SHEIN.com

• 205 528
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте. На 24 юни направих поръчка от сайта и вече 22 ден не е пристигнала. В сайта не е обновена информацията от 27.06, за да проследя поръчката си, товарителницата на спиди също не се обновява. Някой с подобен проблем как е процедирал

# 181
  • В страната на мечтите.
Аз също преди няколко дни направих първата си поръчка на бански и дрешки за морето. Днес видях, че вече имам вече товарителница и видях, че пратката идва от склада в Италия, затова се надявам до една седмица да бъде при мен пратката ми Heart Eyes
Къде точно видяхте от къде идва пратката? При проверка на товарителницата не виждам нищо, освен че е регистрирана пратка за мен.

https://www.17track.net/en   
в този сайт проверих и пишеше, че е натоварена от склада в Италия.
В този сайт със ситни букви долу ми показа, че пратката не е открита и номерът е несъществуващ. А също пише Италия по-горе. Според мен не работи.

Права сте, съжалявам че ви заблудих. На мен снощи ми се е обновило, че пратката ми е натоварена на самолет от Хонг Конг и предполагам до седмица, седмица и нещо ще е при мен.

# 182
Здравейте. На 24 юни направих поръчка от сайта и вече 22 ден не е пристигнала. В сайта не е обновена информацията от 27.06, за да проследя поръчката си, товарителницата на спиди също не се обновява. Някой с подобен проблем как е процедирал

Здравейте! Имам същия проблем. Направих поръчка на 24 юни и от 27 юни стои в Хонк Конг. Писах имейл, но никой не отговори. Мисля си, че може да се е загубила някъде пратката.

# 183
При мен също до последно стоя в Хонг Конг и я получих без да промени статуса. Получих я вчера. Бави се общо 12 дни, както и предните.
Нещото, което забелязвам е, че качеството все повече се влошава. Две от блузите, които получих са от плат от който се шият чадърите. Нищо общо със снимките! Видях късно, че под всеки продукт има ревюта и снимки на потребители. Четете ревютата, за да не се излъжете, като мен.

# 184
Как става връщането тук? И мога ли да върна от две поръчки в един плик?

# 185
Дали има Тема за артикули от Shein? Не успях да намеря..

# 186
  • София
Здравейте, момичета! Днес пристигна първата ми поръчка от shein, но нещо не съм уцелила размера на дрехите. Имам рокля и бански в размер 2хл, които бих искала да продам. Ако някой проявява интерес, да ми пише на лично съобщение.

# 187
Как става връщането тук? И мога ли да върна от две поръчки в един плик?

Върнахте ли? Каква е процедурата?

# 188
Не съм. Продадох ги, размера не беше ок, не качеството .

# 189
Здравейте. За първи път поръчвам, но не мога да извърша плащането. Пари в картата имам 😏какъв може да е проблема. Има ли значение, че го правя през телефона? Моля за помощ.

# 190
  • София
Аз само през телефон поръчвам.
Вижте валидност на картата, въведени ли са коректно данните и особено важно, ако имате онлайн банкиране - разрешени ли са международни плащания, че веднъж бях метнала off и в чудо се видях.

# 191
  • София
Здравейте, каква е цената на доставката от Shein? Виждам, че пише безплатна над 9 евро, така ли е наистина?

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 10:13 от buni

# 192
Здравейте, каква е цената на доставката от Shein?
Безплатна е над 9€ , иначе май е 7-8 лв. до сега на съм плащала.

# 193
Здравейте, каква е цената на доставката от Shein? Виждам, че пише безплатна над 9 евро, така ли е наистина?

Разбира се, че е така! Пише си и са коректни!

# 194
Миналата седмица си взех първата поръчка.Доволна съм! Даже много..С изключение на материята на тигровата рокля.А,материята на сивата 😍😍 толкова мека..Обожавам я..Бялата също е с добро качество,много ефирна..Чантите и калъфките за възглавници са едно към едно.Ако искате ще приложа и реални снимки.

+ 2бр розови.

А,преди няколко дни поръчах тези!

Общи условия

Активация на акаунт