Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 302
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Малко минимализъм Villa K by Studio KO

Скрит текст:

И малко Мароко за контрапункт

Скрит текст:

Трудно е да прокараш мароканска идея в модернистичен интериор, тук се е получило

И най-любимото ми от Мароко - лапмпите, уааааау вълшебна приказка

# 196

bananarama
, как смяташ да вкараш винтидж стила?Интересно ми е, накой да даде идея и реални снимки как е направил това у дома. Момичешка стая ще е нали?  Heart Eyes сигурно ще стане сладурско  Simple Smile

Madeleine, щом ще има и синьо, значи аз съм за нюд паркета-то не е точно бяло, нещо телесно е като цвят.
 А и по принцип този цвят ми харесва много повече от другия.
Дъбово, кафяво никак не ми се връзва със синия цвят, пък дори и малко да е  Simple Smile Просто самата комбинация бледо кафяво,бежово със синьо никога не ми е допадала. Ти всъщност къде ще го слагаш това синьо? Като мебели ли? Като декор или аксесоари?
Но ако е само като акцент някъде, може  Simple Smile

Дорис
, тези снимки за пореден път ме убедиха, че не харесвам минимализма. Виж Маркото е друга бира  Joy

# 197
Madeleine, посочените паркети са ми почти еднакви, няма да е лоша комбинация с тях, но можеш да постигнеш повече с друг цвят.
Аз бих сложила цвят като стълбите от третата снимка на Дорис, но горните, защото светлината пада различно върху тях и цветът им е различен от първите.

# 198
Aми може и да не момичешка, но дори и тогава пак в такъв стил искам да е.Просто няма да мога да се развихря , както ми се иска.
Мисля да вкарам някакъв ретро скрин, хубави пердета, памучен килим, ретро десен тапет и така. С момчешка стая, вярно, че ще ми е по-трудно, но все нещо ще измисля.
Скрит текст:
Скрит текст:

Madeleine, спалнята ни е в същия цвят и аз съм заложила на по-тъмен паркет.

# 199
Аз май клоня към първия (води се избелен дъб някакъв), но ми се иска да чуя още малко мнения.

И на мен първият ми допада най-много, след това вторият вариант. Третият цвят ми стои много топъл и, за разлика от първите два паркета, не би ми стоял еднакво добре с всички от сините нюанси, които си подбрала.

# 200
  • Варна

...
Дорис[/b], тези снимки за пореден път ме убедиха, че не харесвам минимализма. Виж Маркото е друга бира  Joy
...

В това не съм се съмнявала, човек на шаби трудно би приел минимализма.
Скрит текст:

Любимо синьо, снимките са само за демонстрация на съчетаване.
Скрит текст:

Мислила съм да постигна такова съчетание

с икейския Stockholm

Светъл под син диван

И синьо mid century

# 201
Oх, Дорис, право в сърцето ме уцели с втората селекция снимки  Heart Eyes
За първите няма смисъл да казвам нищо  Mr. Green

# 202
Ох, и мен, и мен.

# 203
  • In the shadows of my mind
Нареждам се и аз  Heart Eyes
Аз съм по сканди дизайна и шабито, рустика, ретрото, а още повече тежкото бароково са ми анти  Whistling

# 204
Ох, Шабито колко е хубаво  Heart Eyes
сините комбинации са ми ужас направо, не ги възприемам  Simple Smile

# 205
  • Beyond the stars
Разни хора, разни интериори  Laughing

Синьото е божествено  Heart Eyes Heart Eyes

# 206
Благодаря на всички включили се!  bouquet Май сме много феновете на синьото  Simple Smile

И както обикновено, ще ми е много трудно. Няма да правя цветни стени със сигурност, но искам да налучкам правилното бяло, както и максимално да се възползвам от ефектите на светлината в помещението. От чудене накрая май ще мажа всичо в чисто бяло и така  ooooh!

Скрит текст:
Иначе ето още малко любимо синьо и от мен, в комбинация с бяло и дърво. Ако мога да постигна толкова приятна атмосфера и същевременно усещане за простор, ще бъда безкрайно щастлива:

Показвам различни картинки, за да не се хващате за стилове, а само за цветовете. Макар че имам известни наклонности до някаква степен и към средиземноморското излъчване, бялото не е характерно само за скандитата.

Искам простор, чистота и спокойствие, и нищо повече. Никакви излишни вещи, излишни декорации и напрягащи или депресиращи ме цветове. Прави сте, че с червеникаво дърво синьото е направо грее, но аз още не знам къде точно ще го вместя - дали в мебел или аксесоари, а и не съм голям фен на червените тонове в жилищата, адски много ме напрягат. Червен под ще ми дойде в повече, в по-малки количества би било приемливо. Затова и все търся по-неутрални тонове, за да мога после да избирам мебели на спокойствие, без да трябва да се съобразявам изрично със стени, под или врати.

# 207
  • Beyond the stars
Благодаря на всички включили се!  bouquet Май сме много феновете на синьото  Simple Smile

И както обикновено, ще ми е много трудно. Няма да правя цветни стени със сигурност, но искам да налучкам правилното бяло, както и максимално да се възползвам от ефектите на светлината в помещението. От чудене накрая май ще мажа всичо в чисто бяло и така  ooooh!

Скрит текст:
Иначе ето още малко любимо синьо и от мен, в комбинация с бяло и дърво. Ако мога да постигна толкова приятна атмосфера и същевременно усещане за простор, ще бъда безкрайно щастлива:

Показвам различни картинки, за да не се хващате за стилове, а само за цветовете. Макар че имам известни наклонности до някаква степен и към средиземноморското излъчване, бялото не е характерно само за скандитата.

Искам простор, чистота и спокойствие, и нищо повече. Никакви излишни вещи, излишни декорации и напрягащи или депресиращи ме цветове. Прави сте, че с червеникаво дърво синьото е направо грее, но аз още не знам къде точно ще го вместя - дали в мебел или аксесоари, а и не съм голям фен на червените тонове в жилищата, адски много ме напрягат. Червен под ще ми дойде в повече, в по-малки количества би било приемливо. Затова и все търся по-неутрални тонове, за да мога после да избирам мебели на спокойствие, без да трябва да се съобразявам изрично със стени, под или врати.

А и аз не бях фен на червеното под никаква форма -  до този интериор от бг студио, който ми попадна

# 208
  • Варна
Аз май съм поствала визуализатор, много помага да се придобие по-ясна за даден ламиниран паркет в цяла стая, цъка се в кръгчето, избира се цвят и хоп, може на диагонал, на 90о да се завърти... чудно.

За продукцията на Кроношпан е.

# 209
И за мен сините, които показвате, са прекрасни.
Аз пък се вдъхнових от блога Veronique Vecco. Утре ще имам следобедно гости по женски и сега умувах как да си наредя масата. Живеем на квартира все още и това винаги ме е спирало да си купувам посуда- пространството ни е крайно ограничено. Хем, за да не трупам, хем с идеята, че един ден може да не ми харесват за моя собствен дом. Размъквам си различни чаши и чинии от квартира в квартира и вчера попаднах на една статия точно за Mix and Match. Много практичен и приятен начин да съчетаваш и заменяш посуда в дългосрочен план. Решила съм за утре да направя една цветна маса. Ако стане красиво ще споделя. Simple Smile
А иначе - като наемател прекрасно разбирам какво е да имаш диван, който не те кефи и да нямаш вариант да го смениш. Ние сме с едни кютуци с грозна дамаска. Покрили сме ги като временен вариант. Опитваме се доколкото може да си го правим уютно, без да купуваме мебели, които за в бъдеще да се чудим къде да дянем.

Общи условия

Активация на акаунт