Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 243
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Antoaneta_y виждала съм доста тухли в скандинавските интериори, белички повечето, баните почти винаги с метро плочки наредени като тухли.

Нали съм бяла засега, разлеждам си белички интериори, съответно повечето се оказаха скандинавски, което е разбираемо при тяхната светлина, харесват ми! Ето няколко Simple Smile

Скоро бях гледала един лофт, много ми беше допаднал, ако се сетя къде ще го постна.

# 181
Miss_Bingley, много ми хареса терасата, както и прекрасния лилав цвят на дивана и табуретките. Много се е постарала жената и е станало много уютно!

Относно другите неща те разбирам , но въпреки всичко бих си взела нещата, които на мен ми харесват. Това не е неуважение към баба ти и с един разговор, в който да й обясниш насаме, че това и това много ви харесва и наистина го искате, защото ще стане много хубаво така , съм убедена, че тя сама ще ви предложи да го дадете на тях, а вие да си вземете каквото ви харесва. Така поне би направила моята баба  Heart Eyes

Не разбрах за дюшемето нещо. Писа, че горе е тъмното кафяво, а долу е по-светлото. Вие на кой етаж ще сте реално? С кое дюшеме? Защото ако сте с това на долния етаж даже не бих го циклила и лакирала, защото изглежда много добре.

Макарон, ...
Направи й един шкаф по поръчка на тази камина. Абсолютно същият като нея, но обърнат обратно. ..
На същото мнение съм.
 Peace

Снощи си поръчах някои неща от Икеа и съм много доволна  Blush
Взех си най-накрая Билито и тъй като имаше разпродажба на легла или 15% намаление, то си взехме и ново легло, но проблемът е че си избрах бели неща, а другите ми мебели са тъмно-кафяви  hahaha
Взехме и на детето бяла библиотека и бял шкаф до леглото със светло сини кутии, както и нови завеси с бяло, синьо и черно Simple Smile

До 7ми септември ще са тук и ще нареждам пак  bowuu

# 182
Разгледах и аз от любопитство скандинавски интериори.Еми,не зн,не могат някакси да ми харесат.Това с робота-супергерой е отвратително.То няна нищо хубаво в цялата концепция.

# 183
Споделям ви бг блог, ако имате време за вдъхновения.
Вероятно мацката е писала и тук, не си представям да имаш такъв блог и да не участваш в темата. Simple Smile
http://veroniquevecco.com/

# 184
Както стана ясно, аз пък съм се зарибила напоследък по тухлички. Ето нещо различно, за контраст на ширещия се напоследък scandi style:

И на мен много ми допада - доста уютно изглежда.

# 185
Разгледах и аз от любопитство скандинавски интериори.Еми,не зн,не могат някакси да ми харесат.Това с робота-супергерой е отвратително.То няна нищо хубаво в цялата концепция.
Това е като за твоя вкус-хем бяло, хем Шаби Шик от посочения блог Flutter

http://veroniquevecco.com/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0- … 1%82%D0%B8%D0%BB/

http://veroniquevecco.com/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0- … 1%88%D0%B8%D0%BA/

# 186
  • Варна
Скандинавският хумор е трудносмилаем Simple Smile Харесва ми да има предизвикателство и малко виц. А интериорите им ми харесват с тяхната простота, за обикновени хора, мебелите им са леки, белотата носи простор, няма излишни неща, най необходимото и близо до природата, естествените материи присъстват осезаемо, дърво, памук, лен, тухла, обикновени непретенциозни и непритеснителни. За обикновен човек като мен, от работническо селско семейство Joy

Докато минимализмът е като философия, не всеки би могъл да живее така, аз също между впрочем  Simple Smile Но ме пленяват има нещо мистериозно в празните стаи, като обект за сърцезание, да те е страх да си метнеш халата и сриташ чехлите.

Бароковите интериори са лукс, богатство, разкош, престиж. Също не са за всеки, както и дрехите, трябва да са по мярка.
Но всички могат да са красиви, само трябва да се абстрахираме ние в какъв дом бихме живели, да можем да оценим креативността, идеята и композицията.

# 187
Това е като за твоя вкус-хем бяло, хем Шаби Шик от посочения блог Flutter

http://veroniquevecco.com/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0- … 1%82%D0%B8%D0%BB/

http://veroniquevecco.com/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0- … 1%88%D0%B8%D0%BA/

Произхода няма нищо общо с интериора.И аз съм селска мома ама искам барок пък!ако имах възможност разбира се 😆Важно е какво ти харесва и какво усещане носи.Аз съм аристократка по душа 😞 Семплите,празни,лишени от душа пространства не са за мен.
Този блог го обсъждахме преди няколко страници.Много е хубав да и има чудни неша.Контеса,тези статии ги четох преди няколко месеца.Има страхотни идеи,но няма да мога да ги приложа защото нямам нищо подобно налично.Но пък имам доста аксесоари,кутии за бижута,рамки в този стил.
По казуса с дивана,баба ми не е проблема тя милата се съгласява на почти всичко.Мъжа ми много държи на този диван,а и аз нямам нищо против да остане засега.
Сега почваме да мислим за дюшемето.Ще проучим цените за циклене и ще преценим.Някоя от вас питаше за етажа-на първия етаж сме с по-тъмното и по-запазеното дюшеме.
Че може да остане така,може,но на мен ми се иска да се поднови за да не се занинавам с килими.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 21:24 от Miss_Bingley

# 188
Аз, на Doris "робота"Sunglasses го взимам веднага, с все покъщнината  Joy Joy Joy

# 189
7no6ti, поръчвала ли си през kolekcioner.bg? Харесах един малък и уютен зимен акварел, но искам да го видя все пак, ако и цената му да е твърде символична.

http://kolekcioner.bg/auctions/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D0 … 7%D0%B0%D0%B6-18/

# 190
Ахх Heart Eyes
Дали не е прекалено ретро, за да те посрещнат с такова в коридора? А пък си е бая голямо, като гледам размерите. Rolling Eyes Същия човек продава и жълто паве hahaha
Скандинавските дизайни и аз не мога да ги харесам. Много бели и стерилни, липсва тежест и характер. Аз предпочитам мебели, които изпълват пространството, визуално си "тежат" на мястото. Масивни трапезни маси, големи библиотеки Heart Eyes В тоя ред на мисли, аз обичам соц мастодонтите. С по 483363728288 книги от времето на баба досега, със скъпи сервизи, които се ползват 2 пъти в годината... Но имат характер и носят спомен.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 22:07 от killpop

# 191
  • Варна
Друго имах предвид, да не се ограничаваме само в един стил, да можем да оценим красотата и в останалите, няма да харесваме само оржидеи нали? И маргаритката е красива и кокичето и розата.

Но това е моето лично възприятие разбира се, хора различни, действително и мои познати харесват само един стил и всичко друго се отрича.

А аз дори не споменах индастриала, на който съм фен още от Флаш данс. Miss Bingley щом един скромен скандинавец с весел пушещ Батман те шокира сигурно гол бетон и ламарина ще те ужаси Simple Smile Е един Честърфийлд малко може да смекчи положението. Брутална е композицията всъщност, нашия робот, брадат с ръце на мутанта, източна статуя и книга за мода, Пиер Карден!
Сега съм с таблета, утре ще постна, ламарината е жестока с тюркоазена патина и 5 метрови тавани!

# 192
Идеално си е огледалото killpop
 Но и аз къто теб обичам масивните мебели с характер, и старинните неща, много, обожавам ги.
Това, което аз ще сложа е три пъти колкото това, старо и ще го реставрирам, така да се каже, сменяме стъклото и боядисваме бяло, става огромно винтидж огледало. Точно по вкуса ми.
 Не мога да ви го снимам, че съм далече от вкъщи сега, а и то е прибрано. Като наемахме сегашния апартамент в София хазяина ни каза всичко, което е на терасата да го изхвърляме без никакви притеснения. Е, как са могли да изхвърлят такова огледало?Луди хора. Ако нещо искаме, да взимаме.
 Прибрах си го, като стой та гледай.
Нещо подобно е, само че три пъти по-голямо и по-хубаво. Нямам търпение да си го оправим и да му намеря мястото.

# 193
Здравейте, записвам се да следя темата, тъй като прочетох, че обсъждате и показвате доста интересни неща.
Харесвам винтидж стила.Скоро, живот и здраве ни предстои да обзаведем бебешка стая и мисля да се придържам към него.
Miss_Bingley, имахме подобно огледало в коридора на стария ни апартмент, но когато нашите го продадоха, така и не са го взели. Майка ми до ден днешен съжалява , както и аз.  

# 194
Моля за мнение - най-накрая успях да харесам някакво бяло за стените на всекидневната и кухненския бокс. Изложението е източно и мисля, че този нюанс ще стои по-добре от чисто бялото и няма да се слива с бялата ми кухня. Направих картинки с трите вида паркет, които са ми фаворит за дневната до момента (не знам защо ми се размазаха така в албума, вероятно защото са мънички, но все пак горе долу се виждат цветовете). Аз май клоня към първия (води се избелен дъб някакъв), но ми се иска да чуя още малко мнения. Имайте предвид и синия цвят, който задължително ще сложа някъде:

А това са различни нюанси на синьо (заедно с въпросното бяло), които много харесвам и измежду които ще избера моето синьо за дневната:

Биха ли се съчетали добре нещата според вас или трябва да си търся друг цвят паркет?

Общи условия

Активация на акаунт