Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 106 059
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
И аз често съм се замисляла за това. Според мен мисля , че е добре да споделиш с близки хора за да получиш  повече положителна енергия. От мен успех  Hug

# 136
  • в огледалото на живота
Какво мислите по повод на разпространяване на новината за предстоящо интервю за работа. За или против Thinking И какво е обяснението?
Отдавна се научих да не споделям публично лични неща за себе си,било то предстоящи или вече случили се.Много различни хора,с различни мисли... Tired Особено пък в публично пространство.
      http://www.glas.bg/208790/karmata-na-dumite … te-si.html  

# 137
Какво мислите по повод на разпространяване на новината за предстоящо интервю за работа. За или против Thinking И какво е обяснението?
Отдавна се научих да не споделям публично лични неща за себе си,било то предстоящи или вече случили се.Много различни хора,с различни мисли... Tired Особено пък в публично пространство.
      http://www.glas.bg/208790/karmata-na-dumite … te-si.html  

И аз съм на това мнение, изобщо не обичам да споделям за такива неща, особено преди да са се случили. Смятам, че вреди.

# 138
Точно това е, много хора с различни мисли, даже и близките хора. Аз затова рядко споделям такива неща, даже с ММ. Този път обаче реших да опитам друг подход. Споделих с хора Blush които знаят, че си търся работа и са се опитали да ми помогнат с каквото могат да си намеря такава. Пък ще видим Rolling Eyes Като имам резултат, ще ви споделя дали е било успешно начинанието Praynig

Редактирам се да добавя за странна случка с Пеликана. Паднал е сам от стената, беше залепен с тиксо Rolling Eyes

Скрит текст:
Въпросът ми е, какво да правя сега. Пеликанът не мога да го измъкна между печката и стената е паднал. Ако сложа нов и вече съм минала интервю за работа, няма ли да се получи, че все едно започвам наново да си търся работа, т.е. едва ли ще ме одобрят за тази позиция Sad Ако пък не сложа нов, пак може да се приеме, че вече не си търся работа.
Минава ми също идеята да изчакам да ми съобщят резултата от интервюто и ако не съм одобрена, да сложа тогава нов.
Вие как бихте постъпили на мое място?

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 04:43 от Галче

# 139
Минава ми също идеята да изчакам да ми съобщят резултата от интервюто и ако не съм одобрена, да сложа тогава нов.
Вие как бихте постъпили на мое място?
Ето това бих направила. Simple Smile
По-рано беше станало въпрос за споделянето и няколко потребители казахме, че сме забелязали, че като оповестим някакви намерения или надежди,  нещата се развалят. Вкл и за интервюта при мен. Включително и на хора с най-добри намерения и най-близки роднини. Затова се уча да си трая.
От слогането на пеликана до започването на работа май минаха около 4 месеца. Но не го махнах тогава и напуснах. След около още един месец и половина се развиха нещата с друго предложение за работа. После прочетох, че пеликанът се маха, защото в противен случай цялото семейство ще продължава да търси работа.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 06:52 от С.О.

# 140
# 141
Благодаря ти, С.О. bouquet Моята интуиция не е силно развита Blush но логиката ми казва, че така е правилно

# 142
Във връзка с ритуалите за привлина на пари бих искала да ви попитам правите ли списъци с разходите си? Т.е планирате ли как да похарчите заплатата.Като наближи време да получа заплата на един лист си пиша какво трябва да платя, за да не забравя нещо.Имам подозрения обаче, че това не влиае положително на финансовата ми стабилност.

# 143
Благодаря за инфото, момичета. Ще се опитам да изровя линк към пеликана.  Hug

Интервюта и спънки споделям само с най-близките. Някак не обичам да разгласявам.

*Обичам те!Благодаря!*, списъци с разходите не правя. Пиша само на нарастваща луна за какво ми трябват пари и обикновено включвам по-големи материални придобивки или мечтани дестинации.

# 144
  • София
В чисто битов аспект не виждам нищо лошо в това човек да планира разходите си Simple Smile
Аз също си правя ако не списъци, то поне на ум си премятам нещата , които трябва да се платят.
По-важно е да не се фиксираме прекомерно върху разходите си и сметките, а да сме благодарни, че можем да посрещнем тези разходи.
От Луиз Хей помня идеята да се благославя и да се благодари за всяка една сметка - пристига фактура от ЧЕЗ - благодариш , идва ти сметка от Топлофикация - благославяш ... и така  Mr. Green

За интервютата за работа - ако ти е писано да стане нищо, то ще стане. С разгласяване, без разгласяване , ако една работа е твоята, никой не може да те измести  Simple Smile
"...твоето нещо ще те намери ... "  Heart Eyes

# 145
oпределено не трябвало да се разгласява, в мъдрите книги пише, че така се разпилява енергията

# 146
  • на острова на мечтите
Напълно подкрепям Дев,  а и всички останали,които са на нейното мнение, да не споделяме нищо. Дори и с близки хора. Аз имах много горчив опит от последствия със споделено с приятелка, на която имах доверие. Оттогава съм си зашила устата. Уви както вече писах мм е на пълно противоположно  мнение  и винаги разпространява неща,които предпочитам да не стават достояние преди определен срок Crossing Arms

# 147
Уви както вече писах мм е на пълно противоположно  мнение  и винаги разпространява неща,които предпочитам да не стават достояние преди определен срок Crossing Arms

Същото нещо и при нас. И освен това се сърди, ако премълча нещо Rolling Eyes

# 148
  • на острова на мечтите
Уви както вече писах мм е на пълно противоположно  мнение  и винаги разпространява неща,които предпочитам да не стават достояние преди определен срок Crossing Arms

Същото нещо и при нас. И освен това се сърди, ако премълча нещо Rolling Eyes
hahaha понякога ми се ще да можех да го ритна предупредително, но съм сигурна,че на висок глас ще попита,защо ме ритна Laughing ooooh! И всички,освен него, ще разберат за какво иде реч  Embarassed

# 149
Нещо друго искам да ви питам.

По-силно е от мен, осъждам мислено хората Rolling Eyes Хубавото е, че го осъзнавам. Достатъчно ли е, в такъв случай да поискам прошка и да си кажа мислено "съжалявам" Blush

Общи условия

Активация на акаунт