Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 564
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Дев, страхотна мисъл!
Благодаря ти, че я сподели!

# 361
О,какви чудесни новини ,mozila  Party
Галче,ами така правя и аз. Според книгата на Лао Дзъ, вариант на Дайър Вайн,в смисъл по-лесно смилаема философия, бях стигнала до 21_ви съвет (разсъждение),че не бива да се стремим към материални желания и не бива да се противопоставяме на това,което ни поднася съдбата.  Тао (или пътят) винаги работи за нас и знае много добре,от какво имаме нужда. Съветът в заключение е да благодарим поне три пъти на ден на Господ за всичко,което ни се случва. Отначало доста се начумерих и съответно се нахъсих да пиша тук, ама не успях да формулирам добре мислите,които ме налетяха, и май точно така е трябвало да стане,за да доузреят и се оформят чувствата, които се породила от прочетеното. Като се замислих обаче,  в общи линии това е философията на мм ooooh! И да ви кажа, че при него действа безотказно newsm78 Joy Каквото и да стане не се тръшка и вайка, ами заявява,Абе не се кахъри , затръшна се вратичка, за да се разтвори порта Grinning
Не успях да напиша всичко,което исках и мъдрих ,но в общи линии  това е същността на въпросното философско съждение.
Само хубави неща ви желая!!!!!

Чудесен начин на мислене и много правилен според мен! Друг е въпросът, че понякога трудно се спазва. Благодаря за споделеното!
mozila, да ти се върне любовта и положителната енергия и благодаря, че даваш стимул и на други!
Наистина много научавам тук, прегръдка и благодарност на всички ви!

# 362
  • София
О да, наистина най-добрата философия, но и трудна за прилагане. Всеки си има проблем с различен момент - на някои разделите и пусканията са им мъчни, а пък аз например с напредването на годините ставам все по-нетърпелива към божествените планове за мен  Mr. Green Все си повдарям, че Вселената си знае работата, а аз трябва само да я подкрепям с действията си, обачеее... непрекъснато ми се иска да форсирам поне малко. Което пък води със себе си известно недоволство и мрън.
Слънчев да ви е денят! Макар и студен  Hug

# 363
Когато имам желание да форсирам нещата, понякога ми помага просто да се огледам и да видя пътя, който вече съм извървяла. Тогава се въоръжавам с търпение, казвам си, че мога и че просто ми трябва повече време и с усмивка продължавам напред. Или поне работя върху прилагането на този подход Wink

# 364
Хубави постове от последните страници  bouquet
Колкото повече житейски опит трупа човек, толкова повече му става ясно, че всичко се случва с конкретна цел. И добро, и "лошо". Благодарна съм за едно конкретно нещо, че не ми се сбъдна, колкото и да го исках преди. Със сигурност има много такива, но сега си мисля точно за едно определено желание и цел, които имах. Господи, благодаря Ти!
Тези дни попаднах на една от предишните теми, 34-та мисля. Там е начало се говори за вярвания, свързани със седмицата преди 21 декември. Ще потърся и ще пусна линк по-късно от компютъра.

# 365
Аз също тези дни ще кача за празниците утвърждения от Н.Ничева  Simple Smile
Напоследък ми е много трудно,в работата само проблеми,здравословно я позакъсах и се опитвам да не протестирам и да приема,че това са изпитания,през които трябва да мина.По този повод мисля,че danilu беше публикувала една книга,която чете,за тибетска философия мисля,че беше,дали може да ми я напишеш,че нещо не я намирам?
А за искането-забелязала съм,че колкото повече се вкопчваш в едно нещо и само за него мислиш,толкова повече не става  Simple Smile

# 366
Добро утро Simple Smile пост номер 64 за седмицата преди зимното слънцестоене: http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=550714.60

# 367
C.O,благодаря за поста  Hug Аз мисля да съчетая написаното с това,че Луната намалява след 14.12,да се отърва мислено от всички проблеми и блокажи,може да ги запиша на лист и да ги изгоря.След това точно на 21-ви има молитви,които се казват,мисля,че беше три дни,тези дни ще ги кача  Simple Smile

# 368
  • на острова на мечтите
За мен декември е магически месец и винаги го чакам с нетърпение.
Добро утро Simple Smile пост номер 64 за седмицата преди зимното слънцестоене: http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=550714.60
bouquet Hug

# 369
  • Варна
Много ми хареса !

# 370
Ами аз съм ги сваляла преди сто години и сега нямам никаква идея. Намерих в нета само за ОТСЛАБВАНЕ
Довечера ще накачуля останалите мп-тройки някъде и ще пусна линк. Другите са за самоувереност, цигарите, благополучие, промени живота си за 7 дни... бе квото имам ще кача  Mr. Green

Допълвам. Ето ги:
За богатството
Желязна самоувереност
Най-странната тайна в живота - това не е сугестия, но върши същата работа Simple Smile
Промени живота си за 7 дни
Спри цигарите

Линковете са активни до 13 декември.

Успях да сваля само файла за отслабване. Всичко друго ми даваше "Несъществуващ файл / папка" Sad

# 371
И на мен ми дава същото 😕

# 372
  • на последния етаж
За мен декември е магически месец и винаги го чакам с нетърпение.
И за мен!  Heart Eyes
Любимият ми месец, когато е и любимият ми празник - рожден ден. Simple Smile

# 373
  • София
Явно са изтекли линковете. Ще ги кача пак, ако не днес - утре. Не знам къде мога да ги сложа, така че да си стоят постоянно  Thinking

# 374
А да ви питам, някой да има файловете за медитация по метода Силва? Търся "Голямото отпускане".

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 11:31 от Пит

Общи условия

Активация на акаунт