Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 106 009
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Днес имахме семеен повод за празнуване, годишнина от сватбата, но беше ужасно критичен ден. И за капак, заслужихме си наказанието: счупи ни се пералнята. Освен да кажа, добре поне, че не стана наводнение Blush и дано само с това да ни се размине Praynig

# 121
  • на острова на мечтите
Дани  Hug......Като знам как си обожавам котките и си ги гледам като деца, направо не ми се мисли какво ти е. Аз щях да се поболея зимата само защото едната ми котарана беше хванала някакъв вирус и повръщаше. По цели нощи съм я гушкала и се ослушвах дали диша.
Hugаз като че ли не мога все още да повярвам.  Crazy
Днес имахме семеен повод за празнуване, годишнина от сватбата, но беше ужасно критичен ден. И за капак, заслужихме си наказанието: счупи ни се пералнята. Освен да кажа, добре поне, че не стана наводнение Blush и дано само с това да ни се размине Praynig
PeaceНе се вайкай за материални щети и загуби Outta JointЗа този, който губи в момента е гадно и неприятно, но после, почти винаги се оказва, че е за добро.  Hug

# 122
Книгата е По пътя на спиралата на Нина Ничева,но допълненото издание,от 2012 мисля  Simple Smile

Здравей, никъде не мога да намеря книгата  за да си я купя .Случайно някой да я има в електронен вид?
Аз имам 2 книги от Нина Ничева Подкрепа от небето и Матрица на кармата.И двете книги са много хубави и полезни.

# 123
  • в огледалото на живота
Книгата е По пътя на спиралата на Нина Ничева,но допълненото издание,от 2012 мисля  Simple Smile

Здравей, никъде не мога да намеря книгата  за да си я купя .Случайно някой да я има в електронен вид?
Аз имам 2 книги от Нина Ничева Подкрепа от небето и Матрица на кармата.И двете книги са много хубави и полезни.

http://www.bgbook.dir.bg/По-пътя-на-спиралат … Ничева_37538.html

# 124
Книгата е По пътя на спиралата на Нина Ничева,но допълненото издание,от 2012 мисля  Simple Smile

Здравей, никъде не мога да намеря книгата  за да си я купя .Случайно някой да я има в електронен вид?

http://www.bgbook.dir.bg/По-пътя-на-спиралат … Ничева_37538.html

линка не се отваря

# 125
Момичета, здравейте!
Все още съм на работа, но няма да преподписвам. Кога да закача пеликана на стената? Когато ми изчете договора ли? Или мога още отсега?
 bouquet

# 126
 Според мен още сега Simple Smile

# 127
Момичета здравейте!

И аз имам един въпрос за пеликана.При мен ситуацията е малко по различна .Аз имам вече избрана нова работа , ходих на интервю още миналият месец, но сега изчаквам да ми се обадят т.к. самият офис е нов от тази година и в момента се очакват нови поръчки за следващият сезон.Та  питането ми е
мога ли да ползвам пеликана или той е само за намиране на работа. Т.к. аз съм в момента изчаквам , а това уверявам ви не е лесно т.к.   си се притеснявам да не би нещо да се промени.

Хубав ден на всички.

# 128
Roanda, в подобен случай не бих правила нищо. Щом ти вече си имаш работата, не си търсиш нова, не мисля, че е удачно да слагаш пеликан, който ще направи така, че да търсиш нова работа.  Peace

# 129
Предполагам, че е индивидуално, но при вас колко време след слагането на Пеликана, действително започнахте да работите новата си работа?

# 130
Roanda, в подобен случай не бих правила нищо. Щом ти вече си имаш работата, не си търсиш нова, не мисля, че е удачно да слагаш пеликан, който ще направи така, че да търсиш нова работа.  Peace

много благодаря за съвета!

# 131
# 132
  • на острова на мечтите
Предполагам, че е индивидуално, но при вас колко време след слагането на Пеликана, действително започнахте да работите новата си работа?
Ами на мен ви се обадиха в рамките на един месец newsm78,или по-малко? Не помня много добре,но те чаках дълго.
О,Кръстовден  Hug Честито на всички  bouquet
И на мен линка не ми се отваря Thinking

# 133
Ами на мен ви се обадиха в рамките на един месец newsm78,или по-малко?

Дано и аз с това да се похваля след месец Praynig Засега има някакви знаци, но нищо сериозно. Освен да си напомня да имам търпение и да вярвам Praynig

# 134
Какво мислите по повод на разпространяване на новината за предстоящо интервю за работа. За или против Thinking И какво е обяснението?

Общи условия

Активация на акаунт