Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 560
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
За дните около Коледа,от По пътя на спиралата от Нина Ничева
Скрит текст:
Скрит текст:

# 376
Определено ще я чета тази мантра около Коледа, имам нужда да си възвърна баланса. По ред причини се отдалечих и сега връщането ми е много трудно.  ooooh!

# 377
  • София
Ето пак линковете за Маккена, активни са до 29 декември 2016. Пак да кажа, ако някой се сеща къде да ги бутна трайно, да свирка  Whistling

Желязна самоувереност

Най-странната тайна в живота

Промени живота си за 7 дни

Спри цигарите

Богатството

# 378
За дните около Коледа,от По пътя на спиралата от Нина Ничева
Скрит текст:
Скрит текст:

Много интересни откъси, благодаря!

# 379
phil, благодаря  bouquet. Свалих ги. Сега идва трудната част, постоянството.
Днес говорих с една приятелка, пратих ѝ Вълшебствата на Ронда, много било сложно. Вчера ѝ пратих 11 дни на чудеса, ама и то много дълго, няма ли нещо за три дни. Е, то ако знаех, щях да го ползвам. Нямаме търпение, а искаме незабавен резултат. Сигурно може, ама за напреднали Аз май все си стоя в началното училище. Хем знам, че докато се чудя кое и как, едно да правя редовно, повече полза ще имам.

Сега да попитам, има ли някакви препоръки с кое да се започне и колко време да се прави? Щото аз искам всичките заедно, но това едва ли е добра идея.

Ей, на тази проверка правопис не може много да се вярва. Вместо "идея" написах "идия", то не ми дава грешка. Проверявам аз и какво намирам?
"Идия в древногръцката митология е океанида. Най-малката дъщеря на Океан и Тетия." Имат си го и днес това име индийките. Та покрай грешката научих нещо ново. Simple Smile

Приятна и спокойна вечер на всички!

# 380
# 381
  • София
Не мисля, че има значение с кое се започва, те не са свързани. По-скоро прецени в коя насока искаш да работиш или ги преслушай и виж кое ти въздейства най-вече. Но да, и моят опит показва, че е хубаво постоянство, прескачането от едно в друго не върши работа. Колкото до трайност и резултати - май 21 дни беше за затвърждаване на навик (независимо ежедневен или мисловен) Wink Но както е казал Пух - колкото повече, толкова повече (по-добре).

# 382
Да, и аз съм го чувала това, че са нужни  21 пъти да направиш нещо, за да свикнеш с него.
Аз имам проблеми със съня. Отдавам го на работата, която започнах скоро. Но не знам кое точно ме притеснява. Не знсм как да се отпусна и да си помогна със съня.

# 383
  • Бургас
Пробвай с валериан Peace Не че, няма техники, но при такъв вид притеснение при мен не работят, мозъка иска да мисли и анализира и по цели нощи се въртя, валериана ме успокоява.

# 384
Аз имам проблеми със съня. Отдавам го на работата, която започнах скоро. Но не знам кое точно ме притеснява. Не знсм как да се отпусна и да си помогна със съня.

пробвай йогийско дишане през носа, като следиш мислено потока на въздуха или нади шодан, но за заспиване това със следенето на мен ми помага повече

# 385
# 386
Благодаря за идеите! Надявам се скоро да овладея нещата. Всъщност вечер заспивам лесно, но се будя скоро и не мога да заспя повторно. Мисля, мисля, анализирам, фантазирам... И не мога. Но търся варианти. Мажа се с магнезий също.

# 387
Благодаря за идеите! Надявам се скоро да овладея нещата. Всъщност вечер заспивам лесно, но се будя скоро и не мога да заспя повторно. Мисля, мисля, анализирам, фантазирам... И не мога. Но търся варианти. Мажа се с магнезий също.

Насъбрал ти се е стрес и ти е разбутал нервите. Нужно е да забавиш темпото и ще се оправиш. Освен ако не си в някакъв творчески период и от много идеи не те хваща сън. Дано да е второто. Simple Smile

# 388
  • на острова на мечтите
и аз преди година имах същия проблем. После пробвах с валериан и с хоопонопону. Сега спя нормално.

# 389
Изглежда елементарно, ама "вдишвам", издишвам" също върши работа. Щипка сол със щипка захар – също, в началото не ми действаше, докато не увеличих количеството и щипка значи половин лъжичка от тия зя кафе.

Общи условия

Активация на акаунт