SHEIN.com

• 208 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Аз само до офис поръчвам

# 226
Имам питане за тези които пазаруват от SHEIN и Алито, къде е по евтино? Аз пазарувам от Али, но сега искам и от SHEIN да направя поръчка, но ми се струва, че цените са по високи. Така ли е или греша?

# 227
  • София
И според мен в Шейн е доста скъпо

# 228
От шейн пазуравам основно дрехи. В Алито също съм пазарувала, но там ми се струват по-скъпи.

Всякакви джунджурийки си поръчвам от Али -за телефона, за бродиране и ръчна изработка на нещо, слушлаки, бижута... просто в шейн ми се трува по-малък изборът.

# 229
  • София
Здравейте, имам въпрос относно доставките на Shein направих поръчка на 09.09.2023.От 14.09 пратката ми е в Холандия, а на 17 се актуализира че е изпратена към доставчиците.Днес отварям да проверя накъде е пратката и хледам че са изтрили,че е била пратена към доставчици и отново е в холандия. знаете ли какво може да се е случило, дали е нещо от спиди? Благодаря ви!

Здравейте! Същото се случи вчера и с моята поръчка, има ли при вас някакво развитие?

# 230
Може ли някой да каже как точно се пише адрес на английски в сайта?! Как точно се структурира адреса и как са съкращенията: квартал, блок, апартамент и етаж? ThinkingThinking

# 231
  • Сф
Може ли някой да каже как точно се пише адрес на английски в сайта?! Как точно се структурира адреса и как са съкращенията: квартал, блок, апартамент и етаж? ThinkingThinking
Нещо подобно:
Sofia 1000 или пощенския ви код на квартала за предпочитане , примерно  в моя случай
Sofia 1229
"Nadejda5" district - това е квартала
556 building, това е блока
Ent. G - това е входа
app. 67 - това е апартамента
Аз и block или bl. за блока понякога .
В крайна сметка да е разбираемо за нашите пощи. Но пък куриерите са печени и се справят .
Имаш и тел ,така че няма страшно.
* не знам в сайта как точно го иска, че детето го писа, но нещо подобно ще е . И тя така го пише адреса
Ani Petrova
Sofia 1229
"Nadejda5" district
556 block
Ent . G
app. 67
И тел да не забравиш. +359895111111

# 232
Здравейте! Освен стандартните кодове за еди колко си euro има ли и други за отстъпка?

# 233
  • * Under the stars *
Здравейте! За втори път правя поръчка от сайта. Първия път всичко беше наред,  получихме нещата със Спиди до адрес. Днес майка ми е получила смс от Български пощи ( понеже дадох нейните данни ) , в който се казва , че адресът за доставка липсва и има линк към сайта на Български пощи. Влязох там и тръгнах да попълвам данните отново и после ме пренасочи към страница за плащане - искат да им се заплати такса от 0,53 стотинки т.е. да се въведат данни на карта. На някой случвало ли му се е? Да не е опит за измама или пратката е отишла на митница? Сумата на нещата е 51 лв и стотинки. Ще бъда благодарна на всякаква информация.

# 234
  • София
Здравейте! За втори път правя поръчка от сайта. Първия път всичко беше наред,  получихме нещата със Спиди до адрес. Днес майка ми е получила смс от Български пощи ( понеже дадох нейните данни ) , в който се казва , че адресът за доставка липсва и има линк към сайта на Български пощи. Влязох там и тръгнах да попълвам данните отново и после ме пренасочи към страница за плащане - искат да им се заплати такса от 0,53 стотинки т.е. да се въведат данни на карта. На някой случвало ли му се е? Да не е опит за измама или пратката е отишла на митница? Сумата на нещата е 51 лв и стотинки. Ще бъда благодарна на всякаква информация.

Прикачете имейла , или формата за попълване. Въобще не идват с БГ пощи SHEIN.com ,вероятно е измама и е съвпаднала с чаканата от вас пратка

# 235
Получила е смс или имейл? Аз често получавам фишинг имейли, особено, когато чакам пратка от чужда държава, получавам от бг пощи, от DHL, от UPS и все им дължа нещо, бе 😁 в никакъв случай не си давайте данни на картата, освен това в сайта на shein може да си проследите пратката.. вижте какво излиза в сайта Simple Smile

# 236
  • Сф
Измама е това, не въвеждайте нищо.

# 237
  • * Under the stars *

Първата снимка е от сайта,  на който ме препраща линкът. Втората е от съобщението, което е получила майка ми. Не сме получавали имейл. В приложението на SHEIN пратката си стои на едно и също място от 5-6 дни. Но и предният път беше така и се обнови чак когато я получих. Пише In transit,  Netherlands,  arrived at the local facility.
Извинявам се за снимките, че не са скрити. Просто ми е трудно през телефона.

# 238
Български пощи няма да пратят смс от такъв номер. Сайта също не е техен. Те и не изискват плащания онлайн. Измама е това, не въвеждайте нищо.

# 239
Български пощи няма да пратят смс от такъв номер. Сайта също не е техен. Те и не изискват плащания онлайн. Измама е това, не въвеждайте нищо.

Да, достатъчен червен сигнал е, че БГ пощи пращат смс от английски номер 😁 И аз съм поръчвала многократно от сайта и винаги идват със Спиди!

Общи условия

Активация на акаунт