Оптикласа, оптика Тримонциум, срещу църквата Св. Петка, оптиката до Полиграфията, но не намерих такива, каквито търсим. Благодаря ви предварително

# 678
Купихме разкошни рамки на Нано от Сиопси до Аптека Марица. Жената там си разбира от работата и много адекватно ни консултира. Рамките са 100 лева. Ако искаш мога да ти пратя снимка на лс да видиш как стоят.

# 679
Ако може ми пратете на лс, утре ще проверя и там

# 680

Някой правил ли е там процедури/физиотерапията ме интересува,:thinking:
Аз правих в дкц-то в Кичука, на Кондолов което е, до детската кухня.

# 681
Момичета трябвами магазин за осветителни тела,но на достъпни цени,ще обиколя големите магазини,но ако там не намеря това което ми трябва искам да имам и план Б.Препоръки някакви?

# 682
  • Пловдив
Полюлейче на прилична цена си купих от големите складове на "Брезовска" - там на рампите има магазин.

Детски рамки за очила на кръстовището на "Васил Левски" и "България" - под блока до аптеката.

# 683
  • Пловдив
и идея си нямам... Трябва да изровя документацията довечера и ще пиша Peace
съжалявам - нищо не намирам Sad Явно мм е разчиствал, защото и други документации липсват #2gunfire

# 684
  • Пловдив
здравейте,

хубава школа по немски в нашия град - за възрастен и за дете? може и различна да е, ако няма на едно място за всички възрасти  Laughing

# 685
  • Тра-ла-ла
Момичета трябвами магазин за осветителни тела,но на достъпни цени,ще обиколя големите магазини,но ако там не намеря това което ми трябва искам да имам и план Б.Препоръки някакви?
http://www.elbulgaria.com/ Голям ценови диапазон. Но не всичко го има налично и се чака доставка по 1 месец.

До колелото на Панаира под блока до Общината има магазин за осв. тела.

# 686
Моля препоръчайте ми детски ортопед, който си разбира от работата. Много противоречиви мнения слушам за Янакиев...

# 687
Здравейте, момичета. Искам да ви питам, някоя от вас случайно да знае масажно студио, където обаче правят и масажи за бременни. Ако не, похвалете някой свестен масажист, който да не претупва и съдира кожи, а да върши работа.
Благодаря предварително.

# 688
  • Пловдив
Шошии, с мъжа ми сме много доволни от Запрян Маджаров. По време на бременността не съм ходила, но веднага след раждането имах проблем с кръста, който той реши точно за 30 минути.  Peace

# 689
Шошии, с мъжа ми сме много доволни от Запрян Маджаров. По време на бременността не съм ходила, но веднага след раждането имах проблем с кръста, който той реши точно за 30 минути.  Peace
А къде мога да го открия?

Общи условия

Активация на акаунт