КРУИЗИ /тема 8/

• 117 392
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
От vivavoyage ми го резервираха. При напускането на кораба хората бяха разделени на групи и видях, че имаше трансфери за Милано, летището в Малпенса, летището на Генуа и още няколко места. Така че със сигурност MSC предлагат подобни трансфери.

Мерси, ще ги натискам да проверят значи... А много интересно vivavoyage изобщо не ми дава оферти на MSC , няма ги и в менюто на търсачката... Sad

# 601
domino, имаш ли представа за този круиз дали има възможност да не ползваш транспорта до Атина с автобус, и съответно да намалят крайната цена ?  Ако останалите екскурзии и пакети са включени newsm78

# 602
domino, имаш ли представа за този круиз дали има възможност да не ползваш транспорта до Атина с автобус, и съответно да намалят крайната цена ?  Ако останалите екскурзии и пакети са включени newsm78

Влез на сайта на селесте круизис и ще го видиш там на цена 276 евро, купуваш и готово!

# 603
Благодаря, не бях обърнала внимание, че са включени напитки и екскурзии. Мислех, че отделно се заплащат. Мерси Simple Smile

# 604
  • София
Кратък отчет от последния месец, януари...
Кой казваше, че януари е зле за круизи ?

Не ни беше достатъчен един, а и добавихме още един без да слизаме от кораба.
Имахме резервация 7 дни за 99 евро, не ни стигна и хайде още 5 дни за същата сума 99 евро.
Повторихме голяма част от спирките, но беше прекрасно. Изключителна януарска почивка.
И най-важното времето, показвам ви го...

January  04  Rome  10°
Thursday, January  05   Rome (Civitavecchia), Italy  7:00pm   8 °
Friday, January  06           La Spezia, Italy   9:00am   8:00pm   12 °
Saturday, January  07   Savona, Italy   7:00am   5:00pm   8 °
Sunday, January  08   Marseille, France  8:00am   5:00pm   11 °
Monday, January 09   Barcelona, Spain  9:00am   7:00pm    18 °
Tuesday, January 10   Palma de Mallorca, Spain     8:00am   5:00pm   17 °
Wednesday, January  11      At Sea      11 ° -  14 °
Thursday, January 12   Rome (Civitavecchia), Italy  7:00pm   10° 
Friday, January 13     La Spezia, Italy      9:00am   8:00pm   13° 
Saturday, January 14   Savona, Italy      7:00am   5:00pm    9 ° 
Sunday, January 15   Marseille, France     8:00am   5:00pm   9 °
Monday, January 16   Barcelona, Spain    9:00am   7:00pm    12°
January 17 Barcelona  11 °

В края са температурите във всеки един порт.
Вие кажете как са на фона на това, което в този период е било в BG.
Явно е нямало нужда да се ходи до Карибите...

# 605
Здравейте,

относно гръцкия круиз -как е по-добре да се резервира екскурзията в Санторини - предварително или на кораба? Чела съм, че едно е за предпочитане, но нямам спомен кое то двете.

# 606
  • София
Здравейте,

относно гръцкия круиз -как е по-добре да се резервира екскурзията в Санторини - предварително или на кораба? Чела съм, че едно е за предпочитане, но нямам спомен кое то двете.

Нито едното, нито другото...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=899451.msg32508171#msg32508171

Моето мнение за тези круизи...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=899451.msg32448807#msg32448807

Връщам се от Италия, Испания, както писах в горния пост. Отиването и правенето на круиз оттам често е по-евтино отколкото от Гърция. И разбира се по качествено.

# 607
  • Варна
Знам, че е много индивидуално, но все пак мислите ли, че е реално постижимо придвижване в деня на отплаване от Милано до Генуа при следните параметри:
Кацане 11:30ч, отплаване 18ч.
Залагам време от 30-40мин забавяне на летище и жп гара Милано и въпреки това го докарвам до пристигане в Генуа около 15:45ч, като най-късно време, което съм си заложила да стигнем до кораба е 16:30ч. Твърде на ръба ще се движим май... Уф този трансфер не ми дава мира. И от vacationstogo нищо не казват още за него...

# 608
Знам, че е много индивидуално, но все пак мислите ли, че е реално постижимо придвижване в деня на отплаване от Милано до Генуа при следните параметри:
Кацане 11:30ч, отплаване 18ч.
Залагам време от 30-40мин забавяне на летище и жп гара Милано и въпреки това го докарвам до пристигане в Генуа около 15:45ч, като най-късно време, което съм си заложила да стигнем до кораба е 16:30ч. Твърде на ръба ще се движим май... Уф този трансфер не ми дава мира. И от vacationstogo нищо не казват още за него...
А вариант закъснял полет допускаш ли? Въобще какво ти пречи една нощувка преди  круиза в Генуа. Осщъпяваи със 100-150лв. на пък си споко.

# 609
  • Варна
То не ми е до парите, а до дните отпуска просто идната година живот и здраве ще попътуваме доста и още от сега съм заявила 17дни отпуск, а сме още Януари. Все ще ми се наложи някой петък/понеделник още да взема и край.
Е, разбира се, ако на Уиз полетите не са по-рано (че сега гледам Райън) ще минем и на вариант нощувка в Генуа.

# 610
  • София
ПРОМОЦИИ

MSC
7-Night Caribbean Cruises
2 for 1 Cruise Deals
Save 50% Off Brochure Rates

https://www.msccruisesusa.com/en-us/Cruise-Deals/Top-Deals/MSC-F … 50_2FOR1WAVE_0112

http://www.cruisevacationoutlet.com/

http://www.cruisesonly.com/promotion/cruise-event.do?signup=yes& … m=2&segid=373

УНИКАЛНО

141 ДНИ World Cruise, 5 континента, 35 страни и 66 порта...12 пристанищни нощувки
Маями, Флорида 15 декември 2017  ---  Лондон, Англия  05 май 2018

http://www.vikingcruises.com/oceans/world-cruise.html

Вече и...

# 611
Здравейте!
Интересувам се от мнението на пътували по следния маршрут:
Барселона Испания - 19:00
 2 Палма де Майорка Испания 09:00 19:00
 3 в открито море -
 4 Рим (Чивитавекия) Италия 08:00 19:00
 5 Ла Специя Италия 09:00 20:00
 6 Савона (Генуа) Италия 07:00 17:00   
 7 Марсилия Франция 08:00 17:00
8 Барселона Испания 09:00 -
Круизът е "Седем дни красотата на Европа" с кораб" Costa Diadema-5*".
Интересувам се в края на м.февруари подходящо ли е времето за пътуване по тоя маршрут,цената от 429 евро за външна каюта нормална ли е,възможно ли е да бъде намерена по-ниска цена ?Какви са отзивите Ви за кораб" Costa Diadema-5*"и круизната компания?
Обръщам се към Блед с молба, ако има време и намери круизи с по-ниски цени/за външна каюта/ за района на Средиземноморието ;Андалусия и Мароко ;Андалусия,Тенерифе,Мадейра за периода края на м.02 до средата на м.03 ;след 15.04 до 10.5;или ранна есен да  ме уведоми.
Благодаря !

# 612
Аз пак имам проблем >Точно преди тръгване .Току що разпечатах билетите (самолетните) и се оказа че са само за тръгване а за връщане щели да ми ги пуснат 4 дни преди полета ...и къде ще ги разпечатам тогава.???

# 613
Здр ние ще сме с Costa Diadema и ми е интересно в редторанта на всички сервират едно и също или ди избираш ти 😀 не съм била до сега на круиз 😊

# 614
  • Sofia
Аз пак имам проблем >Точно преди тръгване .Току що разпечатах билетите (самолетните) и се оказа че са само за тръгване а за връщане щели да ми ги пуснат 4 дни преди полета ...и къде ще ги разпечатам тогава.???

Това предполагам са билети на Раян. Имат мобилно приложение, с което можеш да покажеш билетите през телефона. само провери на съответните летища дали приемат "телефонно копие" . Ако не, на кораба ше ти ги принтират.

Общи условия

Активация на акаунт