Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 445
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Пете,ето това е сайта http://www.magicwish.ru/index/karta_zhelanij_onlajn/0-105
А тук има подробности
Скрит текст:
Simple Smile

# 616
Пете,ето това е сайта http://www.magicwish.ru/index/karta_zhelanij_onlajn/0-105
А тук има подробности
Скрит текст:
Simple Smile

Много благодаря. При първа възможност ще го разуча.

# 617
Аз изпуснах да напиша желанията,то новолунието беше на 26,аз имах доста ангажименти последните дни ,изтървах  Confused
Някой може ли да преведе ,как се правят нещата в сайта за картата на желанията newsm78

# 618
Здравейте и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
 Искам да попитам някой които е писал желания в най-мощният период , след написването на желанията  къде ги съхрянява. За момента не мисля да правя карта на желания.Аз съм този период и вчера писах 35желания.
На всички които са изтървали новолунието искам да им кажа ,че следва нов мощен период , които е за всички и започва от 20.03 до 28.03 (4ч. сутринта).
На всички пожелавам успех и много збъднати желания!

# 619
35 желания? smile3506 Аз доколкото знам трябва да са до 10 само. Моят лист си го прибрах в шкафа и сега очаквам реализацията им  smile3508

# 620
35 желания? smile3506 Аз доколкото знам трябва да са до 10 само. Моят лист си го прибрах в шкафа и сега очаквам реализацията им  smile3508

Имаше информация да не са прекалено много - до 10, за да не се разпилява и разфокусира енергията, което е напълно логично.
Честита Баба Марта на всички и да ви дава много здраве! Благодаря на roanda 80 за напомнянето за следващия силен период!

# 621
Шушулина,в по-долния сайт има инструкции  Simple Smile

# 622
  • София
Абеее, навсякъде пише различни числа за броя желания, така че според мен е на кой колкото му идва отвътре. Някой 35, аз до 10 трудно ги докарвам. Както и да е, за друго се включвам, от известно време добавям в края на всяко "нека се случи по най-добрия за всички начин", срещала съм го и "без вреда за никого", но лично не харесвам отрицателните изречения. Туй иде от личен опит, когато са ми се сбъдвали желания баш както съм ги намислила, обаче имат някоя безобразно негативна страна в реалността. И понеже е трудно човек да допусне и опише всички възможни аспекти, просто пожелавам това да се случи по най-прекрасния начин.  Wink

# 623
Аз явно ще се включа за писането 📝 на 20.03, изтървах предния.

Спокойна нощ на всички 🌹🌃☄

# 624
  • на острова на мечтите
Наистина се препоръчва да се пишат 10 желания newsm78 Не знам защо. Имаше и обяснение в един линк,но не помня мотивацията.
Аз пъхвам листа в някоя книга в библиотеката и съответно забравям. Някой от тези "заявки" ги откривам след година. Често са се сбъднали половината от тях  Laughing

# 625
Подсетете ,когато е новолунието ,че аз забравям .. bouquet

# 626
27 Март 2017, 12:00:00  Simple Smile

# 627
В сайта,където аз гледам е посочено 28/03 05:57  newsm78

# 628
Аз го копирах от Розали , но явно инфото там  не е точно. Сега погледнах на Мишел и там действително  новолуние в овен е на 28,03 05:58.

# 629
Наистина се препоръчва да се пишат 10 желания newsm78 Не знам защо. Имаше и обяснение в един линк,но не помня мотивацията.
Аз пъхвам листа в някоя книга в библиотеката и съответно забравям. Някой от тези "заявки" ги откривам след година. Често са се сбъднали половината от тях  Laughing

Аз желания съм писала само веднъж, преди близо 7 години. Написах 21, тогава по толкова беше "модерно" да се пише.  Laughing После го забравих този лист, а наскоро го открих в една книга и осъзнах, че всичко се е сбъднало, под една или друга форма.

Общи условия

Активация на акаунт