SHEIN.com

• 205 515
  • 751
  •   2
Отговори
# 165
  • Пазарджик
И при мен беше забила на 20.06,но в събота получих имейл да очаквам доставка и в понеделник си я получих.

# 166
И при мен най-сетне има развитие, в сайта на Shein още не е помръднала, но на товарителницата в Спиди, вече е в София 😊

# 167
  • Пловдив
И при мен най-сетне има развитие, в сайта на Shein още не е помръднала, но на товарителницата в Спиди, вече е в София 😊

На коя дата ви я изпратиха?

# 168

На коя дата ви я изпратиха?
И все още не са го ъпдейтнали 😁 Ето

# 169
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако виждате в Спиди, че е получена информация за пратка, това не значи, че е вече в БГ. Това инфо го има още от момента на шипване. Като я приемат в Бг, получавате мейл за доставка.

# 170
Ако виждате в Спиди, че е получена информация за пратка, това не значи, че е вече в БГ. Това инфо го има още от момента на шипване. Като я приемат в Бг, получавате мейл за доставка.
Както съм написала по-горе, при проверяване на товарителницата в Спиди видях, че вече е в София, а щом съм го видяла, значи пратката вече е предадена в Спиди. И да - и имейл получих! Достатъчно често получавам пратки и знам какво трябва да пише.

# 171
  • Ланкър, планините Овнерог
Няма нужда от заяждане. Достатъчно пъти съм чела хора, които бъркат едното с другото.

# 172
  • В страната на мечтите.
Аз също преди няколко дни направих първата си поръчка на бански и дрешки за морето. Днес видях, че вече имам вече товарителница и видях, че пратката идва от склада в Италия, затова се надявам до една седмица да бъде при мен пратката ми Heart Eyes

# 173
  • у нас
Аз също преди няколко дни направих първата си поръчка на бански и дрешки за морето. Днес видях, че вече имам вече товарителница и видях, че пратката идва от склада в Италия, затова се надявам до една седмица да бъде при мен пратката ми Heart Eyes
Къде точно видяхте от къде идва пратката? При проверка на товарителницата не виждам нищо, освен че е регистрирана пратка за мен.

# 174
  • София
Поръчах на 4-ти, днес ми донесоха нещата.
Предните за седмица дойдоха, на тези не се надявах, като чета за забавяния…

# 175
  • В страната на мечтите.
Къде точно видяхте от къде идва пратката? При проверка на товарителницата не виждам нищо, освен че е регистрирана пратка за мен.

https://www.17track.net/en   
в този сайт проверих и пишеше, че е натоварена от склада в Италия.

# 176
Здравейте,някой връщал ли е стока? Как става,плаща ли се нещо?

# 177

https://www.17track.net/en   
в този сайт проверих и пишеше, че е натоварена от склада в Италия.
В този сайт със ситни букви долу ми показа, че пратката не е открита и номерът е несъществуващ. А също пише Италия по-горе. Според мен не работи.

# 178
Дъщеря ми си поръча дреболии на 26 юни. И чакаме с нетърпение, обаче никакво движение. Имаме тракинг номер - 62213264743 Но не виждам движение.

# 179
  • Пловдив
Дъщеря ми си поръча дреболии на 26 юни. И чакаме с нетърпение, обаче никакво движение. Имаме тракинг номер - 62213264743 Но не виждам движение.

Важно е кога е изпратена - моята от 28.06, изпратена на 29ти пристигна преди 3 дни.  Вероятно в понеделник ще дойде, ако не - попитайте в Спиди с номера

Общи условия

Активация на акаунт