SHEIN.com

• 208 368
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Без значение. Банката си ги преизчислява в левове

# 406
Момичета състоянието пак се сменя но пратка още нямам пуснах я на 12.12

# 407
И моята е със същия статус от днес, поръчката е от 5.12. Явно няма да я получим тази година Simple Smile

# 408
  • * Under the stars *
Моята поръчка беше от 8.12  и я получих вчера. Мисля че ми стоеше със същият статус 2 дни. Най-вероятно ще я получите около 3-4 януари.
Между другото бях си поръчала един мини гофретник за около 10 лева. Вчера дойде, днес го изпробвах и стават гофретите да не повярва човек 😁 Е , вярно че за една мини гофретка стоиш и чакаш около 7-8 минути докато се изпече, но за тези пари - няма да се оплаквам. Да видим колко ще издържи, но дори и да не е много, няма да ме е яд.

# 409
  • Пазарджик
Между другото бях си поръчала един мини гофретник за около 10 лева. Вчера дойде, днес го изпробвах и стават гофретите да не повярва човек 😁 Е , вярно че за една мини гофретка стоиш и чакаш около 7-8 минути докато се изпече, но за тези пари - няма да се оплаквам. Да видим колко ще издържи, но дори и да не е много, няма да ме е яд.
Може ли линк към гофретника?

# 410
  • * Under the stars *
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=V3s5CuxOK34 … 63628035152740352

Заповядай! Сега е с 2-3 лв по-скъп, отколкото аз го взех, но с някой код може и да го намали още

# 411
И аз го чакам същия, на мен ми излезе доста по-евтин даже. Радвам се да прочета че върши работа, макар че кой знае колко ще го използвам и аз, отнема си време наистина при такава малка мощност.

# 412
Момичета здравейте,искам да попитам при вас така ли е в сайта,не ми дава в левове?
Как е най изгодно да се плаща с карта в момента/Преди ми излизаше левове всичко и на бг,сега няма опция или не намирам.
Мерси
Най-горе вдясно от иконката   -> Currency -> BGN, a ако си на приложението на телефона отиваш на Me -> Settings (зъбчатото колело) -> Currency -> BGN

# 413
  • София
А какви са тези кодове за намаление и откъде ги взимате?

# 414
Привет, някой има ли отзиви за ел. Четките им  и дали накрайниците стават за ел четка на Philips Sonicare ?

# 415
При мен си е в лева. От настройки може отново да изберете BGN.

# 416
  • * Under the stars *
И аз го чакам същия, на мен ми излезе доста по-евтин даже. Радвам се да прочета че върши работа, макар че кой знае колко ще го използвам и аз, отнема си време наистина при такава малка мощност.

И аз най-вероятно ще го ползвам от дъжд на вятър, ама да има. Компактен е и няма да заема място. Плочите му не се свалят и аз го забърсах с една салфетка накрая. То нямаше и какво да му се бърше в интерес на истината. Мислех че ще залепват гофретите и ще стане мазало, но се вадят супер лесно и няма нужда от допълнителна мазнина. Абе, заслужава си Simple Smile

# 417
Точно че имам нормален гофретник, на който плочите се свалят и е много по-лесен за почистване, та този го взех и аз не знам що... ама много е сладък и почти без пари, излезе ми за 7лв и нещо Grinning

# 418
  • В страната на мечтите.
Привет, някой има ли отзиви за ел. Четките им  и дали накрайниците стават за ел четка на Philips Sonicare ?

И аз се интересувам, ако някой си е купувал, защото цената е много добра.

# 419
И аз поръчах мини гофретника и го чакам с нетърпение.

Относно четките, поръчах за семейството същите и вчера ги пробвахме. Мисля, че добре се справят (но нямам база за сравнение де), сравнително бързо се зареждат и имат няколко режима на работа- няколко степени на постоянна вибрация и няколко степени с накъсана вибрация.

Общи условия

Активация на акаунт