КРУИЗИ /тема 8/

• 117 371
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Момичета и аз това искам да попитам. Цените на екзкурзиите  организирани от круизната компания са в този диапазон и наши познати казват, че може да използваме шатълите и след това сами да се разхождаме. Ние сме много любознателни с моя съпруг и тъй като този круиз ще ни е единственият за тази дестинация се притеснявам да не се окаже, че просто сме се повозили на кораб. Но пък ако има и по - евтин вариант, защо пък да не се възползваме.
И още един въпрос. Колко време предварително е записването, че въпреки, че круиза е през ноември, на някой екскурзии има отметка , че има ограничени места.
Deny6  и нашият круиз е с Holland American  , но с друг кораб. На вас дадоха ли ви бонус борд кредит и кредит за напитки и казаха ли ви за какво може да го използвате.

Не, Анет, нямаме бонуси с борд кредит Simple Smile Да си изкарате хубаво ноември месец, ще следя с интерес как е района в зимния му вариант, а аз ще опиша нашия, живот и здраве, като се приберем Simple Smile

Bled, мерси, отварям темите веднага Simple Smile

luba_rizova, мерси и на теб за инфото, даваш ни надежда Simple Smile
Ще следя с най-голям интерес разказа ти. Хубава ваканция. Simple Smile

# 76
  Кораба ни е MSC  Фантазия , тръгва  на 11.09.2016г. от 18,00 ч от Генуа, ,кан, Палма де Майорка,  Барселона,  Аячо-Корсика , Неапол, Ла специя и Генуа  седем нощувки

# 77
  Кораба ни е MSC  Фантазия , тръгва  на 11.09.2016г. от 18,00 ч от Генуа, ,кан, Палма де Майорка,  Барселона,  Аячо-Корсика , Неапол, Ла специя и Генуа  седем нощувки

Прекрасен маршрут, правих подобен миналата година през септември на Прециоза, беше много хубаво, като вместо Кан имахме Марсилия и вместо Барселона Валенсия, още- Чевитавекия и Сардиния и Палермо. Харесвам МСЦ-достъпна, има българи много и е евтинко в сравнение с други...Весело прекарване и да пишеш.

# 78
Благодаря за темата

# 79
   От форума разбирам, че кораб Фантазия  е хубав,  не  знам  само с изхранването как ще бъде ,защото големия ми син яде предимно месо , нетлъсто , спазва някакъв хранителен режим заради фитнес и т.н.,  има ли големи опашки за храна на бюфетите  че той няма да издържи с един обяд само , а иначе сме втора смяна на вечеря , Въобще всякаква информация ще ми бъде полезна ,Знам че понякога  се престараваме  в питанията си и  и задаваме глупави и елементарни въпроси , но всичко това е заради вълнението и  очакването на круиза ,а изащото  круизите на са ни ежедневие. Благодаря на всички !

# 80

Genovevka,има отворен бюфет непрекъснато и месо точно като за момчето също.Няма опашки ,защото има голяма площ за предлагане и избор на нужното.Приятно изкарване!

# 81
   От форума разбирам, че кораб Фантазия  е хубав,  не  знам  само с изхранването как ще бъде ,защото големия ми син яде предимно месо , нетлъсто , спазва някакъв хранителен режим заради фитнес и т.н.,  има ли големи опашки за храна на бюфетите  че той няма да издържи с един обяд само , а иначе сме втора смяна на вечеря , Въобще всякаква информация ще ми бъде полезна ,Знам че понякога  се престараваме  в питанията си и  и задаваме глупави и елементарни въпроси , но всичко това е заради вълнението и  очакването на круиза ,а изащото  круизите на са ни ежедневие. Благодаря на всички !

Аз да задам същия въпрос за кораба Royal Princess, ако някой е бил, моля да сподели впечатления, че скоро заминаваме.

# 82
  • Sofia
Ние потегляме в събота.
Някой пътувал ли е с Magnifica на MSC?
Четох отзиви в нета, че храната не била добра.
Възможно ли е да има разлика в стандартите за различните кораби?
Били сме на Orchestra и нямахме никакви забележки.

# 83
  Откъде тръгвате и по кой маршрут ?  Не вярвам да има лоша храна на кораб , не биха си го позволили . Стига някой да не е  много претенциозен

# 84
  • Sofia
  Откъде тръгвате и по кой маршрут ?  Не вярвам да има лоша храна на кораб , не биха си го позволили . Стига някой да не е  много претенциозен

Венеция-Бари-Катаколон-Миконос-Пирея-Дубровник-Венеция

# 85
  • София
Искам за попитам по-вещите в круизите , дали  е възможно  от круизната компания/в случая msc/  да ни  изненадат  с по-хубава каюта,нашата е на 10 палуба с балкон и сме трима възрастни с едно дете. Да кажа че  номера на каютата ни е определен , та се питам има ли шанс да ни изненадат с някоя по -голяма  каюта   , че като ги разглеждах  през сайта и направо не  виждам къде  ще си сложим куфарите в тая теснотия

Всичко е възможно, но във вашия случай много малко вероятно.
Първо не сте направили резервация с гарантирана кабина, а сте получили вече такава.
И второ кабината ви е с балкон, тоест по-висок клас. А upgrade се прави най-вече между вътрешна-прозорец-балкон.
Следващите нива са най-вече възможни за Лоялни клиенти/ние два пъти сме получавали подобен бонус, както и много пъти от другия вариант/.

Корабите са ви хубави и не трябва да се притеснявате...
В храната на компаниите-корабите няма стандарти, но както и във всеки ресторант и всеки кораб може да има разлика.
Това зависи от персонал, готвачи и т.н.
Но всеки може да намери необходимото за себе си, стига да не свикнал да се храни само гурме и ....
От толкова много круизи храната е най-малкото, ако има от какво да се оплача. И честно казано в повечето случай ми идва в повече, налагам си строги мерки.

На всички тръгващи желая невероятни пътувания и безкрайно красиви спомени...

# 86
Искам да ви се оплача. Не за съжаление, а за успокоение. Болен съм! Определено е болестно състояние да не можеш да се спреш да търсиш нови пътешествия. 4-5 месеца и пак отново. Вие здрави ли сте? Или същото заболяване.....

# 87
Блед благодаря ти ! И аз  ще кажа че винаги намираш време  да се отзовеш на всеки  според питанията . Определено във всеки форум има нужда от  такива отзивчиви хора ,  Бъди жива и здрава и ти и семейството ти и  много късмет !

# 88
На всички тръгващи желая невероятни пътувания и безкрайно красиви спомени...

Благодаря, Блед! Да си жива и здрава. bouquet

# 89
Искам да ви се оплача. Не за съжаление, а за успокоение. Болен съм! Определено е болестно състояние да не можеш да се спреш да търсиш нови пътешествия. 4-5 месеца и пак отново. Вие здрави ли сте? Или същото заболяване.....

Спокойно, и мен ме тресе същата треска от години. Не е страшно, макар че лек май няма, но пък те кара вечно да си в очакване, да мечтаеш, обогатява и те прави щастлив. Научно е доказано. И като гледам във форума май сме много "болнавите". Така че дай Боже да може да си го позволяваме, нямам против цял живот да не оздравея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт