Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 429
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
  • на острова на мечтите
Много съм ви признателна за разбирането Hug Днес благодаря цял ден,че го имах,а и имам все пак още две пухчета Praynig
Днес ударих колата, съвсем леко само страничното огледало и се чудех какво мога да направя, за да избегна подобни случки в бъдеще.
Проблемът е, че аз съм още неопитен шофьор, ММ много държи на колата, почти нова я купихме, а предишната беше обявена за тотална щета след инцидент, при който ММ като по чудо се измъкна напълно невредим /според мен инцидентът с тоталната щета се случи отчасти по негово желание, защото не я харесваше, не харесваше сервизното обслужване и подсъзнателно си беше пожелал да сменим колата, а беше взета на дългосрочен лизинг за 5 години/
Обикновено големите поразии на превозните средства ги правят мъжете, ама тяхното не се брои Crossing Arms Аз всеки път,когато се кача правя благословия и обграждам и къщата и колата с кристална защита Peace Всичко това ми отнема около 15 секунди.
Дани,гуш и от мен  Hug
Утре,на 08.09 се започва правенето на парични апликатори по една от книгите на Н.Ничева.Ако го няма на първа страница,мога да снимам и да го кача.Прави се няколко седмици,но аз винаги съм имала добри резултати и смятам пак да го започна  Grinning
Ще се радвам,ако споделиш bouquetА и не само аз,предполагам!
Приятна вечер на всички! И благодаря,ме ви има   Praynig Hug

# 106
Пишат се осем осмици -хоризонтално и вертикално,става като табличка и се попълва-т.е.получавате осем реда настрани и надолу с осмици,след това квадратчето се сгъва осем пъти и се носи при парите.Носи се осем дни,на деветия се изгаря и на следващия ден се прави ново.Това се прави осем поредни пъти и след това се почива осем седмици.С червен химикал.
Хубаво е да се започне на 8.09,17.09,26.09.Ако не е септември месец,пак на тези числа.Утре ще снимам от книгата и ще го кача  Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 11:31 от Étoile*

# 107
Аз го направих. Успех на всички! newsm51

# 108
# 109
  • Sofia
И аз направих апликатора  Heart Eyes

# 110
А книжката как се казва?

# 111
Книгата е По пътя на спиралата на Нина Ничева,но допълненото издание,от 2012 мисля  Simple Smile

# 112
Дани  Hug......Като знам как си обожавам котките и си ги гледам като деца, направо не ми се мисли какво ти е. Аз щях да се поболея зимата само защото едната ми котарана беше хванала някакъв вирус и повръщаше. По цели нощи съм я гушкала и се ослушвах дали диша.

# 113
Днес, понеже имам преведен аванс, отивам да тегля и дарявам 1 левче за SOS-селища, на връщане към дома минавам покрай Лафка и въпреки че бързам, спирам да си купя фиш, който печели 10 000 000, смеем с с жената от лафката и тя ме изкомандва да си взема фиш и от някаква друга игра, защото той носел и моментна печалба. Безпрекословно се подчинявам, а жената отвътре започва да се радва – спечелила съм пет лева. Така че пет лева веднага ми се върнаха – два фиша по два лв и единият лев от дарението, което направих на банкомата. Толкова се развеселих, че не можех да си събера усмивката, докато вървя сама Grinning.
А бързах за среща приятелка, която ме заведе да се разхождаме до морето, а там, на една сергия, продават два от медальоните, ом и ин и ян, които търся да си купя цяло лято, на цена, която ми харесва.
Взех си и двата, естествено!
Поредния прекрасен ден! Благодаря!

# 114
  • Sofia
... фиш, който печели 10 000 000 ...

Пожелавам ти го от сърце!

Hug Hug Hug

# 115
Чудно  Hug да ти е едно такова весело и леко на душата  bouquet
Мислех си да ви питам нещо - имали ли сте колеги, които не правят нищо на работа, а вие им поемате задачите? Съвсем буквално - за цял ден пишат един мейл, дооправят някой файл и останалото време запълват като симулират някаква дейност. Не бях виждала такова чудо. По принцип не ми пречи да свърша аз работата, защото ако не я върша, нямам много други задачи за момента и не е сложно. А и ако не я свърша, ще се трупа с дни. Но започвам да се чудя какво означава това, че се ядосвам на друг, който по цял ден просто седи на стола. Всички колеги го виждат и просто са вдигнали ръце. Не ме интересува толкова въпросния мързелив колега, колкото искам да се отърва от вътрешното си негодуване срещу това нищоправене. Sick не им ли е неудобно на подобни хора, не се ли изморяват повече от висенето и симулирането на дейност.
Май Алина беше писала преди, че са благославяли една колежка и тя напуснала  Laughing

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 12:13 от С.О.

# 116
  • Бургас
Помисли си само какви може да ги натвори ако "пипне" някоя работа и после колко повече може да има да се оправя след него/нея  Mr. Green, защото той/тя като няма желание дори и да е принуден/а ще си "остави ръцете" предполагам.Направо да благодариш, че не пипа  Wink

# 117
ММм да! Да съм доволна, че не пипа, че да не забърка някоя каша! Добра идея  Mr. Green Hug
Не знам, приятели, как да обясня, че този човек пипва количество работа, което се равнява на 2 часа работа за цял ден. Такова животно никога не бях срещала и ежедневните ситуации в офиса звучат като виц. Но за нашия отдел са ежедневие и реалност. Ще ми мине, но към момента съм впечатлена, защото виждам такова нещо за първи път.

# 118
Мисля, че се нарича чувство за справедливост. Wink

# 119
Книгата е По пътя на спиралата на Нина Ничева,но допълненото издание,от 2012 мисля  Simple Smile

Звездичке, благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт