Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 133
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
7no6ti, права си...и на мен най-много ми харесва истинска тухлена стена, но....за съжаление е много скъпо да се направи.
Иначе, благодаря и аз за поканата. Аз няма как да се възползвам, но сестра ми е в Русе и вече и казах. Успех!

# 526
  • София
Момичета, благодаря ви за цялата подкрепа  Hug Hug Hug

Това с изкуството и артистизма, обикновено ми е големият проблем в живота, защото редовно си живея в мечтите, вместо в реалността. (Ама то да беше само музиката... няма май изкуство, с което да не съм се занимавала - писала съм поезия, сценарии, играла съм в театрални постановки като малка, в момента помагам на режисьорката в операта, освен, че пея главна роля. Отделно, че и аз рисувам и какво ли още не...
Безумно трудно е да опиша на някой "нормален", какво ми е в главата, най вече на мъжа ми  Crazy Как да му кажа, че просто "виждам" как изглежда бъдещият ни хол  Rolling Eyes

Главата ми е луднала от репетиции и не ми остава много време за интериорни копежи, но ето няколко красоти от мен:

Нека лятото продължи още малко

Модерен фототапет

Спалня с уникална фреска

7no6ti, права си...и на мен най-много ми харесва истинска тухлена стена, но....за съжаление е много скъпо да се направи.
Иначе, благодаря и аз за поканата. Аз няма как да се възползвам, но сестра ми е в Русе и вече и казах. Успех!

Обещавам да се поразровя, виждах някъде истински тухли, но всъшност са "псевдотухли" и просто са един-два см дебели.

# 527
виждах някъде истински тухли, но всъшност са "псевдотухли" и просто са един-два см дебели
.
Предполагам имаш предвид тънки облицовъчни тухли.
РОКУОЛ предлагат такива.
Успех със спектакъла 7no6ti!

# 528
  • София
Съжалявам да го чуя, но ние и без това глдаме да не я държим без опаковки.
Честно казано много харесахме хладилника, дизайна и се надяваме да ни върши работа.
Права си за лампата, просто гледам,гледам и нвито една не мога да си я представя в стаята. Май наистина ще е най-добре след като се обзаведе.

Ние навсякъде сложихме осветителните тела последно.

# 529
  • Beyond the stars
Miss_Bingley За твоя диван се сетих - вариант за по-евтино претапициране (обличане в калъф) споделен в темата за преправяне на стари мебели
Скрит текст:

# 530
Miss_Bingley За твоя диван се сетих - вариант за по-евтино претапициране (обличане в калъф) споделен в темата за преправяне на стари мебели
Скрит текст:

благодаря ти, това е чудесна идея, само трябва да преброя местата на този динозавър  Mr. Green
и да обсъдя идеята, но подозирам, че ММ ще ме отреже,пак  Joy Joy Joy

# 531
Ако държиш да го смениш или претапицираш динозавъра, що не го изгориш с ютията без да искаш?  Mr. Green

# 532
Страхотна идея  hahaha Joy Thinking ама не съм толкова зла

# 533
# 534
Лоренца, чудих се къде да позиционираш точката ли?  Joy
Шегувам се, тези дни сме малко пасивни в темичката.

# 535
Мохини, сори, беше за един конкурс, но нещо не ми харесаха годините. Като изясня инфото - ще пусна пак "точката".
Центрирана, разбира се  Wink

# 536
Да те харесват бързо и да дойдеш да се похвалиш.  Praynig

# 537
виждах някъде истински тухли, но всъшност са "псевдотухли" и просто са един-два см дебели
.
Предполагам имаш предвид тънки облицовъчни тухли.
РОКУОЛ предлагат такива.
Успех със спектакъла 7no6ti!
И аз харесвам декоративни тухли,скоро правих ремонт на кухнята в рустик стил и облицовах едната стена с такива.Но майсторът (който ми е близък) ги налепи малко близо една до друга и не можеше да се фугират,та са ми малко прекалено рустик,ако мога така да се изразя... Joy

# 538
  • София
Някой слагал ли е бели первази за под? Интересува ме от какъв материал са направени и, извинявам се за битовизма, но има ли проблем с тях при почистването на пода. Конкретно ме интересува дали се зацапват от парцали и т.н. почистващи средства.  

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 09:30 от Antoaneta_y

# 539
  • Варна
http://prikachi.com/images/143/8904143C.jpg
Моите са от нещо като изключително твърд стиропор, боядисани са с миещ се латекс на левис, чистят се лесно, и с обезмаслител съм ги мила, че при монтаж на климатик ги изцапаха с масло.

Общи условия

Активация на акаунт