Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 106 066
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Галче,мисля,че е достатъчно.Важното е,че се усещаш и поправяш  Simple Smile Някъде бях чела,че може да се казва-отказвам да допускам такива мисли в съзнанието/живота си,благодаря им и ги отпращам-или нещо подобно с твой думи  Simple Smile
Аз започнах от няколко дни да ставам рано сутрин и да правя йога и определено по-добре се чувствам през деня  Simple Smile

# 151
Галче,мисля,че е достатъчно.Важното е,че се усещаш и поправяш  Simple Smile Някъде бях чела,че може да се казва-отказвам да допускам такива мисли в съзнанието/живота си,благодаря им и ги отпращам-или нещо подобно с твой думи  Simple Smile
Аз започнах от няколко дни да ставам рано сутрин и да правя йога и определено по-добре се чувствам през деня  Simple Smile

Много ти благодаря, Étoile bouquet Записах си подобна формулировка и ще я използвам, докато не се променя дотолкова, че да спра да осъждам хората.

За колите, които не спазват правилата по пътя казвам, Господи пази ги Praynig

На децата като не свършат нещо, което е тяхно задължение, казвам Господи помогни им да осъзнаят важността му и им давам личен пример. Не знам дали постъпвам правилно. Доскоро настоявах те да го свършат, но имам чувството, че моят син като каже няма и не искам и привлича всичката негативна вселенска енергия върху мен. Съвсем несъзнателно, разбира се.

Как мислите на прав път ли съм? Извинявам се, че ви занимавам, но чувствам, че нещо трябва да променя в живота си, въпросът е, че не знам какво и как да разбера Rolling Eyes

Йогата е Heart Eyes и мисля, че може да е част от пътя към себе си Flutter

# 152
  • на острова на мечтите
И аз мисля,че е достатъчно да поискаш прошка. Опитай се да го преодолееш, защото нареждат на себе си HugВ библията пише не съди, за да не бъдеш съден.
И аз започнах от два дни  да правя упражненията на петимата тибетци. Така и не ми остава време за повече. А и се нагласям  за подобна активност само сутрин. През останалото време съм много разсеяна и не успявам да се заема с йога,или медитация. Но пък е време за градинката и книги Simple Smile

# 153
И аз мисля,че най-важното е прошката.На мен ми отне известно време да се науча да не осъждам,особено в работата ми понякога се сблъсквам с големи нерваци,но вече гледам да не се ядосвам и да не мисля за това.Казвам си,че всеки прави своя избор и моят избор е да не допускам негативни мисли и хора в живота си.
Но е важно също така да оставяме хората сами да правят изборите си,за да не се нарушава свободната воля.Та в този смисъл мисля,че Галче правиш добре,защото не се налагаш над детето.Аз вярвам,че родителите се учат чрез децата и може би на това трябва да се научиш-на търпение  Simple Smile
Извинявам се за по-дългия пост  Simple Smile От утре мисля и аз да включа тибетците  Simple Smile

# 154
Étoile няма за какво да се извиняваш, точно от това имах нужда bouquet

Споделям с вас, нещо интересно, което ми попадна днес: http://drugitenovini.com/zhelaniyata-kak-da-gi-sbadnem-kratko-rakovodstvo/

# 155
Галче, според мен също е достатъчно и да, на прав път си. Начинът е твоя - с приемане, с разбиране и любов. Това за вселенската негативна енергия по-добре изобщо не го мисли. Благодаря за материала.

# 156
  • на острова на мечтите
Étoile няма за какво да се извиняваш, точно от това имах нужда bouquet

Споделям с вас, нещо интересно, което ми попадна днес: http://drugitenovini.com/zhelaniyata-kak-da-gi-sbadnem-kratko-rakovodstvo/
много добре формулирано и лесен  за изпълнение този начин на писане на желания  Hug Ще е добре,ако може да се включи на първа страница,защото често се повдига въпроса как да се пишат желания. Peace
Галче, благодаря  bouquet

# 157
  • София
Пожелайте си нещо тази нощ

http://www.blitz.bg/news/article/447219

# 158
  • Шотландия
Нещо друго искам да ви питам.

По-силно е от мен, осъждам мислено хората Rolling Eyes Хубавото е, че го осъзнавам. Достатъчно ли е, в такъв случай да поискам прошка и да си кажа мислено "съжалявам" Blush

Ако вече си осъдила хората мислено, прошката е достатъчна.  Peace Но можеш да се научиш и да не ги осъждаш - не мисля, че е по-силно от някого, това е просто навик в мисленето и може да се замени с друг навик. Аз също го имах този вреден според мен навик, но с времето се освободих от него - сега, когато срещна поведение, което ми е странно или чуждо, се опитвам по-скоро да намеря мотивите на човека, който постъъпва така, да открия какво го кара да прави или казва това, което ми е странно или чуждо. Също другото беше едно малко откритие за мен - че не е необходимо да определям всяко нещо, което срещна, като добро или лошо - може просто да не го направя. На мен ми помогна много един звукозапис на Дийпак Чопра, който си слушах много често, ето го тук разказан.

# 159
Благодаря ти, Мила bouquet Съгласна съм, че всичко може да се научи и няма нищо невъзможно.

# 160
  • в огледалото на живота
Случвало ми се е често,да 'осъждам'човек за действията му мислено.
Понякога силата на мисълта е по- бърза и от мен  Simple Smile
С времето/ех,това време....../ се научих просто да пропускам подобни ситуации,защото ме натоварваха много психически.Човек просто свиква да приема най-доброто за себе си,без да наранява околните.
Галче,това много ми помагаше :
http://www.gnezdoto.net/vdyhnovenie/915-richard-giyr-jelaq-ti-shtastie
 Hug
Желая ви щастие!

# 161
Благодаря Дев, желая ти щастие Simple Smile

Благодаря ви на всички за подкрепата в това, което аз смятам че е моята промяна. Вие ми помагате да стана по-добър човек, а това вярвам е безценно Heart Eyes

# 162
Изпуснах ви много, но занапред ще опитам да съм пак по-редовна.

Слънчев ден на всички  bouquet

# 163
Добро утро Simple Smile
Според вас влюбването подсъзнателно ли се случва, просто неусетно си привлечен от някого, без да разберрш как става? Или си е дълъг процес на разума и в един момент си влюбен? Или и двете ги има? Grinning
И дали в мислите си не идеализираме потенциалните партньори, а всъщност те не са кой знае колко по-различни от... хора?

# 164
  • на острова на мечтите
Добро утро Simple Smile
Според вас влюбването подсъзнателно ли се случва, просто неусетно си привлечен от някого, без да разберрш как става? Или си е дълъг процес на разума и в един момент си влюбен? Или и двете ги има? Grinning
И дали в мислите си не идеализираме потенциалните партньори, а всъщност те не са кой знае колко по-различни от... хора?
Е, туй си е наистина Божа работа HugУчените го обясняват с хормони, феромони  и разни други  сложнички термини, но според мен няма нужда от обяснение,просто е чудесно и вълшебно усещане  Heart Eyes Желая на всички да се влюбите и да останате влюбени  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт