Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 427
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Dev,благодаря за темата!
Помните ли, че и аз търсех работа Grinning ами от тази седмица вече не търся, защото и аз като Daysy, намерих!
Ако някой се чуди, да отваря първа страница и да си избере някое и друго ритуалче Simple Smile
Нали знаете за пеликана, закачен на стената? Сега да махна и да го изхвърля ли? Имате ли идея?
На 1 стр.има Peace

Здравейте, може ли малко повече информация за пеликана.
не мога да го открия.Може ли линк или името на темата,Много Благодаря!

# 91
# 92
Момичетата са помогнали Simple Smile много е важно да се махне, след като вече си намерила работа!  Hug

# 93
# 94
открих още един ритуал за привличане на пари:
http://evolife.bg/obichaite-parite-za-da-idvat-pri-vas/

# 95

Удоволствието е изцяло мое Hug И аз трябва сериозно да се захващам с търсене на нова работа, колкото и да не ми се иска:tired: Запазих изображението на пеликана в папката с автобиографиите ми Wink и го разпечатах и залепих над печката. Веднага щом има резултат, обещавам да споделя Praynig

# 96
  • на острова на мечтите
След ритуала с пеликана си намерих работа. Успех Галче, Роанда 80, а и всички ,които искат да си намерят работа bouquet
Днес ми е тъжно. Много,много тъжно  Sad

# 97
След ритуала с пеликана си намерих работа. Успех Галче, Роанда 80, а и всички ,които искат да си намерят работа bouquet
Днес ми е тъжно. Много,много тъжно  Sad

Вдъхваш ми надежда Praynig Аз вчера закачих пеликана, преди да си легна и днес на работата получих по телефона почти предложение за работа. Още нищо не се знае, но има надежда Praynig Още днес започвам да си представям как отивам до там с автобуса всяка сутрин. 

Дани Hug Защо ти е тъжно?

# 98
  • на острова на мечтите
Ами защото котанчо го е прегазва кола и цял ден ми е едно такова пусто. Той все около мен си беше. Храних ги със спринцовка със сестричка та му ooooh! Извинете,за някой е глупаво, ама ми е криво в момента. Галче spoko

# 99
Ами защото котанчо го е прегазва кола и цял ден ми е едно такова пусто. Той все около мен си беше. Храних ги със спринцовка със сестричка та му ooooh! Извинете,за някой е глупаво, ама ми е криво в момента. Галче spoko

Аз не мисля, че е глупаво Hug Мен например ме е страх от кучета, а родителите на ММ имаха немска овчарка, която така и не се осмелих да приближа, но когато ми казаха, че е умрял Макси и ми стана толкова тъжно. Веднага си спомних влажния му поглед и как ме гледаше през прозореца. Представям си какво ти е, щом си се грижила за животното, имаш толкова спомени с него, сигурно го чувстваш като член на семейството.
Наскоро почина баба ми, която ме е отгледала. Беше ми много тъжно, но ММ ми каза нещо, което ме накара да се замисля. Каза ми, защото плачете, трябва да се радвате за нея, а не да плачете за себе си Praynig

# 100
  • на острова на мечтите
Галче,благодаря ти за топлите думи! Аз цял ден ту плача,ту се усмихвам, защото си припомням едни такива забавни моменти с него и му благодаря, че е бил част от живота ми. На моменти го търся, защото не ми се вярва,че го няма и няма да се качи на прозореца, за да ме подсети, че е време за ядене, или просто за глезки! Той беше по-гальовният от тримата (след Лилло и Лилли, сестричка та,  дойде още едно,малко по-голямо от тях)и по-доверие и май любимецът ми!

# 101
  • в огледалото на живота
Дани,гуш  Hug
Спомняй си често за него и благодари на Господ, че сте имали възможност да прекарате време заедно.

# 102
Дани,гуш и от мен  Hug
Утре,на 08.09 се започва правенето на парични апликатори по една от книгите на Н.Ничева.Ако го няма на първа страница,мога да снимам и да го кача.Прави се няколко седмици,но аз винаги съм имала добри резултати и смятам пак да го започна  Grinning

# 103
Днес ударих колата, съвсем леко само страничното огледало и се чудех какво мога да направя, за да избегна подобни случки в бъдеще.
Проблемът е, че аз съм още неопитен шофьор, ММ много държи на колата, почти нова я купихме, а предишната беше обявена за тотална щета след инцидент, при който ММ като по чудо се измъкна напълно невредим /според мен инцидентът с тоталната щета се случи отчасти по негово желание, защото не я харесваше, не харесваше сервизното обслужване и подсъзнателно си беше пожелал да сменим колата, а беше взета на дългосрочен лизинг за 5 години/

# 104
  • Бургас
Дани,  Hug, знам какво е  Sad 

Общи условия

Активация на акаунт