Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 451
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
  • на острова на мечтите
Запалихте  ме и мен за това писане на желания. Сега сме на път,но щом се прибера ще пиша. После ще споделя дали е по-ефикасно сбъдване то с писане, или да си поръчвам онлайн ,както си знам  Wink
Успех ви желая bouquet

# 601
 Благодаря за споделената информация за затъмнението. Съжалявам, че чак сега я виждам, но пък написах 7 желания и се надявам все пак да не е късно. Успех на всички ви, дано постигнете най-съкровените си цели и желания! БлагоДаря, че ви има!

# 602
За картата на желанията-аз правих миналата година онлайн,сега пак ще правя-Новолунието през март е в Овен и се смята за най-силно за правене на карта   Simple Smile

# 603
За картата на желанията-аз правих миналата година онлайн,сега пак ще правя-Новолунието през март е в Овен и се смята за най-силно за правене на карта   Simple Smile

Ще споделиш ли кой сайт ползваш? Мисля, че ще ми бъде полезно да видя нагледно (и пробвам евентуално) как става онлайн. Благодаря ти предварително. Simple Smile

# 604
  • нейде там, където ....

За първи път чувам за такова нещо като изчисляване на най-мощният период.......не мога да намеря къде се изчислява? bouquet

В статията има линк "ИЗЧИСЛЕТЕ НАЙ-МОЩНИЯ СИ ПЕРИОД в сайта на Жан Спилър"

# 605

За първи път чувам за такова нещо като изчисляване на най-мощният период.......не мога да намеря къде се изчислява? bouquet

В статията има линк "ИЗЧИСЛЕТЕ НАЙ-МОЩНИЯ СИ ПЕРИОД в сайта на Жан Спилър"
С линка ме праща на главната страница.. и не го откривам

# 606
  • Варна
Мен линка ме праща на страница на английски на онази астроложка
И от там не открих къде да продължа.

# 607
Да..и мен така!

# 608
Пете,утре ще пиша,че съм от тел,а го имам на компютъра  Simple Smile

# 609
Преди години съм си изчислявала периода, но от миналата нещо е променено, не виждам как да го направя  Sad

# 610
  • на острова на мечтите
и аз така миналата година правих карта на желания онлайн. Беше един руски сайт. Много лесен за съставяне на персонализирана карта с картинки. Само дето сега не помня адреса  Tired
Не писах желания Embarassed Като се прибрахме заварихме къщата без вода и се започна едно: Дани,отвори крана;Дай ми водопроводния ключ;....... Mr. Green (да ви е позната сценката? )И ми изхвърча  от главата.  На другият ден уж щях да пиша и се отплеснах напълно Whistling Но понеже и за мен Новолунието в Овен е по-благоприятно ще се включа тогава.
Успех ви желая bouquet

# 611
Пете,утре ще пиша,че съм от тел,а го имам на компютъра  Simple Smile

Благодаря, ще очаквам отговора ти.

# 612
  • нейде там, където ....
Да..и мен така!

Странно ... мен ме препраща към публикация в dreamland, с линк към сайта на Jan Spiller , а под него - подробни обяснения къде и какво трябва да се попълни там.

# 613
# 614

Общи условия

Активация на акаунт