SHEIN.com

• 208 467
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Точките ги ползваш да ти намалят цената при поръчка. Сега имам 79т, което са 1.44лв Simple Smile

# 346
Днес имам мейл от Shein, извиняват ми се за забавянето и ми дават 50 точки.
Тези точки за какво се използват? Преди два дена пуснах първа поръчка пише от 13-16 дена .

След като напишете ревю на получената поръчка, сложите снимки, верифицирате мейла и тн,  ви дават точки, които може да използвате при следваща поръчка (мисля, че 1 точка беше 0.02 USD)

# 347
1 цент е една точка, т.е. 100 точки са един щатски долар.
Когато имате налични точки (не знам имаше ли минимален брой за това), при завършване на поръчка има възможност да ги използвате и да ви намали от сумата за плащане с еквивалента на използваните точки. Излиза прозорче в което попълвате колко точки искате да използвате, не е задължително да са всичките наведнъж. В последната си поръчка използвах всичките си налични 476 точки, свали ми 8,65лв от крайната сума.
Точки се начисляват и за самите поръчки, както и за ревюта на закупени продукти. Мисля че бяха 5 точки ако е само писмено ревюто и там още няколко ако има и снимки към отзива. Това за всеки продукт поотделно, като за един и същ продукт не може да се пише отзив повече от веднъж или да се редактира веднъж след като е публикуван.
Точки се получават и като се влиза в приложението всеки ден, някаква малка бройка са и там но все пак.
И аз имах такава компенсация за последната ми пристигнала поръчка, за забавяне, също 50 точки. Макар че реално тя пристигна по-бързо от предишната, която наистина се забави много.

# 348
  • Под кривата круша
Точките са много хубаво нещо Blush
При последната си поръчка от 30.11 /все още не е влязла в Б-я/ я намалих с 20лв само от точките. Събирах ги в рамките на около 2 месеца от ревюта от предна поръчка и всеки ден от check in.  Ако се влиза всеки ден си дава различни точки, днес например са ми 22т.
Отделно може да се качват снимки, всеки ден при две снимки ти дава 10т.
Из ревютата постоянно молят за лайк, че им трябват точки, но поне при мен ако някой ми хареса ревюто аз точки не съм получавала.

Някой поръчвал ли си е air fryer от SHEIN? Не че не се излъгах и не пуснах една поръчка на база хубавите отзиви, а и във фейса няколко момичета писаха, че са много доволни, но да знам какво да очаквам за 54лв. Grinning

# 349
А мислех че аз не съм наред да си поръчам в последната поръчка един много сладък миниатюрен гофретник Grinning
Не че си нямам "истински", ама тоя откъде ми се изпречи пред очите и точно червеният беше супер намален, ама много. Той дето беше намален от 31лв на 10-11лв, ами и там с купон и с тия точки като ударих чертата, в поръчката ми фигурира за 7,62 Grinning
И за нищо да не става, ще съм пробвала и да мирясам...

# 350
  • Под кривата круша
natka, всички сме в кюпа хахах. Тоя уред и на мен ми е в любими. Ще чакаме отзиви от теб като го тестваш.
Аз купувам основно джунджурии за вкъщи и на щерката разни неща, ама с тоя фраер се изсилих от раз.

# 351
Като се знам колко често ползвам другия си гофретник, чак си се чудя на акъла за какво ми е това малкото, та не се знае дали ще дочакаш отзив скоро Grinning

# 352
И аз следя фраера за 54лв. Имам един на Тефал, ама толкова много го ползваме, че втори няма да ми е излишен.

Заинтригувахте ме с този мини гофретник, бихте ли ми дали линк, моля.

# 353
https://eur.shein.com/1PC-Wall-Plug-350-watt-4-inch-Mini-Waffle- … ?_t=1702670861040
Ето го, на мен с точките и с още някакъв купон ми излезе още по-евтин.

# 354
Поръчката ми от 27.11 от днес е в Стара Загора.
И аз имам две пратки от 27.11. От няколко дни статусът и на двете е Package is in accelerated transit, please be patient 🤦♀
Моята днес пристигна!

# 355
Момичета,по колко дни горе-долу статуса ви е Package is in accelerated transit, please be patient? При мен е така от 08.12.

# 356
  • * Under the stars *
На мен ми стоя така около 3-4 дни.
Гледам,  че са променили срока на доставка от 11-12 на 13-16 работни дни. Отиде на 3-4 седмици доставката... Като махнем съботите и неделите...
Иначе и аз си поръчах въпросния мини гофретник 😁 Гледах на някои хора доста добри гофретки им се получават. Дано всичко да е наред, но и да не е поне няма да ме е яд - 10 лв ми излезе на мен.

# 357
Направила съм досега няколко поръчки и всички идваха навреме, само последната с малко закъснение. За първи път обаче поръчка направена на 10.12 стои в процесинг и не мърда . На някой случвало ли се е?]

# 358
Момичета,по колко дни горе-долу статуса ви е Package is in accelerated transit, please be patient? При мен е така от 08.12.
От 9.12 е така
Поръчана на 24.11

Всичко поръчано ми беше за повод, за 14.12 така че, когато и да дойде ми е все тая... :/

# 359
От 9.12 е така
Поръчана на 24.11

Всичко поръчано ми беше за повод, за 14.12 така че, когато и да дойде ми е все тая... :/

Моята е направена на 27.11 и стои така от 08.12. А друга,която направих на 29.11 днес в Спиди ми излезна,че е доставена в офис и ще ми бъде доставена на 19.12.

Общи условия

Активация на акаунт