Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 317
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
Аз си вземам специалната вълшебва тетрадка на работа, защото сутрин не ми стига времето, сънлива съм и не фокусирам добре, но вече много лесно си измислям благодарностите и ми е щастливия момент на усамотяване.

# 61
Аз съм на ден 6 - Вълшебството в професионален план. За днешното упражнение пише, че ако се падне в неработен ден - да продължим със следващото упражнение, като в последствие се върнем на това. Аз обаче съм безработна. Как да си изпълня упражнението? Как мислите?

Присъединявам се Simple Smile Днес ми е втория ден, но ще наближи и този.
Също съм безработна какво да правя там?

# 62
  • Бургас
Ами освен да благодарите за работата, която искате да работите, все едно, че вече я работите- за условията, заплатата, колегите, шефа, взаимоотношенията на работното място и атмосферата, за това, че се чувствате щастливи, пълноценни и ентусиазирани, на хората, които ще ви помогнат / изберат/ за тази работа, на себе си, че се справяте чудесно и давате най-доброто от себе си, че труда ви е оценен и че сте ценни на мястото си и т.н.

# 63
Ако с месец-два-три бавят заплатата и се крият... колко блага следва да съм в мислите си към тях?

# 64
  • Бургас
Кехлибаровка, на твое място и аз щях да съм разстроена, но опитай ако можеш да бъдеш максимално неутрална към ситуацията и да ги благославяш да оправят финансовото си положение за да може да ти платят. Погледнато отстрани, мисля, че това би дало много по-добър резултат и шансове нещата да се подредят добре и за двете страни, отколкото само да си им бясна.

# 65
Миланда, и аз на работа си носех вълшебна тетрадка и никой не ми е задавал въпроси, защото и без друго си имаме доста за писане.  Simple Smile

# 66
аз искам да попитам следното, трябва ли всеки ден да изричаме благодарности за вълшебната ни банкнота в портмонето, трябва ли всеки ден да изказваме благодарности към 3-ма човека - имахме ги тези упражнения, но аз само тогава съм ги правила. Правилно ли е ?

# 67
  • нейде там, където ....
Ако с месец-два-три бавят заплатата и се крият... колко блага следва да съм в мислите си към тях?

Може да благодариш и за това, са ти показали, че има и други места за работа, че са насочили мислите ти към по-добро работно място или друг източник на доходи Whistling

# 68
  • на острова на мечтите
Моята работа е такава,че не мога да пиша до обяд. Някой дни да, но да речем, че става въпрос за два дни в седмицата.
Но и да не е така,пак няма да пиша Sunglasses

# 69
аз искам да попитам следното, трябва ли всеки ден да изричаме благодарности за вълшебната ни банкнота в портмонето, трябва ли всеки ден да изказваме благодарности към 3-ма човека - имахме ги тези упражнения, но аз само тогава съм ги правила. Правилно ли е ?
Мисля, че идеята е да си създала вече този навик и от там да се сещаш да го правиш когато ти подскажат обстоятелствата. Тъй че, ако не ти е още навик, връщай се към това упражнение.
Раздавам акъл аз, ама да не мислиш, че съм много изпълнителна Grinning.
Така или иначе със сигурност работи, а нали смисълът на живота е радостта от този живот Heart Eyes

# 70
  • на Мелмак
Утре е новолунието = ритуалчетааа  Grinning

# 71
  • София
Утре настъпва Новолуние в Дева в 12:04 часа, съвпадащо със слънчево затъмнение
от тук:
http://xyli-leonis.com/2016/08/29/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

P.S.Писали сме заедно

# 72
  • Шотландия

Съвсем разбираемо е, ако си гневна, ядосана, обидена и т.н. Обаче тези чувства не те приближават към целта, затова е хубаво да си дадем известно време да ги изпитаме (за да не ги подтиснем) и след това - минаваме нататък, като се заемаме с привличането на това, което искаме.

За да се откъснем от сегашната ситуация, е полезно за променим начина, по който мислим за нея. Само пример в твоята ситуация - едва ли има шеф, който седи някъде и се чуди как да не плати на работещите при него - все пак, всеки знае, че за да работят съвестно и да продължават да работят, ще трябва да им се заплаща, другото не е особено логично. Има вероятност да имат обективни затруднения при събирането на средствата, може да имат нов мениджър или счетоводител, които да не се справят добре и т.н. - причините могат да са много, важно е да намериш в мислите си начин да омекотиш отношението ти към ситуацията, за да отпуснеш част от съпротивата си към получаването на по-голям паричен поток в живота ти.

Има и много други възможни гледни точки - тези хора ти напомнят, че не са единственият във Вселената източник за приходи за теб, един вид, допринасят за това да изчистиш намеренията си пред себе си - колко време искаш да чакаш, до кога им даваш срок, а през това време си търсиш по-подходящо за тебе работно място, дават ти необходимия тласък, за който все не намираш смелост - и много други. Ако нищо в тази посока не работи за теб, тогава е по-добре изобщо да престанеш да мислиш за тази ситуация. 

Мечтай си за бъдещата ти работа, каква ще е, къде ще се намира, с какви хора ще работиш, какво ще правиш -  и т.н. Ако и това е трудно - просто се отдай на мисли за съвсем друго нещо ,не свързано с работата си, по този начин ще можеш да си вдигнеш по-бързо вибрациите и да ги стабилизираш там.  Успех!

# 73
Лита, доколкото помня в книгата беше даден пример да благодарим за свободното си време, ако не сме на работа в момента. Аз бях така тогава и запопнах благодатности наред - че имам време за готвене, за разходки, за сериал, за почивка и т.н.
Благодаря за информацията за новолунието! То е по обяд. Според вас кога да поставя пари да се зареждат, при положение, че тогава ще съм на работа. Дали ще удачно в петък сутринта, че да ми е удобно след три дни да ги събера и похарча?

# 74
Момичета, благодаря ви!
Най ме огорчават лъжите и криенето по тел-а, докато аз продължавам да си върша съвестно работата... А нова търся, но се намира трудно. Всеки ден го мисля, просто е неизбежно.
Опитвам да гледам на шега, но от Енергото хич не се шегуват Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт