Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 12 тема

• 137 084
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Според мен бадемовият е по-скоро повърхностен. То винаги зависи и от % на киселината, но поне бадемовият не съм го срещала във много висок процент.

# 676
  • в 1001-та нощ
Колко е блефаропластиката при Тепавичарова?

Горната, която ме интересува е 1360 лв. Не зная дали цената ще набъбне с нещо. Лежи ли се след това, каква анестезия и т.н.

Rosita, не съм правила бадемовия, лек е, както mamaden също е посочила  Peace

# 677
Благодаря:)

# 678
  • София
Лекари - ест.  дерматолози, са ми казвали, че Тепавичарова е царица на блефаропластиката...
Това и на мен ми го каза докторката в работата ми, когато й споделих, че ще си правя гърдите при Тепавичарова, а тя определено е добре запозната и има много контакти.
Аз вече броя дните до операцията и се пазя много, че веднъж вече я отменихме. Неочаквано за мен доцентката ми даде доста свобода за кубиците, но не посмях да искам по-големички.

# 679
  • в 1001-та нощ
Аз адски я харесвам, но зная, че мненията за нея са полярни Simple Smile Радвам се, че сте се харесали и че още оперира Simple Smile

Пожелавам ти успех и да споделяш  Peace

# 680
Лекари - ест.  дерматолози, са ми казвали, че Тепавичарова е царица на блефаропластиката...
Това и на мен ми го каза докторката в работата ми, когато й споделих, че ще си правя гърдите при Тепавичарова, а тя определено е добре запозната и има много контакти.
Аз вече броя дните до операцията и се пазя много, че веднъж вече я отменихме. Неочаквано за мен доцентката ми даде доста свобода за кубиците, но не посмях да искам по-големички.
Поискай си докато е време  Grinning  От мнения по форуми и лични впечатления, почти всички, които са сложили по малки после искат по големи. Така или иначе ще изтърпиш болките, поне да има защо  Grinning

# 681
  • в 1001-та нощ
След операцията са големи бомби, а после се "отпускат" и това някак смущава и дразни - имал си нещо голямо, свикнал си с него и то във времето се изпайдушва малко  Mr. Green

# 682
То това е едно на ръка. Аз лично не виждам смисъл, ако си чашка А, след операцията да си чашка В, та мисълта ми да е пак по видима промяната. И спрямо тялото и фигурата да е естетично де...ама като се знаем какви сме лакоми жените, по добре по големи  Joy

# 683
Кой каквото си няма:) Аз не харсвам твърде големи даже хич. Като момиче бях Д, сега слава Богу съм С, ако се реша на корекция ще е с съвсем различна от уголемяване цел. Харсвам стегнат, спортен бюст.

Алена, Вивата се прави и около и над очите. Не знам все още дали ще повдигне при мъжа ми, аз нямам такъв проблем.

Сега като прочетох съфорумката, че е нямала ефект от Крио и Легаси се обезверих. Така се надявах да уморя брича и да не се налагат по- крути мерки...

# 684
  • в 1001-та нощ
Ми дано за Вивата - записах час в четвъртък - стискайте палци Simple Smile

За Легаси - разбрах, че при нея няма ефект отслабване. Аз такъв проблем не съм имала, не ми е било цел, но имаше прибиране на крака и повдигане  Blush

# 685
Ми дано за Вивата - записах час в четвъртък - стискайте палци Simple Smile

За Легаси - разбрах, че при нея няма ефект отслабване. Аз такъв проблем не съм имала, не ми е било цел, но имаше прибиране на крака и повдигане  Blush
Алена, къде ще правиш Вива?

# 686
Да, при мен беше с цел отслабване. Консултираха ме, че уредът е точно и за този проблем.

# 687
Момичета, съвсем ви изпуснах. Снощи ви прочетох по диагонал. Напоследък съм много натоварена и не чета форума, още повече като видя, че има над 5 нови отговори и въобще не отварям темата /защото обичам да изчитам всичко, а нямам време/

И аз правих 3 процедури Легаси, четвъртата още я мотаем, но не мога да стигна до студиото /децата бяха болни, работата е доста, пък и ходя на едно обучение, ремонт правим вкъщи и т.н.  Crazy Tired/.
Определено май от него поотслабнах /не искам този ефект, сега се чувствам прекалено кльощава и не се харесвам така, сега съм на диета за напълняване.... дано това не се отрази негативно на целулит и отпускане  Praynig/. Аз търся стягане, повдигане на дупето и премахване на целулита.

# 688
mamaden, писала си, че имаш ХК в скули при др Албена Чолакова и си доволна.
Предполагам е станало естествено и не си личи? Повечето от нас, ако правят намеси, искат да останат себе си, да запазят своето си лице, но в по-младежки и свеж вид. Така ли се получи при теб след ХК в скули?
Предполагам това дава на лицето и цялостен лифтинг ефект?
Аз с козметика са справям с фини линии, текстура и тен на кожата, но бузки и овал не са като преди няколко години.
a.l.e.n.a и JACKLIN*, много ме привличат тези процедури с апарати, но преди време се реших на радиочестотен лифтинг и направих една процедура. Излязоха ми пъпки като мехури и се разрових на английски из медицински статии за възможните рискове от продецури с апарати, действащи в дълбочина и със затопляне.
Като възможен страничен ефект беше посочена загубата на подкожна тъкан, хлътване и после нужда от филъри.
Тези апарати се ползват и за това, вярно с накрайника за тяло.
В на кафе на онази девойка, която превръщаха в Ким Кардашиян, направиха радиочестотен лифтинг точно с цел да направял лицето по-слабо. Вярно пак беше с накрайника за тяло.
В никакъв случай не бяха отречени тези процедури, но пишеше, че трябва този, който ги извършва много добре да знае какво прави.
Аз съм голямо шубе, чета си и гледам процедурите, но не мога да се реша на нещо.  Blush

# 689
Момичета, в кои зони се слага ботокс? Винаги съм мислила, че е приложим само на челото, но наскоро разбрах, че слагат и около очите. Също така ме интересува от каква или над каква възраст е препоръчително да се прибягва към него? Има ли срок на действие? Чувала съм, че започнеш ли с ботокс след 10 години и той няма да може да ти помогне...

Общи условия

Активация на акаунт