Звездни компромати - 296 част

• 132 631
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
По повод пиянството и жените до такива мъже - моя приятелка доста се чудеше дали да не напусне мъжът й с двете им малки деца. Имаха големи проблеми, стигащи и до насилие и то от пиянството на мъжа й. Обаче какво стана.... той започна да й прави мили очички, тя търпи и сега скоро ще му ражда трето дете.  ooooh! Thinking

Та, хора и жени всякакви, но вече се нагледах на какви ли не случки заради пари, та не се учудвам на нищо. За жените спирка няма, когато става въпрос за мноооого пари. Имам предвид Амбър, защото при моята приятелка със сигурност не е заради парите - мъжът й няма такива.

# 151
  • Rock & Roll feeling ...
И аз видях от снимките в дир-а, че има страхотни крака, но не знам дали не са фотошопнати...
Не са, има си дълги крачета,но е и много висока. Баща й беше май кмет или кандидат за кмет. Отделно има доста професионални ангажименти.

# 152
  • Пловдив
Александра беше участвала и в Непобедимите 3.

# 153
Много е красива дъщеричката на Маклемор  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 154
# 155
# 156
  • Варна
Много е красива дъщеричката на Маклемор  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Сладурче  Heart Eyes

# 157
Азис е филтриран Laughing

# 158
Има защо да е филтриран Simple Smile
Статията се казва Азис готви на живо в интернет.

# 159
  • Sofia
На снимката с цикламените гащи ли е  ooooh!

# 160
Oт девет кладенеца вода ще извадите, за да оправдаете пияния смотльо Деп. Амбър била стояла и търпяла. Е, колко време стоя и търпя? Няма и година. Била снимала? Ми ще снима, усетила е навреме накъде отиват нещата и хитро се е подсигурила. Може и да няма талант, но поне има мозък.  Laughing
Ванеса никога не е била изумителна красавица. Беше просто една сладка френска лолитка с разстояние между зъбите. И да е имало скандали между тях, едва ли някога ще разберем. Най-вероятно и тя си знае интереса, две деца има от него, къде ще иде.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 16:35 от Клото

# 161
  • Once there was a Hushpuppy...
Клото newsm10

# 162
  • София
Амбър мозък няма. има адвокати и съветници. талант също няма, а красотата и е дискутируема.

Деп може да е всякакъв, но спазва линия на поведение от поне 20 години. кое не е ясно?

тя печеливша от това няма да излезе. той губещ, още по-малко.

# 163
Ами на мен лично не ми е ясно защо се защитава един пиян (или надрусан) застаряващ актьор, позволил си да бъде идиот.
Само защото е актьор? Или само защото е идиот? Надявам се не е защото е надрусан пияндур, зарязал майката на децата си (с която така и не сключи брак), за да го направят след това на посмешище  Laughing

# 164

Общи условия

Активация на акаунт