SHEIN.com

• 205 416
  • 751
  •   3
Отговори
# 135
Не съм съгласна напълно с Val. Определено има страшни боклици. Няма спор. Но имам страхотни дънки, сака, якета, гащеризони и са много го хубави. Детето има няколко рокли, които са чудесни. Също много готини сандали сме взимали. Бански имам от там и нямах проблем. Трябва да се гледат реални снимки и да не се очаква, че за рокля от 20 лв ще има качество от 200.

Аз също съм доволна.Имам няколко чифта дънки и чехли.Визирайки,че тук се препродава стока от Китай на 5 пъти по-висока цена,предпочитам Шейн.Освен това и всеки има собствен прочит за качество.А освен това вече всичко,навсякъде е от Китай...Simple Smile

# 136
Аз лично съм поръчвала вече 5-6 пъти и винаги съм оставала много доволна. Разбира се, има изключения и то основно заради материята. В последната ми пратка дойде една рокля, но тя е супер прозрачна за жалост. Като цяло постоянно съм в сайта и си набелязвам разни неща, но то е неизбежно хаха. Имам само един проблем, винаги като поръчам ми бъркат телефонния номер и от Спиди не могат да се свържат с мен, добре че си следя пратките. Като правя поръчката си въвеждам номера и след като я направя излиза някакъв друг номер и винаги е един и същ. От настройките си направих моят по подразбиране, но пак не стана. На вас случвало ли ви се е и знаете ли как да го оправя?

Опитайте да въведете нов адрес за доставка през същият акаунт.В караен случай всичко на ново.

# 137
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Тази седмица във вторник направих сефтето с поръчка в Шейн. Гледам, че е шипната от Гърция. Дрехи поръчах, надявам се да са ок, нямам големи очаквания за качество, но дано стават (за мен и за едната дъщеря). Голямо мерене мерих - една дреха отг за М, друга за С, трета за Л. Сега за моя панталон имам съмнения, че ще ми е голям, но надявам се да не е прекалено ( карго панталон и може да не е тамън). Още сума ти боклуци съм сложила в кошницата.

На мен първата ми поръчка беше пълен провал според тези размери,та я върнах.След тоав се ориентирах по евро номерацията и бяха перфектни.
Мда, възголемшки са, не отговарят явно тези таблици.

# 138
Здравейте момичета, ще пускам поръчка, и исках да попитам дали някой има код за 25% или повече, който би споделил?

# 139
Направих първа поръчка, основно детски дрехи. Поръчах на 01.06 и днес получих пратката със Спиди .

Като цена & качество & размер съм доволна.

Някой беше питал за плащане, аз ползвах Apple Pay.

# 140
Здравейте, направих поръчка на 6ти юни и от 10ти насам седи с един и същ статус. Проследявам я в сайта на Спиди, но там излиза само, че е получено известие за пратката. Посочила съм адрес на техен офис, дали е възможно това да е проблема?

# 141
  • Пловдив
Моята е от 3-ти юни, по същия начин от 10-ти стои така.

# 142
Моята до онзи ден стоеше в транзит от 08.06 и изведнъж получих мейл за пратката от Спиди. Явно не се ъпдейтва на всяка крачка.

# 143
Здравейте, направих поръчка на 6ти юни и от 10ти насам седи с един и същ статус. Проследявам я в сайта на Спиди, но там излиза само, че е получено известие за пратката. Посочила съм адрес на техен офис, дали е възможно това да е проблема?

Днес получих поръчка от 04.06, стоеше на транзит от 07.06 до днес.

# 144
  • Пловдив
И аз одеве получих мейл, че на 19-ти ще пристигне моята - жалко, че няма да я донесат утре

# 145
И аз одеве получих мейл, че на 19-ти ще пристигне моята - жалко, че няма да я донесат утре
Не съм сигурна, но ако пренасочите към близък до адреса офис, може и да стане за утре. В най-лошия случай пак 19-ти ще е, но от офис.

# 146
Здравейте момичета искам да ви попитам ако направя поръчка от Шеин доставката само по градовете ли правят на адрес в селата дали доставят някои знае ли?

# 147
Не виждам причина да не доставят. Работят със Спиди, а Спиди обслужва всички градове, села и паланки.

# 148
Здравейте момичета искам да ви попитам ако направя поръчка от Шеин доставката само по градовете ли правят на адрес в селата дали доставят някои знае ли?

Доставят до селата. Аз живея на село и преди 2 дни си получих пратката от Шейн.

# 149
Поръчах някакви дреболии за детето от Shein на 11 юни. Пише, че поръчката е изпратена на 15 юни, но оттогава няма ъпдейтната информация къде се намира. Да се свързвам ли с тях или да чакам? И как изобщо мога да се свържа с тях, не виждам мейл…

Общи условия

Активация на акаунт