КРУИЗИ /тема 8/

• 117 478
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,

имате ли инфо за круизите до гръцките острови? И по-скоро, може ли да изразите мнение, ако сте запознати?
Със CELESTYAL Olympia - 3* са.
Нямам опит с круизи и ще се радвам на мнението ви.

Благодаря.

Това беше моят първи круиз и винаги ще го помня. Разказвал съм за него назад в темите. Хубавото като за начало е че имате оферта за Великден с водач и организиран транспорт до Атина и обратно. Включени са пакет напитки и една екскурзия до Ефес. Малко е динамичен все пак за 3 дни Миконос, Патмос, Санторини и Кушадасъ. Цената е 369 евро всичко, или 276 евро само крушза, което е малко повече от 90 евро на ден. 7 дневен круиз например с Коста или МСЦ може са бъде купен и за 50-60 евро на ден. Тук кораба е доста стар и 3 * , но персонала е много дружелюбен и даже има българи. Посещаваните острови са много красиви и ако сте за Великден ще си прекарате чудесно. Сигурен съм че отново ще се събере голяма група българи, което ще гарантира купон.

# 541
Здравей, domino25,

да, точно за този круиз си мисля. И точно за Великден Simple Smile

Ще сме с децата (8 и 9 год.) и малко се притеснявам как ще е с обиколките, но ми се иска да почнем отняткъде. И този ми се струва може би най-подходящ. Цените са около тези, които каза. Да, малко по-скъпо на ден е, но пък не мога да позлвам много отпуска в момента. A отдавана си мечтая за криуз.....

Отивам да търся разказите ти за круиза.

Много благодаря.

# 542
  • Плевен
Здравейте,
имате ли инфо за круизите до гръцките острови? И по-скоро, може ли да изразите мнение, ако сте запознати?
Благодаря.
Здравей, това беше и нашия първи круиз и не съжалявам. Наистина излиза почти колкото 7 дневен круиз из средиземноморието, но е чудесен начин да се "зарибиш" и опознаеш круизите. Ние тогава, по-миналата година отидохме сами, а миналата година взехме и децата/на 7 и 9 г./ въобще не се измориха, а имаше много повече ходене, така че спокойно. По гръцките острови е интересно, защото няма вълнение, както имахме мин.година примерно, постоянно преминаваш покрай някой остров и виждаш наистина прекрасни места. Моето малкото дете заяви, че трябва да измисли най-бързия начин да изкарва пари за да ходим пак на круиз  Laughing А и на този кораб има много българи и наистина атмосферата е чудесна! Желая ви чудесно изкарване!

# 543
  • Варна
Сигурно сте видели реклами, но да подшушна, че катарските авиолинии са пуснали хубави промоции на билети закупени до 16 Януари 17 и използвани до Декември 2017- за тези, които искат да комбинират с някоя по-далечна дестинация.

Аз за поредна година се нареждам тук да търся оферта за круиз, но покрай круиза все намирам евтини билети за някоя желана дестинация и отиваме само там на екскурзия хаха. Нядявам се вече този път да устискам и да организирам всичко до край, че искаме и детето да вземем.

# 544
Да ви "зарадвам", че сега говорих с една агенция по повод на един круиз и те ми казаха, че тази година MSC няма да имат 96 часово промо Sad

# 545
  • Варна
Да ви "зарадвам", че сега говорих с една агенция по повод на един круиз и те ми казаха, че тази година MSC няма да имат 96 часово промо Sad

Хм, дали не е трик да ти продадат нещо преди това?

# 546

Хм, дали не е трик да ти продадат нещо преди това?

да и на мен така ми казаха, но че ще има някакво друго даже за по-дълъг период

# 547
Здравейте,
Благодаря.
Здравей, това беше и нашия първи круиз и не съжалявам. Наистина излиза почти колкото 7 дневен круиз из средиземноморието, но е чудесен начин да се "зарибиш" и опознаеш круизите. Ние тогава, по-миналата година отидохме сами, а миналата година взехме и децата/на 7 и 9 г./ въобще не се измориха, а имаше много повече ходене, така че спокойно. По гръцките острови е интересно, защото няма вълнение, както имахме мин.година примерно, постоянно преминаваш покрай някой остров и виждаш наистина прекрасни места. Моето малкото дете заяви, че трябва да измисли най-бързия начин да изкарва пари за да ходим пак на круиз  Laughing А и на този кораб има много българи и наистина атмосферата е чудесна! Желая ви чудесно изкарване!

Anyto, благодаря!

След споделените от вас приятни емоции, съвсем съм готова да потегляме. Ще запазвам и май ще почвам да следя редовно темата  Wink

Страхотни сте!

# 548
Както споделих преди няколко поста резервирах Канари с тръгване от Савона и най-лесното и изгодно предвижване до там е с полет до Милано и от там влак до Савона. Въпросът ми е някой би ли ми казал от Бергамо до милано с какво се предвижва-има шатъл на Уизз и сигурно редовна линия но не откривам и къде точно спира шатъла в милано с оглед наемане на хотел, че на връщане полета е малко раничко.

# 549
  • София
Както споделих преди няколко поста резервирах Канари с тръгване от Савона и най-лесното и изгодно предвижване до там е с полет до Милано и от там влак до Савона. Въпросът ми е някой би ли ми казал от Бергамо до милано с какво се предвижва-има шатъл на Уизз и сигурно редовна линия но не откривам и къде точно спира шатъла в милано с оглед наемане на хотел, че на връщане полета е малко раничко.

На Бергамо до изхода спират шатълите, които пътуват до гарата - Милано Чентрале. Стоят подредени и тръгват веднага щом се напълни автобуса. Пътува се около 50 мин.
За сутрешен ранен полет препоръчвам хотел от веригата NH, който е на пешеходно разстояние от терминала.
Коста Маджика не е от най-добрите кораби на Коста, дано са му правили скоро рефърбишмънт.

# 550

На Бергамо до изхода спират шатълите, които пътуват до гарата - Милано Чентрале. Стоят подредени и тръгват веднага щом се напълни автобуса. Пътува се около 50 мин.
За сутрешен ранен полет препоръчвам хотел от веригата NH, който е на пешеходно разстояние от терминала.
Коста Маджика не е от най-добрите кораби на Коста, дано са му правили скоро рефърбишмънт.
Цитат

Предположих, че кораба не е от най-добрите, но в случая за мен е по важен маршрута е надявам се на кораба все пак да има и развлечения, защото имаме общо 4 дни на море. Както и да е вече съм букнал този круиз и не мога да се откажа. Но ми се иска на връщане да остана една нощ в Милано, затова питам  от къде точно тръгват шатълите в Милано, това което пише на сайта на уиз е само гара чентрале,а тя като гледам е доста обширна, полета ми е в 8.40 часа, при  шатъл в 6.00 от Милано мисля, че ще се включим, нали?

# 551
Mnogo vi molq za info za Costa Luminoza? I po tochno za detski basein, zabavleniq na borda, hrana??

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 10:17 от mim4eto_84

# 552
  • Варна
Ох влюбих се в един маршрут,  Heart Eyes много ми допада и моля ако знаете как да следя за хубава оферта по него да споделите. Пък ако може и точно на този кораб ще е прекрасно. Решили сме за 5тия РД на детето да го заведем в чужбина. Предпочитам да е в края на летния сезон- не ме притесняват  Октомври/Ноември.

Cruise Ship MSC MERAVIGLIA Cruise Itinerary Italy, Malta, Spain, France Embarkation Port Civitavecchia, Italy Duration 8 Days, 7 Nights

Това, което намирам като оферта за 27 Ноември е
Passenger base price 1    £549.00 x 1    £549.00
Passenger base price 2    £549.00 x 1    £549.00
Passenger base price 3    £119.00 x 1    £119.00
Subtotal    £1,217.00

Според вас имам ли шанс за по-ниска цена? Гледам, че кораба е съвсем нов и май не мога да се надявам на по-евтина оферта сякаш....

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 13:19 от //Герито//

# 553
Ох влюбих се в един маршрут,  Heart Eyes много ми допада и моля ако знаете как да следя за хубава оферта по него да споделите. Пък ако може и точно на този кораб ще е прекрасно. Решили сме за 5тия РД на детето да го заведем в чужбина. Предпочитам да е в края на летния сезон- не ме притесняват  Октомври/Ноември.

Cruise Ship MSC MERAVIGLIA Cruise Itinerary Italy, Malta, Spain, France Embarkation Port Civitavecchia, Italy Duration 8 Days, 7 Nights

Това, което намирам като оферта за 27 Ноември е
Passenger base price 1    £549.00 x 1    £549.00
Passenger base price 2    £549.00 x 1    £549.00
Passenger base price 3    £119.00 x 1    £119.00
Subtotal    £1,217.00

Според вас имам ли шанс за по-ниска цена? Гледам, че кораба е съвсем нов и май не мога да се надявам на по-евтина оферта сякаш....

МНОГО ДОБРЕ се продава този кораб и не знам въобще за активният сезон дали ще има по ниски от тези цени които и аз гледах да си призная, но в бг сайтове, твоята цена е с пристанищни и за вътрешна каюта и пак ми се струва висока за тази дата. 27 ноември си е направо студено и не става за басейн, а пък нали друго си е да ползваш всички екстраси на борда на този нов кораб. Маршрута нищо особенно, правил съм го два пъти до сега/без малта/ но пак бих отишъл там но през лятото и на друга цена, дано пуснат нещо пък, ще чакаме....УСПЕХ!

# 554
  • Варна
Благодаря за отговора... и на мен така ми се струва, че доста добре се продава този кораб. При нас работата е ,че лятото ходим в Турция за сърф, но пък заради работата ми отпуска мога да взимам спокойно едва към Август т.е. ако тогавам идем в Турция, чак към Септември-Октомври мога да мисля за другаде. Иначе в началото на Ноември бяхме в Рим само за екскурзия и времето беше прекрасно- точно за обиколки, ама за басейн- в никакъв случай Simple Smile  Та явно ще трябва да пропуснем този момент.

Общи условия

Активация на акаунт