КРУИЗИ /тема 8/

• 118 307
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета и ЧНГ.
Харесала съм си круиз на MSC и се чудя дали ще пуснат скоро от онези промоции 2 за 1? Извинявайте за въпроса ако вече сте го обсъждали...
Доколкото знам 2в1 от много време няма...края на януари има 96 часово промо на MSC и тогава има намаления до минус 50%, така че изчакай до тогава.

# 511
  • Плевен
Здравейте и от мен. Аз искам да попитам нещо: Понеже детето и мъжът ми играят тенис на корт, разбрах, че има кораби с тенис корт на тях, знаете ли кои са и как стоят нещата с играенето на него -ракети под наем ли се взимат, защото ще е много неудобно по самолетите да си носим нашите?

# 512
  • София

Време е да прескочим НАПРЕД...

Да ви е Честита Новата 2017 година.
С повече и по-красиви круизи.
Попътен вятър...

Здравейте и от мен. Аз искам да попитам нещо: Понеже детето и мъжът ми играят тенис на корт, разбрах, че има кораби с тенис корт на тях, знаете ли кои са и как стоят нещата с играенето на него -ракети под наем ли се взимат, защото ще е много неудобно по самолетите да си носим нашите?

Игрища има на повечето съвременни и нови кораби. Но трябва да знаете, че размерите на повечето са по-малки. Както и се използват едновременно за тенис, футбол, волейбол, баскетбол и др. Но в различни часове.
Има и такъв клуб http://www.tennis-cruise.com/FAQ.html

Здравейте момичета и ЧНГ.
Харесала съм си круиз на MSC и се чудя дали ще пуснат скоро от онези промоции 2 за 1? Извинявайте за въпроса ако вече сте го обсъждали...

Макар не в същия вид, който бяха, такива промоции има. И аз съм ги пускала.
Може вторият да не е на 100№ безплатно, а на 50%. Както да включва и децата.
От тези видове през последната година...
https://www.msccruisesusa.com/en-us/Cruise-Deals/Top-Deals/2-For … Cruise-Deals.aspx
https://www.msccruisesusa.com/en-us/Cruise-Deals/Top-Deals/2-For … Cruise-Deals.aspx
и др.

Топ оферта

Costa Diadema
Скрит текст:
Jour 1   France   Marseille   -   17:00
Jour 2   Espagne   Barcelone   09:00   19:00
Jour 3   Espagne   Palma de Majorque (Espagne)   08:00   17:00
Jour 4   En Navigation   En Navigation   -   -
Jour 5   Italie   Civitavecchia (Rome)   08:00   19:00
Jour 6   Italie   La Spezia   09:00   20:00
Jour 7   Italie   Savone   07:00   17:00
Jour 8   France   Marseille   08:00   
10/12/2017
249 евро с включени такси...7 дни

Още по-топ оферта, може още да има места...
Имаме резервирана след новогодишна разходка...

София - Рим

Civitavecchia / Roma, La Spezia, Savona, Marseille, Barcellona

Барселона - София

Цена на круиза 99 евро с таксите...
Цени за полети, отиване към Рим 26.39 €, връщане от Барселона 23,99 €

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 19:22 от Bled

# 513
Bled, kak moje da se rezervira ot MSC USA, kato dava vyzmojnost samo za USA residents?

# 514
  • София
Bled, kak moje da se rezervira ot MSC USA, kato dava vyzmojnost samo za USA residents?

Американската версия MSC има директен чат. През нея ще ти помогнат да направиш резервацията на чата. Съобрази се с часовата разлика.
Други сайтове можеш да ги излъжеш с първоначалното местоположение, а после ще излезе и България.

Но защо са ви тези сайтове като може да ползвате много други.
Например немските, които дават добри цени.
Като  
https://www.msc-seereisen.de/
http://www.kreuzfahrtberater.de/

В Американски сайт трудно ще има цени като тези, които пуснах в предишния си пост...
И аз резервирам от тях, но когато круизите са там или аз съм там.

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 00:05 от Bled

# 515
  • Живее на Луната
Блед, точно моя круиз Балтийски столици го има в тези намаления...Но как се резервира, май не става през сайта на MSC, някоя българска компания предлага ли круизи с тези намаления?

# 516
Може ли линк към този круиз за 99 евро. Смаяхте ме с тази цена.

# 517
  • София
Блед, точно моя круиз Балтийски столици го има в тези намаления...Но как се резервира, май не става през сайта на MSC, някоя българска компания предлага ли круизи с тези намаления?

Нали написах малко нагоре къде/как да потърсите круизите. MSC работи предимно с агенти, но както написах как става и през някои сайтове.
Още повече, че цените при тях рядко са по-ниски от агенти.
Не разбирам за кой круиз говориш и за коя промоция ?
По принцип промоции за чужди пазари рядко се засичат с такива у нас. Както и обратно.
Когато имате питане напомняйте круиза и датите. На ден преглеждам десетки круизи, отговарям на ен брой писма и съответно невъзможно да ги помня всички.

Може ли линк към този круиз за 99 евро. Смаяхте ме с тази цена.

Тази цена е рядка, но не е изключение. Миналата година също пътувахме на същата. Имаме няколко такива цени...
Но това се случва само в последния момент. Дори сега дните са малко повече, резервирахме 10 дни преди тръгване.
Цената беше директно в сайта на Коста, но вече е друга-399 евро. Има я и на 329 евро в други сайтове.
Като има 99 евро, но е за 4 дни, което също е много изгодно. Още повече е с таксите.
Тези оферти остават само часове !!!
Когато видя такава оферта резервирам веднага, дори да не съм сигурна дали ще можем да отидем.
Същото е със самолетите, оферти от 5 и надолу евро резервирам дори да не летим.

Ако искате ниски цени, но не веднага има...Но Не може за след месеци да има такива цени/99 евро/...

Примерно...

299 евро с таксите
за този круиз Costa Luminosa
Скрит текст:
Saturday, November 4   Venice, Italy      5:00pm
Sunday, November 5   Bari, Italy   2:00pm   8:00pm
Monday, November 6   At Sea      
Tuesday, November 7   Athens (Piraeus), Greece   8:00am   5:00pm
Wednesday, November 8   Olympia (Katakolon), Greece   8:00am   2:00pm
Thursday, November 9   Kotor, Montenegro   2:00pm   8:00pm
Friday, November 10   Split, Croatia   8:00am   5:00pm
Saturday, November 11   Venice, Italy   9:00am

Ноември и декември 2017
Както и много други...

Costa Pacifica 299 евро 22/05/2017
Скрит текст:
Jour 1   France   Marseille   -   16:00
Jour 2   Espagne   Barcelone   09:00   17:00
Jour 3   En Navigation   En Navigation   -   -
Jour 4   Espagne   Cadix (espagne)   08:00   17:30
Jour 5   Portugal   Lisbonne   08:00   17:00
Jour 6   Espagne   Vigo   09:00   18:00
Jour 7   En Navigation   En Navigation   -   -
Jour 8   France   Le Havre   09:00   
и т.н.

НОВИНИ

По всичко личи, че новият  Koningsdam - Holland America Line обира овациите...
Дебна го и аз за добри цени...

# 518
  • Пловдив
Здравейте!
Ние се завърнахме от голямото пътешестиве! Пътувахме трансанттлантически маршрут с Коста Фаволоса и личните ни впечатления са следните: НИЩО ОСОБЕНО. Храната беше нито особено вкусна, каквата очаквахме да е , нито пък съвсем зле, по същия начин и обслужването - нищо особено. Преди сме пътували с MSC Lirica и по тези две отношения( храна и обслужване) там беше по-добре, но това са си изцяло наше субектично мнение. Също така средната възраст на кораба беше 50+, над 90 % от пасажерите бяха възрастни пенсионери, чак като стигнахме Карибите там се пораздвижика нещата, защото почнаха да се качат доста негърски смейества с по 4-5 деца...
Анимацията беше добре организирана. Много ни хареса на децата бебешкия басейн на кораба - беше много интересно направен с бебешка пързалка и др.
Иначе относно пристанищата, които посетихме, ще споделя съвсем накратко най-общите ни впечатления:
1. Марсилия - доста се двоумим дали ни харесва като град - има доста неприятни райони и в същото време доста уредени места.
2. Барселона - там няма да останете гладни, навсякъде продават всякакви местни закуски, питки, традиционни нещица.... ( за разлика от Милано, където търсехме супер маркет в продължение на 3 часа #Crazy )
3. Малага - изключително красив град, просто не очаквах. Много подреден и чист. Пътя от кораба до града е много приятен, там се намира яхтеното пристанище и е едно от основните места за забавления и хапване в града.
4. Казабланка - щеше ми се да не бях стъпвала там  ooooh! Единствено плажа на Антлантическия океан ни направи впечатление
5. Мадейра - нямахме къспет с времето - улучихме мъгливо време и не можахме да се порадваме на хубавите гледки от планината, но пък като цяло ни хареса и бихме се върнали отново, за да разгледаме и останалата част от острова. Красива и богата природа, интересна история.
6. ТГенерифе - града нищо особено, даже доста мръсен, доката плажа беше изключително добре поддържан и уреден.
7. Барбадос - РАЙ..... страхотен плаж, вечер става много шумно, отвсякъде някой е надул музика...., изключителна атмосфера.
8. Мартиник - почти нищо не видяхме, така че не мога коментирам
9. Гвадделупа - тук останахме след круиза 8 дни. Има какво да се види на острова - изкачихме вулкана, има костенурки, но за съжаление плажовете бяха с доста вълни и не особено безопасни ( с изключение на плажа в Св. Анн)

На връщане от Гваделупа летяхме до Париж с XL AIRWAYS, за които нямаше почти никакви отзиви, но пък аз пстанах с много добри впечатления за тях. Определено ги препоръчвам!

Ако сетя нещо, ще пиша отново! Поздрави!

# 519
да знаете случайно коя агенция продава круизи на АИДА за бг , както и пътувалите с тях какви впечатления имат

# 520
  • Пловдив
Здравейте!
Хора, аз съм в голяма голяма чуденка, направо не мога да се оцаферя от чудене ... Не мога да взема решение  Cry искахме круиз сега зимата и чаках нещо изгодно на ласт минът , ама така и не се появи. Букнах едни канари с Аида ... ама съм на път да се откажа, просто навсякъде сме били, и то два пъти , с изключение на Лансероте, не знам има ли смисъл, а цената не е скъпа, но не е и да кажеш без пари, за да се навия. Домино, ние букнахме през този сайт, който е показала Блед - немския, английската тяхна версия е seascanner, те пускат запитването до круизната компания, тя ни отговори чак след 5 дни с номер на каюта и вече възможност за плащане. То и за това не платих, ако бяха отговорили веднага ,щях да взема, но сега вече се разсеях. По-назад в темата има писали момичета , проблема /за мен/ е, че се говори само и основно на немски, включително и развлекателните програми, включително и всичко, даже вестника се издавал само на немски. Аз за това и почти се отказах. Питах една приятелка, пътувала с тях, даже със същия кораб /Аида блу/, тя иначе е очарована, храната била великолепна, само на бюфет е, неформална обстановки, няма ала картове безплатни, но пък влизат и напитки в цената. Но, тя знае немски. Първия път не знаела и пак много й харесало, но все пак нейния приятел е знаел, така че не е имала проблем. Мен например много ме дразни, че целия им сайт, включително и уж английската версия на Аида, половината неща пак са на немски. Еми ...
Та, двоуменето ми е между това /почти съм се отказала/, круиз из ОАЕ с вижън оф дъ сийс - Дубай, Оман/два дни в мускат, един в Касаб/, Абу Даби, дубай. Даже резервирах билети с Уиз, че днес имат намаление. Но се чудя... не ме влече Дубай и колкото повече гледам и възхитителни отзиви от там, толкова повече не ми се ще ... бетон, пясък, слънце. Може и да греша, но не съм по шопинги, обичам природа, зеленина, градини. Та ми е едно чоглаво дали ще ми хареса и не се решавам. Иначе виждам, че в Оман било много красиво, имало и фиорди, ама така ли е, не е ли .. Ако има някой отзиви от такъв круиз, ще се радвам да сподели.
И последното, за което се чудя е Кариби на пулмантур с полет. Цената не е много ниска ,не е и супер супер висока, но единия ден се губи в път и това ме дразни. Ще си платя за първия ден на кораба, а ще пристигна чак в девет-десет вечерта. Реално Санто Доминго няма да разгледам.
А сега видях пък и един до Куба на доста сносна цена с круизнейшън пак с полет и има един ден допълнително в Хавана , за разлика от полета на круизната компания, при който се губи единия ден пак. Спира ме , че е чак началото на апприл, а ми идва късно.  Какво ще ми препоръчета вие?

# 521
Ех Люба...и аз тези Канари така и не ги улучих...За Епика имаше страхотна цена във vivavoyage.co.uk, но само за 2ма души, с дете - цената ставаше тройна  #Crazy 
Само не мога да разбера защо тази година Канарите има толкова малко круизи. Епик например само един маршрут има  newsm78 И аз звънях в ПремиерТурс и те предлагат на AIDA. Много ми ги похвали..такава реклама, че чак и аз се замислих. нямало недоволни от тях, и храна, и напитки всичко е на ниво. мен това с немския не ме притеснява. знам точно 10 думи.
Относно Дубай - това е моят град. Февруари отивам за 4ти път? ти не си ли ходила досега?
От тези твоите чуденки Куба най- много ми допада, но това си е мое мнение де Simple Smile

# 522
Ех Люба...и аз тези Канари така и не ги улучих...За Епика имаше страхотна цена във vivavoyage.co.uk, но само за 2ма души, с дете - цената ставаше тройна  #Crazy 
Само не мога да разбера защо тази година Канарите има толкова малко круизи. Епик например само един маршрут има  newsm78 И аз звънях в ПремиерТурс и те предлагат на AIDA. Много ми ги похвали..такава реклама, че чак и аз се замислих. нямало недоволни от тях, и храна, и напитки всичко е на ниво. мен това с немския не ме притеснява. знам точно 10 думи.
Относно Дубай - това е моят град. Февруари отивам за 4ти път? ти не си ли ходила досега?
От тези твоите чуденки Куба най- много ми допада, но това си е мое мнение де Simple Smile
Дълъг пост ще стане Любче, но искам да ти кажа че от 10.12 до 17. 12  бяхме на Фантазия в Дубай, Оман и Сир бън яс. Ако изключа топлото време и цената, която беше 420 евро за балкон, нищо впечатляващо. Повярвай ми, Дубай е най-голямата измама в туризма. Да. През декември това е най-евтината дестинация на топло, но само това. Оман, да фиордите-скали и мизерия. Острова не слизахме защото го канселираха поради лошото време. Фантази-хубав кораб, европейска кухня и забавления в компиразия със слънце МОЖЕ. Това е!

# 523
  • Sofia
На мен пък Дубай ми харесва и бих се връщала отвреме нареме да се постопля зимата. Не съм ходила на круиз обаче там.
А Куба ... ами това ни е следващата 'цел', тази година пропадна, защото разполагаме с определно време, както писах и преди, а каюти с балкон дори и Блед не откри ... Затова и умувам дали да не го платя сега за следваща година, но цената в момента е почти 3000Е за седмица, което ми се струва много.
Та аз от изброените варианти съм за Куба.

# 524
  • sofia
Мои приятели си дойдоха от круиз в Куба, мноооого разочаровани, мръсно, мръсно, нямало от къде една вода в Хавана да купят.

В момента има билети за Доминикана по 300-350евро от Брюксел, ние решихме тази година първата ни почивка да е там.

Относно Дубай - има много какво да се види, прекрасен е, ние ходим 2 пъти по 7 нощувки, наемаме кола и първия път минахме 1400км, а втория 1300

Общи условия

Активация на акаунт