Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да направя процеса на резервация за круиз по-лесен?
Каква е вероятността да получите по-добра каюта при круиз с MSC?
Какви изненади могат да се очакват от круизната компания MSC?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да направя процеса на резервация за круиз по-лесен?
При резервацията за круиз е важно да предоставите всички необходими данни, обикновено по време на самата резервация. Агентите обикновено се грижат за оформянето на документите, особено ако сте лоялен клиент. В случаи на резервации в последната минута агентите могат да поемат тази грижа и да ви насочат към кораба без изпращане на документи до вас. Важно е да имате предвид, че някои пристанища и терминали изискват предварителна уговорка и документи, които трябва да бъдат подготвени навреме.
-
Каква е вероятността да получите по-добра каюта при круиз с MSC?
Вероятността за надграждане до по-добра каюта при круиз с MSC е по-висока, ако сте лоялен клиент или ако резервирате кабината с гаранция за по-висок клас. Обикновено надстройките се правят между различните класове на кабините, като за лоялните клиенти има по-голяма вероятност за подобно подобрение. Въпреки това, в повечето случаи каютите с балкон са в по-висок клас и надстройките са по-вероятни за вътрешни или с прозорци кабини.
-
Какви изненади могат да се очакват от круизната компания MSC?
-
Какви са възможностите за хранене на корабите на MSC?
-
Какви са възможностите за хранене на корабите на Royal Princess?
. Има меню, всеки ден се сменя, като вечерите се различават по някакъв признак, дали регион на Италия /при Коста/, дали по вид кухня /азиатска, американска, италианска, френска/ при други компании, отделно освен сменящото се меню и отделно всеки ден еднакви неща - /например пилешки гърди, свинско , лазаня, друг вид паста, такива традиционни ястия за хора, които не обичат различни кухни/ и от менюто си избираш - от 3-4 вида предястия, салати, антипасти, супа, основно, десерт, като в италианските компании менюто обикновено е 5-6 степенно, в американските е 3-4. Може да си избираш от всяка стъпка по едно /е, сигурно може и по две, не сме пробвали всъщност, ама то няма смисъл/. Та, по този начин с някои хора ще ядеш еднакво, с други не, кой каквото си е харесал. Това в основния ресторант, на блок-масата си е обикновена блок-маса.
Вдигнаха цената на круиза, който харесах. От два дни ръчкам агента от vacationstogo да ми отговори за трансфера, дадох му данните ми за резервация още вчера, той се мотае и накрая ей сега чан като ми звънна по телефона и аха да платя каза, че цената е вече с $200 по-висока. Тя така си беше над бюджета ми, сега вече съвсем. Много ме е яд, знам че вината не е само на агента, трябваше и аз повече да го бутам, никой не може да гарантира цената докато не се плати капаро и осъзнавах риска, но въпреки всичко съм разочарована....
, там си е свалил някакво приложение ли е ,какво е, ама знае къде е по всяко време. Сега като кажа, че ще има пак такъв кораб, направо познай дали няма да букнем, независимо дали ще е пак по същия маршрут! супер новина!