Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 293
  • 781
  •   1
Отговори
# 735
Темата уж беше за позитивното мислене, а в последните страници само оплаквания. Така най-вероятно да получите още моменти, за които да се оплаквате.

Да и това е възможно, но когато на човек му е тежко, е трудно да мислиш позитивно Peace
според мен важното е не да не се оплакваш, а да не оставаш само с оплакването Peace

# 736
  • Бургас
Съвсем нормално е човек да е тъжен и да иска да сподели.Понякога просто трябва да си изживееш мъката, да говориш за да ти олекне за да продължиш.Всичко минава и заминава.

# 737
Темата уж беше за позитивното мислене, а в последните страници само оплаквания. Така най-вероятно да получите още моменти, за които да се оплаквате.

Да и това е възможно, но когато на човек му е тежко, е трудно да мислиш позитивно Peace
според мен важното е не да не се оплакваш, а да не оставаш само с оплакването Peace

Така е, когато човек е разстрои и му е тежко, трудно е да мисли позитивно, колкото и да му повтарят, че трябва да мисли позитивно!

# 738
milanda, здравей.
Относно вторачването. Така както се правят справки за приходите и разходите на една фирма, така смятам че човек трябва да държи бюджета си под контрол. Смятам, че е по добре да се знаят как стоят нещата отколкото само да се предполага. Не ми тежи, по-скоро знам къде е проблема. В ниските доходи и затова работя в посока Sunglasses.
Иначе много странна случка...
Аdditi,  темата е за "Подсъзнанието може всичко". Аз го разбирам, че когато изпаднем в неблагоприятна ситуация,можем да намерим сили вътре в нас и да се справим. Просто понякога имаме нужда да споделим, някой да ни отвори очите, нещо да ни се случи и т.нат. Често чуваме съвети, че не бива да се оплакваме, защото водим след себе си още от това. Може да е така, но може и чрез този анализ да открием истината за нас и да тръгнем във вярната посока.
Благодаря ти за техниките, които си посочила. Ще ги прегледам. bouquet

# 739
Съвсем нормално е човек да е тъжен и да иска да сподели.Понякога просто трябва да си изживееш мъката, да говориш за да ти олекне за да продължиш.Всичко минава и заминава.

Съгласна съм. Когато имаш някакъв проблем, трябва да изкараш тази негативна енергия от себе си. Не е задължително да споделяш, може просто да го напишеш на един лист. А и хората не се оплакват, за да натоварват другите, а за да получат съвет или поне друга гледна точка към нещата. Проблем има когато някой постоянно се оплаква, а не приема съвети, нито полага усилия да се оправят нещата. Но това е друга тема. Благодаря на Aditti за техниките!

# 740
Записвам си всеки лев похарчен от три години.
Според мен, това не е правилно. От всички книги, семинари и т.н. за привличане на пари, това което знам е, че не трябва да се води сметкаджийство - това не значи да си пилеете парите безразсъдно, но в случая с това записване според мен спирате потока на парите.

Парите са енергия и колкото повече се стараете да не ги харчите, да купувате най-евтиното....то толкова по-малко пари ще имате.
Ако ограничавате харченето автоматично ограничавате и получаването на пари!

# 741
  • на острова на мечтите
Ох,май съм отворила кутията на Пандора  ooooh! След последният ми пост намирам и други в моето положение. Thinking Прегръщам ви всички и гледайте да излезете по-скоро от емоционалната дупка bouquet Hug
За благоденствие аз всеки ден си чета хубаво молитвата. Ще се опитам да я споделя след малко Peace
Снощи ми попадна още една техника,за подобрение на материалното състояние. Трябва да си представите много ясно ситуацията,която искате да се осъществи;после да провеждат е диалози с хората,с които искате да работите, макар че все още не сте колеги; напишете си договор за работата....(имаше още две правила, ама не си ги спомням точно,ще пиша по-късно  Embarassed).

# 742
  • на острова на мечтите
Скрит текст:
     ХУНА МОЛИТВА ЗА ПАРИ ОТ ДЖУАЛ КХУЛ
Особено благоприятно време за отправяне на хуна молитвите е: от 15 юни до 14 юли всяка година и от 15 декемри до 14 януари всяка година

Следва хуна молитва,която Тери Сю получи по канала от Джуал Кхул,предназначена за проявлението на пари за работниците на Светлината на планетата.
Това е много мощна молитва и аз ви предлагам да я споделите с духовните общности,с които сте свързани,както и да я използвате за себе си.
Джуал предлага да казвате молитвата веднъж дневно в продължение на тридесет (30) дни,за да изчистите блокиранията и да проявите Божественото си наследство на пълно изобилие на всички нива,така,че да можете да изпълнявате работата си в служба на хората,заради която сте дошли тук.

Любимо Божие Присъствие,

С тези думи се обръщаме към теб и смирено те молим с цялото си сърце и душа,ум и мощ, за Божественото изобилие, което да се прояви чрез индивидуалния успех и късмет.

Искаме да се издигнем над страха,за да осъществим Божия план на Земята и отвъд нея.

Лично аз тържествено обещавам да се отворя за финансовото богатство,за да се осъществят моите и на моята група ангажименти за служене на човечеството.

В името на Бога приемаме своето Божествено наследство точно сега и Ти благодарим за своевременния отговор на тази молитва.Да бъде Божията воля!
Амин.

ПОВТОРЕТЕ ТРИ ПЪТИ НА ГЛАС.

Мой/Наши любими подсъзнателни умове,с това ви молим и ви заповядваме с любов да отнесете мисловната форма на тази молитва до Бога,заедно с цялата манна и жизнена сила,необходими и нужни за нейното материализиране и проявление.
Амин.

ИЗДИШАЙТЕ МОЛИТВАТА КЪМ БОГА.ИЗЧАКАЙТЕ ПЕТНАДЕСЕТ(15)СЕКУНДИ.

Господи,нека падне благословенният Ти дъжд!

Амин!

ПОЧУВСТВАЙТЕ КАК ЕНЕРГИЯТА СЕ СПУСКА ОТ БОГ ОБРАТНО КЪМ ВАС.
ПОГЪЛНЕТЕ Я.

ОМ.ОМ.ОМ.( Напявайте спокойно и с вяра )

Източник - д-р Джошуа Дейвид Стоун: " Отвъд извисяването"  
Аз си чета молитвата,когато имам нужда bouquet

И ето още
Скрит текст:
    Открих в мрежата и осъвременен вариант 2012г. от Саша Тодорова (слагам го за информация)

ХУНА МОЛИТВА

за БЛАГОДЕНСТВИЕ, ИЗОБИЛИЕ И ФИНАНСОВО БЛАГОПОЛУЧИЕ

Всемогъщо Божествено Аз съм Присъствие!
Призовавам Те от душа и сърце,
с разум и мощ, вяра и смирение:
Чрез Силата на Виолетовия Пламък,
изгори и трансформирай в Светлина,
пречките по Пътя ми към Благоденствие!
и То да изпълни живота ми
с просветление на всички нива,
с благослов за Мъдрост и Любов,
според Твоята воля за мен!

Извисявам се над страховете си
и осъзнато работя със силите на Светлината
в изпълнение на Божествения Ти План
за мен, за Земята и отвъд нея.

Аз................., с Твоята помощ,
отговорно и тържествено се отварям
за Потока от изобилие и финансово благополучие,
необходими за изпълнение на задачите,
поети от мен и моите приятели,
посветили се в служба на човечеството!

Обично мое подсъзнание,
моля те и те призовавам с любов:
Отнеси мисъл-формата на молитвата ми до Бог,
с цялата манна и жизнена сила,
необходими за проявлението й тук и сега!
И да бъде така! Амин

Казвайте молитвата си в тишина, от дълбините на сърцето си. Синхронизирайте я с ритъма си на дишане и с мудра за успех.
Издишайте я към Бог и изчакайте 15 секунди.
Почувствайте как Светлината, идваща от Него, ви зарежда с Хармония, Мъдрост и Любов.
Поемете ги с вяра и умиротворение, припявайки си звука ОМ.
Накрая благодарете с думите:

Господи,
Благодаря Ти за отговора на моята молитва!
Благодаря Ти за Извора от Мъдрост и Любов,
с които пълниш Чашата на Живота ми!
С Твоето име приемам Божественото си наследство!
И да пребъде волята Ти,
сега и завинаги и вовеки веков! Амин 

# 743
  • нейде там, където ....

Така е, когато човек е разстрои и му е тежко, трудно е да мисли позитивно, колкото и да му повтарят, че трябва да мисли позитивно!

Просто не трябва да се остава само с мисленето. Позитивното мислене, без позитивно действие е едно позитивно нищо!   Peace

# 744
milanda : Не ми харесва това, което се е случило. Прилича ми на пресечен кръг (или незатворен такъв). Друг вариант е някой или нещо да си е "поиграло" колкото за да види реакцията, толкова и за да се "нахрани" със страха им. Може да направиш ако желаеш едно поръсване с вода (желателно минерална заради чистотата и) в която си разтворила сол. Над нея се произнася следното:

ENU SHUB
AM GIG ABSU
KISH EGIGGA
GAR SHAG DA SISIE AMARDA YA
DINGIR UD KALAMA SINIKU
DINGIR NINAB GUYU NEXRRANIKU
GA YA SHU SHAGMUKU TU!

X - like german 'ach'

След това ръсиш из стаята 60 пъти. Това заклинание се използва за прочистване на магически кръг преди евокация. Доста е силно и ако има нещо което се опитва да прави проблеми поне временно ще го разкара. Най-малкото с него ще почистиш енергийно стаята от отрицателни енергии. Ако пак се появят подобни проблеми пиши на лични да ти дам някой други неща.

# 745
  • София
Да споделя за "Вълшебството".
Момичета , при вас прочетох за тази книга, свалих я и почти на шега реших да изпълня техниките. Когато стигнах до вълшебния чек, написах една непосилна за мен сума, която  дължах на топлофикация с ясното съзнание, че едва ли ще стане. В този момент дори не знаех каква точно сума дължа, написах някаква сума която смятах, че е близка до задълженията ми. Написах я и я забравих. И 6 месеца по късано,родителите ми тайно от мен бяха внесли необходимата сума за да ми погасят задълженията. Преди няколко дни , намерих попълнения от мен чек, /който бях забравила/. В него бях написала сумата която родителите ми бяха внесли, дори бях написала, че тези пари ми трябват за погасяване на задълженията към топлофикация.Вълшебството за мен наистина работи.

# 746
  • на острова на мечтите
Когато получаваме нещо,трябва и да  дадем в замяна. Днес изчетох какво оше е необходимо,за да получим необходима сума: посочете ясно сумата(искам 600 евро,или 100000); напишете какво ще дадете в замяна на полученото;
напишете точна дата/срок,в който трябва да получите сумата;напишете изброените до тук накратко и накрая, прочитане списъка сутрин и вечер,преди да заспите Hug
Да споделя за "Вълшебството".
Момичета , при вас прочетох за тази книга, свалих я и почти на шега реших да изпълня техниките. Когато стигнах до вълшебния чек, написах една непосилна за мен сума, която  дължах на топлофикация с ясното съзнание, че едва ли ще стане. В този момент дори не знаех каква точно сума дължа, написах някаква сума която смятах, че е близка до задълженията ми. Написах я и я забравих. И 6 месеца по късано,родителите ми тайно от мен бяха внесли необходимата сума за да ми погасят задълженията. Преди няколко дни , намерих попълнения от мен чек, /който бях забравила/. В него бях написала сумата която родителите ми бяха внесли, дори бях написала, че тези пари ми трябват за погасяване на задълженията към топлофикация.Вълшебството за мен наистина работи.
smile3501 направила си най-доброто,да поискаш и да "пуснеш"(забравиш поисканото  Peace

# 747
SenkoTron,

Благодаря! Shocked

Ще пиша на лични, че малко сме извън темата.

# 748
Когато получаваме нещо,трябва и да  дадем в замяна.

За мен важи с пълна сила. Малко да поискам за себе си и веднага ми се напомня, че трябва и да дам. Затова предпочитам да благодаря за това, което вече имам, вместо да искам Peace

# 749
Когато получаваме нещо,трябва и да  дадем в замяна.

За мен важи с пълна сила. Малко да поискам за себе си и веднага ми се напомня, че трябва и да дам. Затова предпочитам да благодаря за това, което вече имам, вместо да искам Peace

Съгласна съм, че за да получиш, трябва и да дадеш, но не мога да измисля какво да дам. Например време за нещо, някакви усилия в дадена област, да помогна на някого (това го правя и иначе), благодарност, внимание... Нещо не мога да измисля частта с даването. Ако искам да получа нещо нематериално, какво и на кого/ за какво трябва да дам?

Общи условия

Активация на акаунт