SHEIN.com

• 205 395
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Ланкър, планините Овнерог
Рано е, а и като са написали до 20 дена, едва ли ще направят нещо. Последната ми поръчка стоя около седмица без ъпдейт, докато не получих мейл от Спиди.

# 151
  • Ispania
Аз спрях да следя вече къде се намират.  Някои поръчки ми пристигат за 5 дни, други за 15, и мнооооого често, изобщо няма обновяване 😅.

# 152
Ами, имала съм поръчки, които са идвали до седмица, затова сега се зачудих на това затишие.
А преди 2-3 години, още май идваха през пощата,  ми се беше затрила една пратка. Така и не я получих. Беше по време на пандемията и изобщо не съм се занимавала да си търся парите, понеже сумата не беше голяма.

# 153
последната ми поръчка дойде след повече от две седмици защото и някакви почивни дни имаше а тракинга беше също зле с тази поръчка

# 154
Имате ли опит с customer service-а на Shein.eu? Поръчах по грешка различен от моя номер сандали и малко след поръчката го установих. В условията им пише, че има опция да ми сменят размера щом още не е шипната поръчката. Еми голяма мъка беше цял ден. Първо ги чаках да започнат работа в 14 ч. наше време.. После направих безкрайно много опити за връзка, до която така и не стигнах. Много разочароващо.

# 155
  • у нас
С какви карти плащате в Шейн? Смених 3 карти и не ми дава да платя. И с виртуална на Револют пробвах и не става.

# 156
С какви карти плащате в Шейн? Смених 3 карти и не ми дава да платя. И с виртуална на Револют пробвах и не става.

Виза на ДСК.

# 157
  • Пловдив
Аз плащам с виртуална на Револют без проблем

# 158
  • у нас
Благодаря, момичета. Странно, досега не се е случвало.

# 159
Здравейте! Искам да попитам плаща ли се мито при поръчкки от сайта? Разбрах, че със Спиди идват пратките. Искам да си поръчам повече неща за около 200 лв. и за това се интересувам. Благодаря ви!

# 160
Здравейте! Искам да попитам плаща ли се мито при поръчкки от сайта? Разбрах, че със Спиди идват пратките. Искам да си поръчам повече неща за около 200 лв. и за това се интересувам. Благодаря ви!
Free shipping означава безплатна доставка, на всяка поръчка над определена сума за България доставката е безплатна ,доколкото знам мито не се праща ,но над коя сума не зная ,МИСЛЯ 30лв ,че беше .

# 161
Здравейте, направих поръчка на 20-ти, но незнайно как 2 от продуктите не се бяха поръчали, та ги поръчах и тях веднага след това 😁 от 24-ти нямаше никакво движение по 2-те пратки, но тази с 2-та продукта преди 2-3 дни “тръгна” и вече е при мен, но другата все още не мърда, възможно ли е да е станало някой проблем, да е спряна на митница или не знам.. Не е голяма поръчка 10-11 неща са, от които предимно дрехи и бански и 2-3 дребни неща за дома. Проверявам я в Спиди, но още си е само на “получена информация…” как мога да се свържа с някой, за да питам какво се случва?

# 162
Добър ден! На 16.06 направих поръчка, която е адресирана до офис на Спиди (защото са ми казвали и приятелки, че поръчките пристигат и до там). Всичко беше ОК, изтеглиха си ми парите от картата (немалка сума при това) и на 18.06 са я приели за обработка. До тук хубаво, обаче на 24.06 видях, че пише че е в транзит и от тогава нямам никаква информация какво се случва. Някой, който е по-запознат може ли да ме “светне” по темата? Има ли за какво да се притеснявам? Поръчвам за първи път.

# 163
  • Пазарджик
Добър ден! На 16.06 направих поръчка, която е адресирана до офис на Спиди (защото са ми казвали и приятелки, че поръчките пристигат и до там). Всичко беше ОК, изтеглиха си ми парите от картата (немалка сума при това) и на 18.06 са я приели за обработка. До тук хубаво, обаче на 24.06 видях, че пише че е в транзит и от тогава нямам никаква информация какво се случва. Някой, който е по-запознат може ли да ме “светне” по темата? Има ли за какво да се притеснявам? Поръчвам за първи път.
Тези дни би трябвало да я получите.Има някакво забавяне заради намаленията.Щом влезе в БГ до 2-3 дни ще си я вземете.

# 164
Както съм написала по-горе, моите 2 бяха от 20.06. и дойде само едната, а другата също като на вас е забила от 24-ти 😁 исках да им пиша имейл, но не намирам такъв, а с робота в сайта ако си запиша няма да стигнеме до никъде… И аз се надявам да дойде скоро.

Общи условия

Активация на акаунт