Смятате ли, че ще ни превземат "онези" хора?

• 24 553
  • 252
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 hahaha

# 46
Разбира се, че се е поомърляла теорията...сред хора с нулево научно образование. Сама си признай, че нямаш докторантура в научна област.

Защо? Ти имаш ли? Или докторантурата е условие за водене на смислена дискусия в бгмамата? Аз съм PhD от 18 години насам. So what?

# 47
Разбира се, че се е поомърляла теорията...сред хора с нулево научно образование. Сама си признай, че нямаш докторантура в научна област.

Защо? Ти имаш ли? Или докторантурата е условие за водене на смислена дискусия в бгмамата? Аз съм PhD от 18 години насам. So what?

Не е условие за дискусия, но бих казала, че е желателно да имаш много дълбоки познания в конкретна област (което в почти всички случаи включва образование на по-високо от ъндърградуът ниво и професионален опит) преди да отмахваш с лек жест научно становище с огромна научна подкрепа от международната общност и поне според масата хора, които се заниват професонално с тази област, зашеметителни научни доказателства.

# 48
дрън-дрън ярина! Темата не е за глобалното затопляне и не виждам как глобалното затопляне разрешава,оправдава или обяснява настъпващата идиокрация.

# 49
  • София
Обаче идеално обяснява миграцията. Към Европа най-вече, понеже глобалното затопляне не ходи по Европата.  Outta Joint

# 50
Всъщност не знам защо мен припознахте за враг на идиократичната ви визия. Като че ли реагирате по ключови думи. 
Разликата в моето становище е, че виждам един проблем "глобално затопляне", който ще доведе И до конфликти с други групи от тези, които припознавате в темата като "онези". А с "онези" вече се вижда, че конфликти има, териториално "превземане", а дори и някои са потеглили на война с тях. Къде съм написала, че този проблем разрешава, оправдала или обяснява другото?

В тази връзка не разборам добре сленг български. Какво е това "дрън-дрън ярина"?

За мен обаче е интересно, че очевидно в България се вижда и разсъждава от много хора по ясно видните проблеми на системата с раздаване на пари и създаването на среда за "паразитиране" (ако настоявате да се използва конкретно тази дума) от помощи, но няма издигната либертарианска партия. Защо? Наистина интересното е, че такива политически движения съществуват в държави, в които много по-малко хора се вълнуват от тези въпрос, а в България изобщо няма политически или идеологически движения, които да преследват отменянето на една система, която много българи намират за вредна за обществето.

# 51
Всъщност не знам защо мен припознахте за враг на идиократичната ви визия. Като че ли реагирате по ключови думи. 
Разликата в моето становище е, че виждам един проблем "глобално затопляне", който ще доведе И до конфликти с други групи от тези, които припознавате в темата като "онези". А с "онези" вече се вижда, че конфликти има, териториално "превземане", а дори и някои са потеглили на война с тях. Къде съм написала, че този проблем разрешава, оправдала или обяснява другото?

А каква е връзката му с темата?

# 52

А каква е връзката му с темата?

Ъх, предното изречение.
Така или иначе в този форум току що четох тема, която започва с въпрос за късното раждане и завършва с 15 страници съждения по комунистическия режим и неговия ефект върху съвремието.
Ако моят отговор е най-отклоняващото се мнение от културата на стриктен конформизъм с дискусията ще го изтрия. А и вие можехте просто да го подминете.

# 53
Ако моят отговор е най-отклоняващото се мнение от културата на стриктен конформизъм с дискусията ще го изтрия. А и вие можехте просто да го подминете.
Мога. Ако поискам. А мога и да задам въпрос относно несвързаността му с темата. Отново, ако поискам. Само по себе си, въпросът за глобалното затопляне е интересен за дискуриране, но в тази тема е толкова полезен, колкото и въпросът за избор на мазило против миризливи крака.

# 54
Мога. Ако поискам. А мога и да задам въпрос относно несвързаността му с темата. Отново, ако поискам. Само по себе си, въпросът за глобалното затопляне е интересен за дискуриране, но в тази тема е толкова полезен, колкото и въпросът за избор на мазило против миризливи крака.

Както и аз мога да кажа, че е свързан, защото гангрената, от която страда крака може пък и да има отношение към решението на проблема с миризмата.

# 55
ОК, каква е връзката на глобалното затопляне с темата за "онези" хора?

# 56
По това време на денонощието всяка странна връзка може да се дължи на алкохола. Нощем в клюкарника се пълни с пиянки.

# 57

Както и аз мога да кажа, че е свързан, защото гангрената, от която страда крака може пък и да има отношение към решението на проблема с миризмата.
ако краката ти миришат, защото имаш гангрена-проблемът с гангрената си е само твой, а с миризмата- на всички околни. Така че, ако обсъждаме миризмата, обяснението "Ама гангрената е проблема" за нас ще е ирелевантно. Нашият проблем е миризмата. Капиш?
Твоето аберацио иктус няма връзка с темата- само се опитва да извади "онези хора" от състава на проблема и да го замени с глобално затопляне

# 58

По това време на денонощието всяка странна връзка може да се дължи на алкохола. Нощем в клюкарника се пълни с пиянки.
Ами добър вечер, Янечек!   bowuu
 Аз от 10мин чакам да  разбера  какво ще се дискутира в темата, последно миризливи крака и мазила или   "онези хора",които и да са те, а може би глобалното затопляне. Важно ми е да знам, защото нямам докторантура и не бих могла да се включа по другите въпроси, но бих могла да помогна относно мазило против миризливи крака.Ще е жалко ако не успея да помогна на никой, ще изчакам да  се уточни всичко, а дотогава се записвам колкото да си мълча. 

# 59
  • София
И с лакомници. Дояждам пицата и ви чета.
Обаче и аз като меркантилница се обърках за какво е темата. За протокола, нямам Phd.

Общи условия

Активация на акаунт