Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 419
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
От моето вглеждане в темата и от преживяното аз за себе си достигнах до извода, че дори и децата ни да имат подобни преживявания, те не са същите и не ги преживяват по същия начин. И точно защото ние не можем да им дадем света, можем единствено да ги подкрепяме, докато те пишат тяхната история.

Така че, засега избирам да приема, че между нашият живот и техният живот няма нищо общо и всяка прилика с действителни лица и събития е случайна Wink

# 676
  • Бургас
Вярвате ли в неизбежната съдба и кармата на родителите?

Скрит текст:
Дъщеря ми се счупи предния зъб и щях да го приема за случайност, ако на мен на същата възраст и по подобен начин не бях счупила моят на  времето...

Какво може да се направи?

Галче, не вярвам, че е абсолютно неизбежна,все трябва да има начин, но напоследък и аз мисля по тази тема.По стечение на обстоятелствата научавам разни неща и виждам как моя живот е подобен, а не искам да е така.Аз използвам благославянето и вярвам, че ще даде резултат.

И мен много ме интересува тази тема.
Галчудо, родителите си/близките ли благославяш или или молиш за благослов и за себе си и как го правиш? (Ако желаеш да споделиш, разбира се.)

Предимно себе си и детето, понякога и за другите, но мисля, че нося отговорност най-вече за себе си и за детето докато е малко и съответно в голяма степен зависи от мен.

# 677
Галчудо, благодаря ти. А какви думи ползваш за благослов? Готов или свободен текст?

# 678
  • Бургас
Свободен, мои си думи.
Скрит текст:
.Напр. "Благославям живота си" е най-събирателното, което ползвам.

# 679
Свободен, мои си думи.
Скрит текст:
Благодаря!

# 680
  • Бургас
Свободен, мои си думи.
Скрит текст:
Благодаря!

За нищо  Hug Дано ти даде идеи Wink Понякога си добавям и някои методи от Вълшебството.

# 681
Влизам да споделя с вас , мисъл, която ми попадна днес в една книга и много ми хареса....

# 682
Влизам да споделя с вас , мисъл, която ми попадна днес в една книга и много ми хареса....

Благодаря! Напълно съм съгласна - логиката като правило те ограничава, докато въображението е безкрайно, а много неща някога считани за невъзможни, вече са реалност благодарение на него.

# 683
# 684

Благодаря и дай Боже! Честит празник на всички вярващи и само благи вести да имаме!

# 685
Малко остана  отново до желанията ни   Peace  На 28.03 -5.57 ч.  
https://www.facebook.com/%D0%96%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1 … ELINE&fref=nf

# 686
Когато пишем листчето с желания,не можем да пишем за други хора ,но за финансова страна и здравословна ,може ли ? newsm78

# 687
Настъпва най-мощното за 2017 новолуние: между 25 и 28 март е време за отрезвяващи прозрения
https://www.edna.bg/horoskopi/nastypva-naj-moshtnoto-za-2017-nov … rozreniia-4647709
Може да се пишат желания за пари и здраве. Примери:
– Искам много пари, спечелени с радост.
– Искам да се озова в ситуация лесно да предприема нужните стъпки, за да придобия собствен…../дом,кола,самолет и т.н./
– Искам тотално излекуване в сферата на…
– Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да ме излекуват  в областта на…..
– Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тотално излекуване на…..
– Искам с лекота да предприема действия, които водят до успешното възстановяване на…..в перфектно здраве и красота

# 688
Желанията не трябва ли да се пишат в сегашно време? Как е правилно -
Аз съм щастлив  или  Аз искам да съм щастлив  или Благодаря, че съм щастлив.

# 689
Искам ..............
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт