Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 565
  • 781
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За програмите на Пол Маккена какво мислите? Нямам спомен да е обсъждано, но може и да бъркам.

И мен ме интересува  Hug

# 331
  • София
Много харесвам хипнозите на Маккена. Хипнози ли са, сугестии ли, програмиране, не знам правилната дума. Все се каня пак да започна да ги слушам. Често го правех и в движение, докато ходя, че трудно намирам половин час да лежа на място, освен преди сън (когато заспивах, т.е. стават и за приспиване  Laughing ). За ефект ми е трудно да кажа, тъй като постоянството ми куца  Mr. Green Но определено ми вдигат вибрациите и вършат супер работа, ако си в дупка. Но ги слушах разбъркано, може би трябва да подкарам една за по-дълго време и тогава да видим.
Книгите не съм чела, освен тази за цигарите, не съм ги отказала  Whistling

P.S. Абе има ли някаква нормална Фейсбук група по нашите теми? Не съм намирала...

# 332
  • на острова на мечтите
Ако има фейсбук група ще участвам с удоволствие. Стига да се поддържа добрият тон Hug
Повечето въпроса за свободната воля на детето, мисля че е добре,всяка дейност на детето да се свежда до дидатктическа игра. А и с личен пример - аз готвя, малчуганът си приготвя домашните. Не е трудно да се приложи, но е ангажиращо от страна на родителя.  Peace

# 333
Има ФБ-група на Дриймленд  Heart Eyes

https://www.facebook.com/groups/dreamlandbg/

# 334
# 335
phil: Случайно да си чела някоя от книгите на Робърт Монро? И пробвала ли си някой от програмите на Института Монро? Доколкото си спомням началната мъ програма "Гейтуей" я имаше за сваляне от нет-а. Големина около 4.5-5 Гб. Мисля че в нея бяха 6-те вълни (от 7), а те могат да ти помогнат не само за отказване на цигарите, но и в много други области от живота. Включително могат да те доведат от Осъзната и Контролирана ОИТ (опитност извън тялото). Хубавото е, че не само те водят стъпка по стъпка в процеса със осъзнаване на всичко което се случва и правиш, но и след време не е необходимо да ги слушаш за да достигнеш до съответните състояния (наречени там фокуси на съзнанието).

# 336
  • София
SenkoTron, не бях и чувала, но разрових и звучи доста интересно. Намерих на сайта на института разни записи, ще ги прегледам. Благодаря!  bouquet

# 337
И аз съм много доволна от сугестиите на Пол Макена. Много добре ми се отразяват.

# 338
И аз съм много доволна от сугестиите на Пол Макена. Много добре ми се отразяват.
От къде мога да си ги сваля?

# 339
И аз искам линк за сваляне, ако може.

# 340
  • София
Новолуние в Стрелец утре в 14:18 часа

Кога да пишем желания  Party Party

от 14:18 часа днес

# 341
  • София
Ами аз съм ги сваляла преди сто години и сега нямам никаква идея. Намерих в нета само за ОТСЛАБВАНЕ
Довечера ще накачуля останалите мп-тройки някъде и ще пусна линк. Другите са за самоувереност, цигарите, благополучие, промени живота си за 7 дни... бе квото имам ще кача  Mr. Green

Допълвам. Ето ги:
За богатството
Желязна самоувереност
Най-странната тайна в живота - това не е сугестия, но върши същата работа Simple Smile
Промени живота си за 7 дни
Спри цигарите

Линковете са активни до 13 декември.

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 21:29 от phil

# 342
може ли пак да изпратите страницата за отслабване т.к. не се отваря.

благодаря!

# 343
  • София
Бе май съм го копирала грешно първия път newsm78
Eто - Отслабване

# 344
  • София
Phil, страхотно, благодаря   Hug

Общи условия

Активация на акаунт