Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 175
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Дорис, метро плочки гледах в Декорати.
Подобни, но на по-големи плочки има в Досев.
Аз търся плочки за гръб за кухня и от всички шарении накрая акО сложа плочки може би ще са вторите, предвид по-малкото фуги.

Такива ромбове май не видях в трите магазина в които изобщо съм ходила.

# 391
  • София
Веси, благодаря!
На мен проблемът ми е само цветът на подовата настилка. Всичко друго е уточнено. Вече клоня към светъл гранитогрес и топло кафяв ламинат. (Като написах топло кафяво в Гугъл, ми излезе една спалня уж в топло кафяво, а няма нищо общо с нюанса, който аз визирам.  Mr. Green)

# 392
  • Beyond the stars
Doris, на вгъла на Симеоновско шосе и Г.М. Димитров и ма феноменален магазин за турски плочки. Като гледахме за ремонта ходихме там, има какво ли не и цените са повече от прилични за наистина униканото качество, което предлагат.

Аз съм от Варна, Хикови отговориха, че трябва цял палет да се поръча, така работели с турските фабрики. А малко количество поръчка Санита Идеал Бургас.

Естествено, че могат да се намерят по-евтини плочки, но точно малки ромб или ромбоид аз поне не открих. Ако някой намери ще го черпя Simple Smile

Е ще се купуват метро плочки, да не мислите, че има много и от тях във Варна  Joy Обикновени бели продълговати плочки гланц!
Doris, гледала ли си в IV Ceilings? Ние си поръчахме оттам плочки за баните, от турски производител, до седмица ще ги имаме, без ограничение за количеството. Имаха в магазина и такива интересни плочки - шестоъгълни мисля че бяха.. 
Ти поне си напреднала - намерила си метро плочки   Mr. Green Аз и това не мога да намеря на нормална цена. Laughing Пък проста правоъгълна плочка уж ..

# 393
  • Варна
Doris, на вгъла на Симеоновско шосе и Г.М. Димитров и ма феноменален магазин за турски плочки. Като гледахме за ремонта ходихме там, има какво ли не и цените са повече от прилични за наистина униканото качество, което предлагат.

Аз съм от Варна, Хикови отговориха, че трябва цял палет да се поръча, така работели с турските фабрики. А малко количество поръчка Санита Идеал Бургас.

Естествено, че могат да се намерят по-евтини плочки, но точно малки ромб или ромбоид аз поне не открих. Ако някой намери ще го черпя Simple Smile

Е ще се купуват метро плочки, да не мислите, че има много и от тях във Варна  Joy Обикновени бели продълговати плочки гланц!
Doris, гледала ли си в IV Ceilings? Ние си поръчахме оттам плочки за баните, от турски производител, до седмица ще ги имаме, без ограничение за количеството. Имаха в магазина и такива интересни плочки - шестоъгълни мисля че бяха.. 
Там са 140 - 160 лева Shocked #Crazy

# 394
  • София
Моите метро плочки са от Досев, но понеже е една голяма плочка, представляваща няколко метро плочки /с изкуствена фуга/ - уф, дали ме разбрахте какво обясних  ooooh!, голям проблем е напасването на цвета на тази фуга с фугата между плочките. Моят майстор за съжаление не ми я напасна както трябва. Като слагаше плочките в банята нас ни нямаше и е направил фугата спрямо неговите си виждания, но е сбъркал - преглътнах, какво да правя! За кухнята обаче няма да го оставя сам да прави цвета на фугата. Иначе качеството на плочките на Досев за цената си е супер - много съм доволна.

# 395
  • Варна
Моите метро плочки са от Досев, но понеже е една голяма плочка, представляваща няколко метро плочки /с изкуствена фуга/ - уф, дали ме разбрахте какво обясних  ooooh!, голям проблем е напасването на цвета на тази фуга с фугата между плочките. Моят майстор за съжаление не ми я напасна както трябва. Като слагаше плочките в банята нас ни нямаше и е направил фугата спрямо неговите си виждания, но е сбъркал - преглътнах, какво да правя! За кухнята обаче няма да го оставя сам да прави цвета на фугата. Иначе качеството на плочките на Досев за цената си е супер - много съм доволна.

Adamas Albus 10/30 28.50 лв., обаче са с фасет.

# 396
  • София
Момичета, днес ще ходим до Керамо и Volturno, за плочки за гърба на кухнята и гранитогрес за пода. Мога да видя и за бели метро плочки. Иначе ние от този магазин пазарувахме плочки за банята: http://baniamechta.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B … 0%BD%D1%8F-metro/. Гледам има и метро плочки, пак с фасет, обаче.
Ето това ще са материалите за вратички и плот:

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 15:00 от Antoaneta_y

# 397
  • Варна
Да, тези Метро плочки, които показахте ги има, но са 10/20, ако се сложат на рибя кост не стоят много добре, затова тези 10/30 набелязах.

# 398
Тонка, тогава бих избрала една идея по-тъмен под и бели гранитни/камък плотове. Може да се заиграете цветово с гръбчето на мозайката.

Скай Блу, ей, заради такава гледка ще се местим! Лазурма синева и планина в далечината-Рай!

В коя част на Щатите сте?

Честита ви панорама и когато и патиото стане готово ще е разкошно! Цялата ви къща много ми харесва!  bouquet

# 399
Дами, преди не много време, някоя от вас (не помня коя Embarassed) ме попита дали бих показала какво съм направила в жилището си. Сега мога да ви покажа един малък (50 кв.м. с терасата) апартамент, сниман от особено "кадърна" фотографка. ЕПК, много висок, но не последен етаж. За жалост няма снимки отпреди ремонта, но общо взето и най-разбитите студентските общежития изглеждаха приказно луксозни сравнени с него. Наложи се изстъргване до панел и тухла на всичко, което можеше да се изстърже, и повторно полагане на мазилка, замазка и шпакловка. Нямаме гипсокартон, не го харесваме много. Майсторите свършиха работа с високо качество на съответната цена Mr. Green, а това остави скромен бюджет за обзавеждане, което трябваше да правим от нулата.

И тъй, два плюса: бързо и бюджетно. Освен това има големи прозорци, приятна гледка към планината, югоизточно изложение и чудовищно ниски сметки за отопление.
И въпроси, на които нямам отговор:
1. Защо избрах този цвят за фугите?
2. Защо не поисках куфар за ТЕЦ тръбите в банята и кухненската част?
3. Защо шкафът над хладилника "лети"?

Давам линк към целия албум с 50 и кусур снимки http://sophism.snimka.bg/daily/meine-wohnung.924153.all и по 2-3 снимки в скрит текст. Все още няма врати, тук-таме липсват лайстни, подовите первази могат да са по-хубави, кухнята ще се довършва с корнизи и скриване на тръбата, а готварската печка няма крачета, но това са дреболии.
Антре
Скрит текст:

Изрично исках гранитогресът да е еднакъв навсякъде и да е максимално близък нюанс до ламината (естествен паркет беше много извън бюджета). В същото време не исках да има разлика между пода и стените в банята, а и много харесвам римските бани. Heart Eyes
Скрит текст:
Дневна с кухня и работен кът. Диванът и масата се разтягат, а двата ниски шкафа под прозореца прибират принтер и доста книги. Не гледаме много телевизия и затова нямаме телевизор. Използваме лаптопите или таблета, който има антенка и лови ефирна ТВ. Mr. Green Няма щори, а само пердета, имитация на лен, но се гладят също толкова трудно. Късото перде е необходимост, защото релсата е изместена напред заради тръбите за парното вдясно.
Скрит текст:

По ред причини (най-вече комин и липса на сантиметри) се наложи кухнята да бъде в тази странна конфигурация, но поне стана бързо - само три дни между изготвянето на проекта и монтажа. bowuu На снимките цветът на шкафовете е бял като стената, но в действителност е по-мек. Все още търся голям телен свещник в геометрична форма за най-горния летящ рафт. И нещо за по-долните.
Скрит текст:

Леглото в спалнята е 180 x 200 и с чекмеджета, а в надстройката на бюрото има бяла магнитна дъска, която ползвам много често.
Скрит текст:

Лампите навсякъде ги избира мъжът ми и понеже този процес беше много дълъг, а и той нямаше почти никакви други претенции, се съгласих.
Към терасата може да се влезе от хола и от спалнята. Засега е празна, само с две саксии и разни LED светлинки.
Скрит текст:

И накрая някои дреболийки със сантиментална стойност. Обикновено купувам само магнити, но има изключения. Рицарят е от Лондонската кула.
Скрит текст:
Подложката за съдове/саксии е от Mорския музей в Гринуич (или Гринич Simple Smile) от изложбата за Самюъл Пийпс.
Скрит текст:
Тези хартиени фенери са от Германския национален музей в Нюрнберг.
Скрит текст:
А на този интересен туристически бастун се натъкнахме, когато разчиствахме жилището преди ремонта. Стар е, не знам от какво дърво, но е много твърдо. Има метален връх и целият е обкован със значки от различни места в Германия (Западна, включително и Бавария) и Австрия, както и 2-3 от България (със старото име на връх Мусала - Сталин). Освен него, намерихме и 3 малки фини порцеланови баварски чашки за кафе (тях не съм ги снимала).
Скрит текст:

# 400
  • София
sladkarka ,страхотна работа са свършили майсторите! Peace
Стените изглеждат напълно равни, не ми се мисли дори как се постиха това в ЕПК  #Crazy
Ламинатът изглежда като сууупескъп паркет, ако не беше казала, че е ламинат, нямаше как да разбера. Наистина е прекрасен.
Банята е супер, но не разбрах какво ѝ е римското, освен травертинът  Party
Бялото, странно, но ми харесва, въпреки че харесвам все наситени цветове.
Прочетох за многото ви пътувания и различните сувенири. Мислили ли сте за някаква декорация по стените? Дали снимки, дали пък някакви сувенири  Hug

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 22:33 от 7no6ti

# 401
Сладкарка, много ми хареса жилището ти.Изчистено и практично.Аз само бих пренаредила кухнята, но казваш че позицията на комина е повлиял да е така.Допълнителните снимки и акценти предполагам тепърва ще нареждате Grinning

# 402
Аз мискя,ме е станало чудно,особено щом жилището е било за тотален ремонт.Направо чудеса сте свършили.За моя вкус е твърфе бяло,въпреки че ми допада по някакъв начин.Мисля,че трябва да добавите малко цвят,чрез декирация на стените примерно,рамки,разни неща.

# 403
  • USA

Ох получих сърцетуб! Гледката! И патио! Не, не, не мога така!  Laughing

Моля те покажи и патиото къде ще е. Открито, закрито?

Патиото ще е 12м на 4м, с 4 колони, като там където ще е терасата отгоре (8 на 4м) ще е закрито, а останалото ще бъде с греди, които ще могат да се затварят или отварят дистанционно. Отстрани искам цялото да е открито, в смисъл няма да остъклявам, но смятам да сложа някакви кабана пердета, които да могат да се затварят при нужда. Иначе и от патиото гледката ще е чудна, като изключим решетките на оградата, но нея нямам право да променям. Виж на терасата парапетът ще е стъклен със сигурност.
Скрит текст:

Моля момичетата, които са ме цитирали, да изтрият цитата, защото не ми се иска да оставям снимки тук и ще ги махна до 24 часа. Благодаря!
Контеса- в Южна Калифорния

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 18:23 от SkyBlue

# 404
Сладкарка, супер е станало! Може ли да напишеш диванът от къде е?

Общи условия

Активация на акаунт