Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 569
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
phil: Пълната им програма Гейтуей ще трябва да я търсиш по торент-тракерите. На сайта има мисля само 1 пълна част от нея въвеждащата (Wave 1-1). Колкото да се добие представа за нещата. Аз трябва да видя дали го имам още торент файла с нея и ако да, дали мога да го дръпна през нея и да го кача на Замундата. Че като гледам може би доста хора ще се заинтересуват от подобна пълна версия. Имаше и ако правилно помня и информация коя мп3-ка за какво беше, т.е. кой фокус и т.н., Защото помня че имаше поне 2 такива със НВК (не-вербална комуникация), които се използват за пряко комуникиране в астрала. Иначе мисля че имаше и контролиране на сънищата и други.

# 346
  • на острова на мечтите
Писах брисах,ама не ми хареса съдържанието. Нямам време да оправя текста и така само ви поздравявам и ви желая много любов!!!!!

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 19:43 от danilu

# 347
  • София
Честит празник на всички именници
 bouquet

# 348
Писах брисах,ама не ми хареса съдържанието. Нямам време да оправя текста и така само ви поздравявам и ви желая много любов!!!!!

Hug

Аз напоследък си казвам, точно от това имам нужда в момента Heart Eyes

# 349
Честит празник на всички бивши и натоящи студенти!

Ох, напоследък нещо все лоши мисли имам в главата и трябва да обърна тези мисли 🤔 , защото не е никак добре.

# 350
Честит празник на всички бивши и натоящи студенти!

Ох, напоследък нещо все лоши мисли имам в главата и трябва да обърна тези мисли 🤔 , защото не е никак добре.

Значи, казвай си:
"Напоследък имам все по-хубави мисли в главата и това е добре!"  Hug

# 351
Пит, мерси  Hug

# 352
Мила Аризона, виждам от лентичката ти, че имаш малко момченце Simple Smile Помня те от други теми Simple Smile
Вероятно е някаква лека форма на следродилна депресия.
Опитай да повтаряш позитивни изречения, както те е посъветвала Пит. Пробвай с Хонопооно.
Друго утвърждение - "Всеки ден във всяко едно отношение аз ставам все по-добре и по-добре!"
Опитвай се да се усмихваш повече. Създай си свои си ритуали и релаксиращи неща, които те карат да се чувстваш добре. Излизай всеки ден с бебчо, независимо от времето! Самите разходки действат ободряващо и гонят черните мисли  Simple Smile
Дано скоро се похвалиш с добри новини и мисли  Hug

# 353
Happy,не е следродилна депресия, породено е от болен човек в семейството и оттам всякакви черни мисли.
 Благодаря ти за съветите, ще гледам да ги следвам  Hug bouquet

# 354
  • Кьолн
Здравейте на всички от тази прекрасна тема!Не съм писала в нея от около 4 години.Тогава ми се сбъдна най- голямото желание! Четях ви и правех ритуалите.Картата на желанията и онзи ритуал с писане на лист на желанията!

Искам от сърце да благодаря на всички в тая тема,на тези които оформят линковете на първа страница,четях ги постоянно.На положителната енергия на всички в групата!Да сте живи и здрави и нека много любов има в живота ви! bouquetБез вас желанието ми нямаше да се сбъдне! А то промени към добро не само моя живот,но и този на децата ми! Което е много важно за мен! bouquet Hug

# 355
  • в огледалото на живота
Здравейте на всички от тази прекрасна тема!Не съм писала в нея от около 4 години.Тогава ми се сбъдна най- голямото желание! Четях ви и правех ритуалите.Картата на желанията и онзи ритуал с писане на лист на желанията!

Искам от сърце да благодаря на всички в тая тема,на тези които оформят линковете на първа страница,четях ги постоянно.На положителната енергия на всички в групата!Да сте живи и здрави и нека много любов има в живота ви! bouquetБез вас желанието ми нямаше да се сбъдне! А то промени към добро не само моя живот,но и този на децата ми! Което е много важно за мен! bouquet Hug
Бъди здрава  Hug
И още много сбъдване на желания да има  Heart Eyes

# 356
  • Кьолн
Благодаря ти от сърце Дев! Същото желая на теб и на всички в групата! Hug

# 357
Здравейте на всички от тази прекрасна тема!Не съм писала в нея от около 4 години.Тогава ми се сбъдна най- голямото желание! Четях ви и правех ритуалите. Картата на желанията и онзи ритуал с писане на лист на желанията!
  Искам от сърце да благодаря на всички в тая тема,на тези които оформят линковете на първа страница,четях ги постоянно.На положителната енергия на всички в групата!Да сте живи и здрави и нека много любов има в живота ви! bouquet Без вас желанието ми нямаше да се сбъдне! А то промени към добро не само моя живот, но и този на децата ми! Което е много важно за мен! bouquet Hug

Звучи прости прекрасно!  Hug
Все така положително да е и още по-хубаво да става!  Praynig

# 358
  • на острова на мечтите
О,какви чудесни новини ,mozila  Party
Галче,ами така правя и аз. Според книгата на Лао Дзъ, вариант на Дайър Вайн,в смисъл по-лесно смилаема философия, бях стигнала до 21_ви съвет (разсъждение),че не бива да се стремим към материални желания и не бива да се противопоставяме на това,което ни поднася съдбата.  Тао (или пътят) винаги работи за нас и знае много добре,от какво имаме нужда. Съветът в заключение е да благодарим поне три пъти на ден на Господ за всичко,което ни се случва. Отначало доста се начумерих и съответно се нахъсих да пиша тук, ама не успях да формулирам добре мислите,които ме налетяха, и май точно така е трябвало да стане,за да доузреят и се оформят чувствата, които се породила от прочетеното. Като се замислих обаче,  в общи линии това е философията на мм ooooh! И да ви кажа, че при него действа безотказно newsm78 Joy Каквото и да стане не се тръшка и вайка, ами заявява,Абе не се кахъри , затръшна се вратичка, за да се разтвори порта Grinning
Не успях да напиша всичко,което исках и мъдрих ,но в общи линии  това е същността на въпросното философско съждение.
Само хубави неща ви желая!!!!!

# 359
  • в огледалото на живота
О,какви чудесни новини ,mozila  Party
Галче,ами така правя и аз. Според книгата на Лао Дзъ, вариант на Дайър Вайн,в смисъл по-лесно смилаема философия, бях стигнала до 21_ви съвет (разсъждение),че не бива да се стремим към материални желания и не бива да се противопоставяме на това,което ни поднася съдбата.  Тао (или пътят) винаги работи за нас и знае много добре,от какво имаме нужда. Съветът в заключение е да благодарим поне три пъти на ден на Господ за всичко,което ни се случва. Отначало доста се начумерих и съответно се нахъсих да пиша тук, ама не успях да формулирам добре мислите,които ме налетяха, и май точно така е трябвало да стане,за да доузреят и се оформят чувствата, които се породила от прочетеното. Като се замислих обаче,  в общи линии това е философията на мм ooooh! И да ви кажа, че при него действа безотказно newsm78 Joy Каквото и да стане не се тръшка и вайка, ами заявява,Абе не се кахъри , затръшна се вратичка, за да се разтвори порта Grinning
Не успях да напиша всичко,което исках и мъдрих ,но в общи линии  това е същността на въпросното философско съждение.
Само хубави неща ви желая!!!!!
Дани,така е   Hug

Нещо много любимо:
"Изгубих седем добри приятели, което значи, че Бог се е смилил над мен 7 пъти без да го осъзнавам. Дал ми е приятелство, после ми го е отнел, но ми е изпратил друго."
Жан Кокто

Общи условия

Активация на акаунт