Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 295
  • 781
  •   1
Отговори
# 45
С.О., благодаря за коментара  bouquet. Знам го аз тоз хормон инсулина, ама ми се иска с чудо  Joy

# 46
Ох, и аз искам - за корема  Mr. Green едно малко чудо ще е достатъчно, но ми трябва, за да ги стопя до край!

# 47
Благодаря за линковете!
С.О., имам таблицата на Луиз Хей и си повтарям фразите, но имам въпрос - ако имам повече от един проблем, как казвате фразите, една след друга или по различно време? И има ли значение колко пъти на ден?

# 48
  • на последния етаж
Поръчах си книгата на Ронда - нямам търпение днес да я взема и да започна да я чета. Simple Smile

# 49
О, темичката много приятно живнала  Hug

# 50
Точно преди 2 дни споделих в темата, че правя упражненията от книгата за да подобря взаимоотношенията си с един човек, с които не се бяхме чували и виждали от 21...до вчера когато той ми писа и се видяхме... ВЕЧЕ ОЧАКВАМ ЧУДЕСА!
Всъщност в началото на тефтера дето си правя упражненията си бях написала, че той ще ме потърси около 15,08,16г. е случи се на 22...но сега за 6 дни проблем няма да правя.. Laughing Laughing Laughing

И аз благодаря за линковете
 bouquet

# 51
Аууу , това е супер  Crazy. Трябва много да внимаваме какви си ги пожелаваме  Laughing

# 52
Flower, мога да кажа при мен как беше. Не съм сядала в определено време например да повтарям утвържденията. По-скоро си ги четях и ги осмислях. Търсех дали наистина е така. Какво трябва да приема. И долу горе ги запомних и си ги казвах на ум, когато се сетя. Но най-главното ми беше, че ги осмислях и приемах, докато си ги казвах. Опитвах да се убедя себе си и да се приема. Не съм ги зпомняла на изуст, повече по смисъл.

# 53
Точно преди 2 дни споделих в темата, че правя упражненията от книгата за да подобря взаимоотношенията си с един човек, с които не се бяхме чували и виждали от 21...до вчера когато той ми писа и се видяхме... ВЕЧЕ ОЧАКВАМ ЧУДЕСА!
Всъщност в началото на тефтера дето си правя упражненията си бях написала, че той ще ме потърси около 15,08,16г. е случи се на 22...но сега за 6 дни проблем няма да правя.. Laughing Laughing Laughing

И аз благодаря за линковете
 bouquet

Здрасти!
Коя е книгата?
От доста време се опитвам и правя различни техни и аз за същото, за подобряване на отношенията с един мъж с който не сме се чували, виждали и скарани доста сериозно. Само се засякохме случайно преди седмица за кратко след толкова молитви, а всъщност най-голямото ми желание е да се видим и изясним и поговорим с него.
Благодаря и ти пожелавам всичко да ти се сбъдне в най-скоро време!

# 54
Някой може ли да ми помогне?

1. Щом станете сутрин, първо направете списък на десет неща, за които сте благодарни.

2. Запишете защо сте благодарни за всяко от тях.

3. Прочетете списъка отново на глас или наум. Когато стигнете до края на всеки ред, произнесете три пъти вълшебната дума благодаря, благодаря, благодаря. Изпълнете се с чувството за благодарност за този дар в живота ви.

Не разбрах?? Всяка сутрин трябва да записвам 10 неща за които съм благодарна? И ако да може ли да са различни или трябва да са същите които съм записала първоначално?
Или веднъж ги записвам и просто всеки следващ ден ги чета?

# 55
сутринта записваш 10 неща за които си благодарна(през деня, в живота, по принцип, каквото се сетиш) - предполагам, че може да е едно и също, защото аз се хващам, че съм благодарна за едни и същи неща  Laughing Като цяло много лесно ги пиша благодарностите вече, на 4-5- ден запецнах Joy
Всеки ден пишеш различни, четеш ги и благодариш  Simple Smile

# 56
Аз пишех почти едни и същи неща сутрин, а и обикновено вечер на камъчето освен за най-хубавото нещо, благодарях за всичко приятно, което ми се е случило през деня. Сега камъчето, което е една брошка-костенурка с камъчета, ми стои в чантата.

# 57
  • на острова на мечтите
Някой може ли да ми помогне?

1. Щом станете сутрин, първо направете списък на десет неща, за които сте благодарни.

2. Запишете защо сте благодарни за всяко от тях.

3. Прочетете списъка отново на глас или наум. Когато стигнете до края на всеки ред, произнесете три пъти вълшебната дума благодаря, благодаря, благодаря. Изпълнете се с чувството за благодарност за този дар в живота ви.

Не разбрах?? Всяка сутрин трябва да записвам 10 неща за които съм благодарна? И ако да може ли да са различни или трябва да са същите които съм записала първоначално?
Или веднъж ги записвам и просто всеки следващ ден ги чета?
Правилно си разбрала,  само дето отнема много време. Аз сутрин имам броени минути за всичко и не се решавам да апликирам идеите от книгата именно поради това. Благодаря за всичко, което имам и ми се случва, обикновено на ум, но като стане дума за писане  smile3511
Според моят скромен опит, само мислено и устно изказване на благодарността прави чудеса и вълшебства.  bouquetНа мен досега всички желания ми се реализират именно така. Вчера бяхме в Катания и трябваше да паркираме в центъра, близо до катедралата. Час пик от хора, автомобили, рейсове, но паркирахме точно на 50 метра Peace Laughing Изобщо не се усъмних, че няма да намерим паркинг. Благодарях мислено и толкоз.  Hug

# 58
Дани, аз не съм ги писала още като стана, а като ми остане свободно време през деня. Аз също сутрин преди работа съм доста ангажирана. Важно е желанието.  Wink

# 59
  • на последния етаж
Аз съм на ден 6 - Вълшебството в професионален план. За днешното упражнение пише, че ако се падне в неработен ден - да продължим със следващото упражнение, като в последствие се върнем на това. Аз обаче съм безработна. Как да си изпълня упражнението? Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт