КРУИЗИ /тема 8/

• 117 485
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
не откривам отзиви за коста магика, назад в темата,бързам нещо, а току що откривам нещо изгодно с този кораб и се чудя дали да резервирам?

# 526
  • sofia
Мои познати са ми разказвали, че е добър кораба.

# 527
Мои познати са ми разказвали, че е добър кораба.
дано, че вече съм почти букнал на 679 евро вътрешна каюта за канарите, 11 дни

# 528
не можах да открия нищо по-евтино за тия канари, явно добре се продават от всички

# 529
не откривам отзиви за коста магика, назад в темата,бързам нещо, а току що откривам нещо изгодно с този кораб и се чудя дали да резервирам?
Руснаците споделят, че в някои кабини имало много голям шум и вибрации.
Скрит текст:

# 530
Руснаците споделят, че в някои кабини имало много голям шум и вибрации.
Скрит текст:
Ха ха ха, те руските туристи и на Слънчака лятото им е доста шумно. Шегичка. Няма значиние вече букнах.
679 евро, вътрешна гарантирана 11 дни на 16.04 Великден от Савона.

# 531
  • sofia
Звучи супер, няма да съжаляваш, сигурна съм. Честито!

# 532
Звучи супер, няма да съжаляваш, сигурна съм. Честито!
Благодаря, Любче и на теб хубави и бюджетно изгодни круизи през 2017 година желая!!!!

# 533
  • Плевен
Здравейте отново!
Първо, благодаря на Блед за отговора за тениса  Hug Аз по-скоро питах за малко игра на тенис в свободното време, не чак за толкова профилиран круиз, но информацията ми беше полезна, научих нещо ново и интересно!
Домино, честита резервация! Дано си изкарате чудесно!
Аз искам да питам резервиралите през круизнейшън.ком Тези круизи с включените полети и нощувка- не излиза ли същото с полет до Лондон и от там за Венеция примерно, а от тук не са скъпи билетите до Венеция примерно. И хотела който е включен - като направиш резервацията ли ти го съобщават. Въобще, какви са ви впечатленията, като сте резервирали по този начин, че ние досега все от наши агенти резервираме, но виждам, че и тези са доста актуални. Знам езика добре,но се притеснявам как ще е комуникацията ми с тях  Embarassed
ПП Люба, много благодаря за инфото, точно за този кораб съм се насочила.  Hug

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 14:16 от anyto

# 534
  • sofia
Относно тениса на Коста Пачифика имаше определени часове - по един час сутрин и вечер, в които даваха ракети, а желаещите бяха доста. Игрището е по-малко и с удъра, който по принцип съм свикнала топката отиваше на майната си Simple Smile
Та ако искате свободно да играете си вземете ракети

# 535
Здравейте всички!!! Имам нужда от помощ и нямам време...(опитвам да изчета всичко )На 22 имаме резервация за Круиз от Геноа през Чивитавекия,Палермо, Малта ,Барселона ,Марсилия и Геноа.Кораб Сплендида на MSC.За първи път ни е и въпроси и притеснения дал бог.Трябва ли да плащаме бордните екскурзий за отделните пристанища или може да се разхождаме сами, но пък искаме да видим повече неща...Всяка помощ ще ми бъде от полза ...Моля!

# 536
  • Пловдив
Здравейте всички!!! Имам нужда от помощ и нямам време...(опитвам да изчета всичко )На 22 имаме резервация за Круиз от Геноа през Чивитавекия,Палермо, Малта ,Барселона ,Марсилия и Геноа.Кораб Сплендида на MSC.За първи път ни е и въпроси и притеснения дал бог.Трябва ли да плащаме бордните екскурзий за отделните пристанища или може да се разхождаме сами, но пък искаме да видим повече неща...Всяка помощ ще ми бъде от полза ...Моля!
Здравей!
Явно нямаш време да четеш, но ще ти кажа набързо - първо, честито, направили сте стъпка към най-приятните пътешествия в живота  Grinning. Второ, спокойно, няма никакви проблеми, никакви неясноти, никакви специфичности, изискващи Докторска дисертация. Та, Не, не трябва да си взимаш корабни екскурзии, особено пък за твоя маршрут. Навсякъде може да се оправяш сама, и за предпочитане е /според мен/. И по-евтино и повече неща се виждат. Но, стига да нямаш страх от самостоятелни пътувания. В темите има писано за всички пристанища, за които питаш, ще намериш информация и ако не ти е ясно ,питай смело, все някой ще ти отговори. аз лично от твоите пристанища не съм била в Палермо и в Малта. За другите мога също да помогна.
Мимче 84, исках да ти кажа за канарския круиз, макар и сигурно вече да е късно. Ние миналата година го правихме точно с Епик. Та, цената във вива вояж наистина беше много по-евтина от тази н а бг агенцията /контитранс/, но за двама. Ние бяхме с детето и цената, която ни дадоха от Контитранс с включеното дете, беше доста по-ниска от тази на вива вояж за тримата /както явно е и твоя случай/. В цената на нашите детето беше безплатно, само пристанищните такси платихме, та накрая купихме круиза от тях. Провери и нашите агенции, може да ти дойде достатъчно изгодно с детето. Peace
Домино, откъде резервира костата и канарите?

# 537
Здравейте отново,след всичко което изчетох,имам въпрос...Някой ползвал ли е частен гид за различните пристанища?Примерно пристанището е Чивитавекия а ние искаме да видим Рим.И някой беше споделил че си наема гид от пристанището.По евтино ли излиза от тези на круизната компания?И къде да ги търся тези екскузоводи?

# 538
  • Пловдив
Здравейте отново,след всичко което изчетох,имам въпрос...Някой ползвал ли е частен гид за различните пристанища?Примерно пристанището е Чивитавекия а ние искаме да видим Рим.И някой беше споделил че си наема гид от пристанището.По евтино ли излиза от тези на круизната компания?И къде да ги търся тези екскузоводи?
Здравей! Нямам опит , дано някой сподели за гид, но на пръв поглед не смятам, че е по-евтино. Рим е далеч и да ви вземе някой с кола или бус и да ви заведе и върне, надали ще е по-бюджетно от рейс с 40 човека, каквито са корабните екскурзии. Имам някакъв спомен, че на спирката пред пристанището, където ви оставят шатълите на кораба имаше разни хора с табели , може би за тях е ставало въпрос, че могат да се ползват за такова пътуване. newsm78.  Може би имате възможност да проверите предварително и да букнете нещо по интернет.
НО  все пак не е нужно да ги давате тези пари. От пристанището до гарата е 15-20 минутки пеш, ако не ви се ходи, може да хванете такси или предполагам има градски транспорт /аз не съм търсила, тъй като не ни е проблем да ходим пеш/. От там до Рим /ние слизаме на Сейнт Пиетро - точно до Свети Петър и Ватикана, но може и да се слезе на друга гара/ мисля, че беше около 40 минути влака и доста евтин/.  Може предварително да се провери разписанието, за да се хване някой удобен влак, същото се отнася и за влака на връщане. За самия Рим може да си направите през Гугъл мапс или друг инструмент маршрут и сте готови. Сваляте си някаква навигация с оф лайн карти и никакъв проблем. Ако ви притеснява всичко това обаче, пробвайте други варианти. Всеки случай, най-евтино е с влак и самоорганизирано. А и се вижда най-много при добра организация. Peace

# 539
Здравейте,

имате ли инфо за круизите до гръцките острови? И по-скоро, може ли да изразите мнение, ако сте запознати?
Със CELESTYAL Olympia - 3* са.
Нямам опит с круизи и ще се радвам на мнението ви.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт