Звездни компромати - 296 част

• 131 466
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
На теория ще съм. Те все пак не са хукнали да правят деца, да се женят, ала-бала за цял живот. В днешно време не очакваш (предполагам) синовете ти да се оженят и да са правили секс с една-единствена жена Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Хахах, начи в двете крайности? Или с лели и квото там му падне, и либерализъм; или с една жена. Crazy Не, не съм толкова тесногръда, колкото си въобразяваш че съм. Нооо нека пораснат момчетата ти! Twisted Evil Пак ще си говорим. Mr. Green
Ами... надявам се, че няма да научавам. В случая са публични личности, ама той не я е завел у тях да я запознава с техните.

# 631
Ами... надявам се, че няма да научавам.
...ама той не я е завел у тях да я запознава с техните.
  Shocked  Като щрауса с главата в пясъка?
Е, въпрос на принципи явно...

# 632
Да, обикновено възпитанието играе огромна роля в изборът на партньор за връзка. За собствения си син се надявам критериите му да не се определят от раса и възраст.
И не, че искам за него жена с 15 години по-галяма, но си мисля, че има много по-важни неща.

# 633
  • София
кой каза Райън Лохте? който счупи - купи...
http://www.webcafe.bg/adcafe/reklama/id_434743115_Speedo_i_Ralph … ab_na_Rayan_Lohte

# 634
И не, че искам за него жена с 15 години по-галяма, но си мисля, че има много по-важни неща.
Ще поживеем, ще видим...  yes

# 635
  • ГО
Митко Цонев е починал. Поклон!

# 636
  • Gotham City

Със същата лоша новина идвах и аз .. Седмица преди рождения си ден...Поклон! Flowers Rose

# 637
Джаред Лето

Скрит текст:

Кендъл
Скрит текст:

# 638
  • София
Джаред Лето

Скрит текст:

Heart Eyes

"Един смутен човек за една смутна епоха"
http://www.vesti.bg/lyubopitno/shoubiznes/alis-kupyr-e-kandidat- … ht-snimki-6057867
 Laughing

# 639
  • Once there was a Hushpuppy...

Със същата лоша новина идвах и аз .. Седмица преди рождения си ден...Поклон! Flowers Rose

Лека му пръст! Flowers Rose Flowers Rose

Беше от журналистите /от малкото/, които гледах с удоволствие....много тъжно!

# 640
Какви са тези отвратителни дрехи.Какво е тази мода

# 641
Какви са тези отвратителни дрехи.Какво е тази мода
Коя снимка?

# 642
  • София
Хаха, аз една нормална не видях, а ти питаш коя.  Mr. Green

# 643
Където е с костенурката и на другата, където е застанал като истукан пред гоблена ансамбълчето, там са хубави дрехите му.

Поклон пред паметта на Митко Цонев.

# 644
  • София
Аз пък за Кендал говорех.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт