SHEIN.com

• 208 524
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Аз лично поръчвам само от европейският точно заради това. Но и не е имало нещо което да не съм намерила в европейският, а да е имало в американският.

# 271
  • Пловдив
Аз лично поръчвам само от европейският точно заради това. Но и не е имало нещо което да не съм намерила в европейският, а да е имало в американският.

Цените са по-ниски с американския сайт.
Някой хора казват, че от там поръчват и се зачудих как става.

# 272
  • София
Ами, не става.

# 273
Момичета, боса съм в пазаруването от този сайт (направих първата си дребна поръчка, която чакам), но понеже ми се иска да направя голяма такава, а изчетох доста различни мнения, моля за съвет относно адреса: до вкъщи ли да поръчам или до най-близкия офис на Спиди? Чувала съм, че понякога оставят пратката в пощенската кутия (не че ще се побере Simple Smile ), а при нас е хаос. Вероятността да се затрие е огромна.

# 274
Момичета, боса съм в пазаруването от този сайт (направих първата си дребна поръчка, която чакам), но понеже ми се иска да направя голяма такава, а изчетох доста различни мнения, моля за съвет относно адреса: до вкъщи ли да поръчам или до най-близкия офис на Спиди? Чувала съм, че понякога оставят пратката в пощенската кутия (не че ще се побере Simple Smile ), а при нас е хаос. Вероятността да се затрие е огромна.
Пратките идват със Спиди, не мисля че е възможно просто да оставят пратка без да има никой на адреса. Аз имам вече 3 поръчки, всичките над 100 лв и всичките до вкъщи. Проблеми не съм имала Blush

# 275
Пратките идват със Спиди, не мисля че е възможно просто да оставят пратка без да има никой на адреса. Аз имам вече 3 поръчки, всичките над 100 лв и всичките до вкъщи. Проблеми не съм имала Blush
Благодаря! Първата я направих до офиса на Спиди до нас. Дано да пристигне Simple Smile
Следващата ще е до вкъщи. 🤗

# 276
Благодаря! Първата я направих до офиса на Спиди до нас. Дано да пристигне Simple Smile
Следващата ще е до вкъщи. 🤗
Ама вие нали ще получите смс от Спиди, дори да не сте вкъщи, мисля че може да я пренасочите! 😊

# 277
  • на морето
Получавате ли поръчките си от 11.11.

# 278
Аз вчера получих моята, направена е на 12.11.

# 279
Получих. Направо удрят в земята доста местни сайтове с доставка.

# 280
Аз моято още не съм я получила. Надявам се тази седмица да пристигне.

Аз винаги поръчвам до адрес. Пристига със спиди. Мога да го отложа за следващ ден или до офис.

# 281
Някой имал ли е подобен проблем? Ако да може ли съвет какво да направя.

# 282
Да не би да сте превишили лимита на картата?

# 283
Да не би да сте превишили лимита на картата?
безлимитна е

# 284
Здравейте,някой беше споделил по назад в темата,но не намирам ,може ли линк за дребни коледни дървени  играчки.

Общи условия

Активация на акаунт