Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ритуалът с пеликана, закачен на стената?
Какви са препоръките за привличане на пари чрез ритуали?
Какви са препоръчителните ритуали за здраве?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ритуалът с пеликана, закачен на стената?
-
Какви са препоръките за привличане на пари чрез ритуали?
За привличане на пари чрез ритуали участниците споделят различни методи, като например редовно даряване за благотворителност, подпомагане на нуждаещи се хора и редовно изпълнение на парични ритуали, като например поставяне на пари някъде в дома по време на новолуние и тяхното прибиране след три дни.
-
Какви са препоръчителните ритуали за здраве?
-
Какви са препоръките за изпълнение на упражненията от книгата „Вълшебството“ по време на работа?
-
Какви са препоръките за изпълнение на упражненията за благодарност?

Известно време няма да пиша във форума.
Малко ме обърква подобна теория. Всъщност доста ме обърква
Значи,ако някой смята да се възползва от мен, и дори го прави, в частност е и моя грешката, че съм допуснала да постъпва така. Ако мога да помогна, не се дърпам, давам с удоволствие и после ми се връща даденото двойно. Иначе за какво съм тук, и за какво пиша всички хубави и възвишени думи,а на практика не ми се получава да обичам ближните си . Дев по горе беше пуснала нещо много хубаво, желая ти щастие,кажете на всеки желая ти щастие 

Дори да е едно простичко благодаря,мил жест,отделено внимание ответната страна също трябва да даде